2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

Bakalım ben de çok merak ediyorum. İnşaAllah 10 -15 kilo ile normal bir hamilelik geçiririz diye ümit ediyorum. 20 kilo almak istemiyorum açıkcası hareket bile edemem ki o zaman. Neyse bu tribe şimdiden girmeyeyim sonra naparım bilmiyorum

ah şu hormonlaarr bizi mahvetti

benim biraz bulantılarım ve halsizlik sorunum var haricinde çok iyiym canım çok şükür .. sen nasılsın?

Allah c.c daha da iyilik versin inşaAllah o sorunları da atlatırsınız. Bende henüz aşırı bulanmalar kusmalar olmadı elhamdülillah. Ama baş dönmesi ve kasık ağrısı var hafif. onu da hayra yoruyorum tutunmaya çalışıyordur ondan ağrıyordur filan diye. İnşaAllah sizin de azalır hepinizin de inşaAllah arkadaşların bayağı ağır gebelik başlangıçları olmuş. Onlar için Allah yardımcıları olsun. hepimizin inşaAllah.

Korkma arkadaşım bende aynı hatayı yaptım geçen gün ve iki gün az az kahverengi leke oldu ama üçüncü gün tamamen normale döndü.Ama takipte ol tabiki ve bolca yat dinlen

Reactions: H E
gebelik rutinlerimi yaptırdım her şey normal çıktı çok şükür. sekiz haftayı doldurmuşum. sekizinci haftada bilin bakalım beta hcg kaç oluyormuş?

217.384
off yaa benım sadece 1 kere beta ma baktılar
Oda 283

Bende aynı senin gibiyim midem hiç bulanmadı ve sürekli birşeyler atıştırmak istiyorum yemek yemeyince çok halsiz hissediyorum yiyincede hazmedemiyorum şiş şiş geziyorum
Ben folik asiti akşam içiyorum aslında ama yinede durum böyle

Ödemeyi her gittiğinizde mi yapıyorsunuz ? beni de her hafta çağırıyor ama ayda bir ödeme yapıyorum

Be
Bende hamile kalmadan önce günde bir paketten fazla içiyodum şimdi çok zorlanıyorum o yüzden soruyorum bir arkadasım var hamile olduğunu sigara kokusundan tiksindiğinde anladı ne sanslı keşke bizde tiksinebilsek
bende hamile olduğumu öğrenene kadar günde 1 paket içenlerdendim ilk günler canım istedi sonra tak diye kesildi ömrümde hiç sigara içmemişim gibi canım hiç istemiyor bende şaşkınım

Arkadaşlar 6+0 im yarın doktora gideceğim kalp atışı duyulur mu sizce?

eğer aklına takıldıysa hastaneye randevusuz gidip kanama olduğunu söyleyip seni araya almalarını rica edebilirsin aciliyete istinaden yapabiliyorlar ben öyle yapmıştım. ve doktorun muayeneye başlarken ilk sorusu ilişkiye girdiniz mi olmuştu. biz girmemiştik de. eğer devam ediyorsa miktarı artıyorsa ve ağrın sancın varsa ben şimdi git derim iğne yapar belki istirahat et der. ben de ilk düşüğümde önemsemedim lekelenme dedim internetten de okuyup gitmedim ve 3. gün kanamaya döndü. geçen hafta kahverengiyi görür görmez koşarak gittim. vallahi korkutmak istemiyorum ben o deneyimi yaşadığım biri lekelenme diynce tedirgin oluyorum

Ağrım sızım hiçbirşeyım yok canım . ilk ilişki esnasında eşimin cinsel organında kahverengi şeti görüp durduk . Sildiğimde peçeye geldi .
2 gundurde nokta şeklinde geliyor .
Telefonlar görüştüm doktorumla yarına randevun var zaten endişelenme dedi . Kırmızı değilse korkcak bişey yok dedi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…