Anladım canım bakalım biz ne duyacağızbenimki 6+0 da alttan muayenede derinden duyulmuştu doktor 5+5 e çekmişti hatta daha yeni başlamış atmaya demişti.
Bence arada kaçamaklardan bişey olmaz. Benımde bulantılar geçse bende yicem de şuan görmeye dahi tahammülüm yok .
Ama yanında kola falan içmem buyuk ıhtımalle . Ice tea falan içerim heralde
Ben normalde alkol tüketmem hepsinin tadından nefret ederim ama balayında şirincedeydik kavunlu şeftalili şarapları çok güzeldi yaAksam yemeklerinde 1 kadeh sarap icerdim arada tekila film geceleride yapardik.mesela 1 defa bile alkol istemedi canim.sirinceden siparis saraplarin gebeligimi ogrendigim gun geldi olece arkadasima gonderdim.sigarada takılıyorum iste.en fazla sigaramin 1 tik hafifini icmeye basladim
Tiksinme durumları nasıl peki .Bende yanında ice tea icmistim.
Benim yavaş yavaş geçiyor ama genel bir bulantı her zaman var..
Surekli bir kusma halı devam ediyor.
Belki zararlıdır diye canım olsun gördü ya kalp atışlarını dinlemesemde olur içim rahatladı en azındanGözün aydın kalp atışını neden dinletmedi ki
normal arkadaşım korkma benim 9 ay belirtim olmamıştı :)Hiç bulantısı olmayan yok mu, kendimden şüphe ediyorum hiç bulantım falan olmadı benim
Kizlar mideniz bulaninca tutuyomusunuz yoksa direk cikariyormusunuz? Şunun icin soruyorum kizlar yani cikarinca rahatlama oluyormu. Ben tutuyorum kendimi aksama kdr bi ihkk yapsam cok afedersiniz cikti cikacak. Oyuzden tutuyorum kendimi acaba daha iyi yapiyorum yoksa dahami kotu?? Bi el atin kizlar nolur(
Benimde hic olmadi anneminde 3 hamileliginde hic olmamis sadece halsizlik biraz da uykuluyumHiç bulantısı olmayan yok mu, kendimden şüphe ediyorum hiç bulantım falan olmadı benim
Ben sadece öğürüyorum belki çıksa içimden rahatlarımKizlar mideniz bulaninca tutuyomusunuz yoksa direk cikariyormusunuz? Şunun icin soruyorum kizlar yani cikarinca rahatlama oluyormu. Ben tutuyorum kendimi aksama kdr bi ihkk yapsam cok afedersiniz cikti cikacak. Oyuzden tutuyorum kendimi acaba daha iyi yapiyorum yoksa dahami kotu?? Bi el atin kizlar nolur(
ben çıkarıyorum canım. tutabilir miyim bilmiyorum sen nasıl tutuyon kızKizlar mideniz bulaninca tutuyomusunuz yoksa direk cikariyormusunuz? Şunun icin soruyorum kizlar yani cikarinca rahatlama oluyormu. Ben tutuyorum kendimi aksama kdr bi ihkk yapsam cok afedersiniz cikti cikacak. Oyuzden tutuyorum kendimi acaba daha iyi yapiyorum yoksa dahami kotu?? Bi el atin kizlar nolur(
Cok yemek yiyyen tek benim sanıyordm iştahım bazen özellikle akşamları cok acık oluyr. Sen benden 1 hafta öndesn canm sağlıklıngunler olsn kilo verılır bulantın oluncada yiyemeyeceksn zaten
Benimde hiç bulanmadı hatta biraz bulasın istedim hamile gibi hissedeyim diye hatta belki bu sayede biraz iştahım kapanır çünkü çok yiyorum ve şimdiden kilo aldım ama yok en fazla tükrük bezleri çok çalışıyor o bazen kötü hissettiriyorHiç bulantısı olmayan yok mu, kendimden şüphe ediyorum hiç bulantım falan olmadı benim
Ben çıkarıyorum yoksa hiçbireşey yıyemıyorum .Kizlar mideniz bulaninca tutuyomusunuz yoksa direk cikariyormusunuz? Şunun icin soruyorum kizlar yani cikarinca rahatlama oluyormu. Ben tutuyorum kendimi aksama kdr bi ihkk yapsam cok afedersiniz cikti cikacak. Oyuzden tutuyorum kendimi acaba daha iyi yapiyorum yoksa dahami kotu?? Bi el atin kizlar nolur(
Ben bugün yeni bir doktora gittim, ona da sordum devam edebilirsin zararı yok dedi.Ben ne olur ne olmaz diye lazeri bıraktım bugün de senin için sordum.Benim ki niye öyle dedi ki acaba ya. Bir de güvendiğim bildiğim doktorum. Üst üste sordum şaşırdım. Belki de kanıtlanan zararı yok diye devam edebilirsin demiştir
Canım ne yaptın gittinmi drAllah razi olsun canimantalyada oturyorum. Hic umudum kalmadi. Sadece kurtaj ve tup alinma problemlerinden korkuyrm aglayip duruyrm
Canım ne yaptın gittinmi dr
Bence korkacağın hiç birşey yok senin değerin baya düşük muhtemelen kimyasal geçiriyorsun değer binlere gelir birkaç hafta geçer bebek oluşur ve büyümeye başlar o zaman kürtaj olur veya dış gebelikse farkedilmezse o söylediğin sıkıntı yaşanır
Dr gittiysen zaten bilgilendirmiştir seni bizede haber ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?