2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Tiksinme durumları nasıl peki .
yine bak birşeyle yiyemıbılıyormussun.. Ben kesınlıkle yıyemıyorum . Herşey kokuyor

Ben daha yeni yeni yemeye başladım canım ama tiksinme halen devam ediyor...
Mide bulantısı öncesi yediğim o faydalı olan herşey midemi bulandiriyor.
Hele balık , yumurta ve sütten bildiğin tiksiniyorum

Reactions: H E

Bende tutmaya çalışıyorum ama genelde başarılı olamıyorum kısa bir süre tutabiliyorum 8. Haftalık olunca daha çok arttı gibi bulantı sabah akşam gece farketmiyor midemde boş çok kötü oluyorum

ben çıkarınca rahatlıyorum sonra da kuru ekmek peynir falan yiyorum baya iyi geliyor

ben çıkarınca rahatlıyorum sonra da kuru ekmek peynir falan yiyorum baya iyi geliyor
Keşke yıyebılseem.
Eşim yazık dun ekmeklerı kızartmış bunu yıyebılırsın dıye getırdı ama yoookk kokusuna dahı dayanamıyorum
Bide işin garibi ne ablalarım ne annem bu kdr ağır geçirmemiş

Benim anneminde çok rahat geçmiş hamilelikleri ikizleri var 7 aylık olana kadar karnı bile belli olmuyormuş kimse anlamıyormuş hamile olduğunu ben hiç çekmemişim her hamilelik farklıdır dedi benim Dr um hatta ilk hamilelikle 2. gebelik bile birbirini tutmaz bunlar çok normal süreçler dedi ama işte, inşallah bir an önce azalır da güzel güzel yemeklerimizi yeriz

Doktor bana bugün erkek dedi ama yanılma ihtimalim çok yüksek de dedi:)

Bu arada hazir bostayken yazayim belki benle ayni durumu yasayan olur benim degerlerim en bastan beri hic 2 kati artmadi. 188 320 512 860 1541 olarak gitti. Doktorlar dis gebelik ihtimali ustune durdular. Ama bugün son muayenem vardi keseye bakildi. Ve kese olmasi gereken yerde 15 gun sonra kalp atisini duymaya gel denildi. Cok uzuldum cok agladim. Heryere yazdim genelde hep bi olumsuz dediler. Ama cok sükür bin sükür bugünüme bu arada burda hep bir olumsuz yorumlar goruyorum. Kesin emin olmadan kimse yorum yapmasa daha iyi olabilir. Fikir vermek ayridir. Direk olumsuz konuşmak ayri. Son olarakta su imza asla eklenmiyor. Neyi yanlis yapiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…