2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben bunu 2 farklı doktora sordum ikisi de lazere devam etmemem gerektiğini net bir şekilde söylediler. Kanıtlanmış bir zararı yok ama güvenli bölgede kalmak mantıklı bence
Benim ki niye öyle dedi ki acaba ya. Bir de güvendiğim bildiğim doktorum. Üst üste sordum şaşırdım. Belki de kanıtlanan zararı yok diye devam edebilirsin demiştir

Kızlar aranızda Allah nasip ederde normal doğum olursa suda doğum yapmak isteyen var mı bu konu da fikirleriniz nelerdir
İlk doğumum normaldi 12 saat sürmüştü , ikinci içinde normal olmasını diliyorum ama su falan hiç fark etmez :) dikişsiz atlatayım yeter.

Sabah kontrolüm var , kızım benden daha heyecanlı
Şimdiden pazarlık yapıyor , ben okuldan gelince ben bakicam kardeşime , okula gidince sen bakacaksin diyor :)))
Bir de , akşamları benim odamda ama gündüzleri onun odasında uyuyacakmış

Mide bulantın geçtimi canım? Sen baya etkilendin bu hamilelik belirtilerinden kıyamam sana

Canım evet maalesef ben çok etkilendim.
Mide bulantim var ama şükürler olsun o eski hali kadar degil..
Şu anda kokular felan bulandırıyor midemi..
Sağolsun kuzenim ve kardeşim geldi yardımıma.

Ya bu kalp çarpıntısı bende de çok oluyo kızlar korkmaya başladım inanki

Uyukudan uyandım wc ye gittim geldim yattıktan sonra frlaket bi sancı gitdi adet sancısının 2 katı belime karnıma kasıklarıma bi yandan mide bulantısı titreme çok tedirgin oldum yarına randevu aldım 9 buçuğa inş bişi yoktur hala sancım var

Cuma günü bunu kesinlikle söylicem canım. İnternette baktım gebeyken bebek için daha çok kan pompalarmış. Beni bu kadar kötü etkilemesine ben de şaşırdım

Ya bu kalp çarpıntısı bende de çok oluyo kızlar korkmaya başladım inanki

bu aksam kalp çarpıntısı beni de etkiledi baya huzursuzluk yaşadım

Kızlar bence doktorlarınıza durumu söyleyin. Zaten gebeliğin verdiği bir yorgunluk var bir çarpıntı daha yorgun olmanıza neden olur. Birde kalp bu en önemli şey o sağlam olacakli bebeişlerimize kan oksijen gitsin.

Allah korusun onu canım inşallah birşeyin yoktur stress yapma ağrın devam ederse bir acile git istersen.

Allah korusun onu canım inşallah birşeyin yoktur stress yapma ağrın devam ederse bir acile git istersen.
Amin canım çok saol.Biraz hafifledi ama devam edio ağrım çoğalırsa gidicem canım dayanılcak gibi değildi.

Adet döngüsü ve ovulasyon dönemi olduğu zamanlarda normal korkma benimde bugün belim sancılandı kontrolüm vardı Dr a söyledim normal hamilesin dedi bide kilo da artış olduğu için oluyormuş korkacak bir durum yok Allah'ın izni ile biz bugün minnoşumun kalp atışlarını duyduk elhamdülillah darısı duymayan arkadaşlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…