Sakınmak gerek diyolar canım ama bilmiyorum InşAllah zararı yoktur.Özel bi sorum var ilişki sırasında batmalarım oluyor bugün doktora sormayı unuttum.sizce zararı olur mu
Şu anda duyabilirsiniz eğer geç döllenme değilseKalp atışları ilk kaçıncı haftada duyulabiliyor arkadaşlar ? Ben suan 7+5 teyim. Geçen hafta kanamam olduğu için gittim doktora sordugumda geçen hafta 3 hafta sonra gelebilirsin demisti yani 2 hafta daha var bana biraz geç gibi geldi ama ?
En azından 3 ay dolana kadar ara verelim biz nolur nolmazSakınmak gerek diyolar canım ama bilmiyorum InşAllah zararı yoktur.
Kızlar bugün ben de bebeğimin kalbini duydum çok şükür :) her gittiğimde 1 2 gün geriden çıkıyor ama olsun. Şimdi 6+6 dedi doktor. 1 cm olmuş minik kuzum :) :)
Bak benim takvimimin altında bebek ağırlığı yazan yerin altında tıklayınız diye yazan bi yer var odaya tıkla tahmini doğum tarihini yaz oraya bebisinin otamatik yapıyor senin için o sayfada yazanları takip et yani :)Su hamilelik takvimi nasil yapiliyor bi yardimci olsaniz
Hiç bulantısı olmayan yok mu, kendimden şüphe ediyorum hiç bulantım falan olmadı benim
Ben baya zor zamanlar gecirdim bazi seyler normal gitmedi ona ragmen 1 paket ictigim sigarayi günde 1taneye kadar dusurdum. Ama o 1 taneyi birakmak baya zor geliyor nedense daha yeni ogrendim sayilir yeni kesinlesti benimde en gec 1 2 hafta icinde birakmam gerekiyor. BakalimHayır içmiyorum hamileliğimi öğrendiğimde ( aylardır bekliyorduk zaten)çok sevinmeme rağmen sigara içemeyecek olmama çok üzülmüştüm 1 hafta kadarda azaltarak içmeye devam ettim sonrra dr kontrolü.. bidaha içmedim çok ilginç canım da istemiyor bilmiyorum belki psikolojik çünkü tiksinmiyorum Yanımda içiyorlar rahatsız olmuyorum ilk hamileliğimde de ilk kontrolde dr kapısında son sigaramı içmiştim sanki dumanlar bebeğin kesesine doluyor hava alamıyor gibi düşünüyorum belki o düşünce psikolojik olarak etkiliyordur
Umarım sende bırakırsın
Nasıl yani 9+3 de mi söyledi ilginçmis :) baya erken bak bi heycanli yaptım şimdi o xaman benim de bu kontrolde görebilirler sanırım 11+4 oluyo :)Doktor bana bugün erkek dedi ama yanılma ihtimalim çok yüksek de dedi:)
Özel bi sorum var ilişki sırasında batmalarım oluyor bugün doktora sormayı unuttum.sizce zararı olur mu
Yaptim canim saol yanlis tarihi giriyormusum sanirsam ondan olmamisBak benim takvimimin altında bebek ağırlığı yazan yerin altında tıklayınız diye yazan bi yer var odaya tıkla tahmini doğum tarihini yaz oraya bebisinin otamatik yapıyor senin için o sayfada yazanları takip et yani :)
Ya seni acaba cok eskilerden ceyiz sayfasindan hatirliyor olabilirmiyim yoksa karistiriyormuyumHayırlı olsun canim . Benim de en son 4 gün geriydi inşallah bu sefer gittiğimde yakalamış olur :)
Bana doktorum hicbir sikinti olmayacagini soledi bence doktoruyla konusmasi daha dogru olurBen özellikle sordum doktoruma 12.haftaya kadar olmasa daha iyi olacağını söyledi
Canım bebim doktorum sen durman gereken yeri bilirsin çok zorlama kendini dedi rahatsız olduğunda biraz daha temkinli davran daha rahat edebileceğin şekilde devam et yani :)Özel bi sorum var ilişki sırasında batmalarım oluyor bugün doktora sormayı unuttum.sizce zararı olur mu
Benim ilk gebeliğimde zerre kadar midem bulanmamıştı hiç bir şeyden tiksinmemiştim bile. Bu hamileliğim çok farklı geçiyor mide bulantısından hayattan soğudum
Bende şuan öyleyim ne bişeyden tiksindim ne canım çekti ne midem bulandı... Hamilelik öncesi nasılsam öyleyim. Göğüslerin acıması ve ara ara gelip giden kasık ağrısı dışında hiçbişeyim yok çok şükür. Ama böle oluncada herşey yolundamı hiç bilemiyor insan
Benim kizimda zerre bulanmadı hic belirtim rahatsizligim bile yoktu 9 ay boyunca.kizimdan once kaybettigim bebektede yoktu.simdide ilk 3 hafta dusuk riski kanama leke disinda bir ara geceleri midem bulanmakla bulanmamak arasında kaldi ama gecti.bel ve meme agrisi dışında başka 1 sey yok.herkese gore degisiyor merak etmeBende şuan öyleyim ne bişeyden tiksindim ne canım çekti ne midem bulandı... Hamilelik öncesi nasılsam öyleyim. Göğüslerin acıması ve ara ara gelip giden kasık ağrısı dışında hiçbişeyim yok çok şükür. Ama böle oluncada herşey yolundamı hiç bilemiyor insan
Valla bende tak diye bıraktım tabi önce paketteki son sigaraları içtim :) çünkü kesin aklım kalırdı :) günde 1 paket içiyordum son 2 3 aydır o kadar yıl sanki hiç içmedim gibi benimde canım çekmiyor ama yinede çok yanımda içmiyorlar sagolsunlar :) biraz psikolojik kendine bir hedef koy sanki dünyada başka sıgara kalmamış gibi düsunHic icmiyormusunuz bunun icin ozel birsey yaptiniz mi beni biraz zorluyor da sigarasizlik ?
Mecburum birakicam da bakalim senin geldigin asamaya nasil gelecegimValla bende tak diye bıraktım tabi önce paketteki son sigaraları içtim :) çünkü kesin aklım kalırdı :) günde 1 paket içiyordum son 2 3 aydır o kadar yıl sanki hiç içmedim gibi benimde canım çekmiyor ama yinede çok yanımda içmiyorlar sagolsunlar :) biraz psikolojik kendine bir hedef koy sanki dünyada başka sıgara kalmamış gibi düsunyapabilirsin herşey minnoslar için :)
Ya seni acaba cok eskilerden ceyiz sayfasindan hatirliyor olabilirmiyim yoksa karistiriyormuyum
Bana doktorum hicbir sikinti olmayacagini soledi bence doktoruyla konusmasi daha dogru olur
Benim kizimda zerre bulanmadı hic belirtim rahatsizligim bile yoktu 9 ay boyunca.kizimdan once kaybettigim bebektede yoktu.simdide ilk 3 hafta dusuk riski kanama leke disinda bir ara geceleri midem bulanmakla bulanmamak arasında kaldi ama gecti.bel ve meme agrisi dışında başka 1 sey yok.herkese gore degisiyor merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?