- 25 Ağustos 2018
- 84
- 159
- 8
Amin canım benim ya tabiki kilo alınıyor çoğu doğumda gidiyor filan diyolar ben sonrası için logusa lik depresyonu gecirmeyeyim diye biraz daha dikkat edicem çünkü bak eltim 18 kilo aldı bebek 2.5 kilo bile doğmadı çocuğa bi yararı yok fazlasının :) bakalım sonumuz ne olacak :)
ah şu hormonlaarr bizi mahvettiben hiç ağlayamadım ya. hep hayal kurardım öğrenince ağlarım sevinç çığlıkları atarım falan diye ama kaskatı kesildim sanki duygusuz oldum ağlamak istedim ama olmadıo günden sonra da saçma sapan şeylere ağlıyorum
benim biraz bulantılarım ve halsizlik sorunum var haricinde çok iyiym canım çok şükür .. sen nasılsın?
Korkma arkadaşım bende aynı hatayı yaptım geçen gün ve iki gün az az kahverengi leke oldu ama üçüncü gün tamamen normale döndü.Ama takipte ol tabiki ve bolca yat dinlenAmin ya benım kahverengı lekelenmem olduÇok tedırgınım . Randevum yarın dıye gidemedım bugunde yokmus doluymus
cinsel ilişkiye yasaklamamıştı. Bizde dun bır kaçamak yapalım dedik elimizde patladı. Dünden beri ağlıyorum . İnternetten baktım kahverengınden bişey olmaz dıyolar ama yarın olsa gitsem şu doktora
off yaa benım sadece 1 kere beta ma baktılargebelik rutinlerimi yaptırdım her şey normal çıktı çok şükür. sekiz haftayı doldurmuşum. sekizinci haftada bilin bakalım beta hcg kaç oluyormuş?
217.384
Sağ ol canım , bende 5 ine randevu aldım tekrar umarım güzel haberler alırızBunada şükür canım inşallah haftaya daha güzel haberler alırsın benimde 5 kasımda günler nasıl geçcek die bekliyorum
Amin inşallah canımSağ ol canım , bende 5 ine randevu aldım tekrar umarım güzel haberler alırız
Bende aynı senin gibiyim midem hiç bulanmadı ve sürekli birşeyler atıştırmak istiyorum yemek yemeyince çok halsiz hissediyorum yiyincede hazmedemiyorum şiş şiş geziyorumKızlar bir de genelde bulantılar nedeniyle hiçbirşey yiyemediğinizden bahsetmişsiniz çok şükür benim bulantılarım henüz başlamadı ama ben de yemek yerken doymuyorum birtürlü, doymayınca aşırı yiyorum ve birden şişiyorum midem hafif bulanıyor gibi oluyor sonra saatlerce midemin hazmetmesini bekliyorum benim gibi olan var mı aranızda? Folik asiti öğlen içiyorum bu aralar o mu yapıyor acaba?
Ödemeyi her gittiğinizde mi yapıyorsunuz ? beni de her hafta çağırıyor ama ayda bir ödeme yapıyorumHayır benimkide özel ve bayagıda pahalı aslında onun sürekli çağırması lazım :) yazık bizi düşünüyor herhalde tedavi süreci çok masraf yaptılar şimdi cok üzerlerine gitmeyeyim diyor demekki:)))))) çok şanslısın valla KESK’e benide çağırsa
Ben her gittiğimde ödeme yapıyorum ama kontrol muayenelerı ucretsız .. Buna da şükürÖdemeyi her gittiğinizde mi yapıyorsunuz ? beni de her hafta çağırıyor ama ayda bir ödeme yapıyorum
bende hamile olduğumu öğrenene kadar günde 1 paket içenlerdendim ilk günler canım istedi sonra tak diye kesildi ömrümde hiç sigara içmemişim gibi canım hiç istemiyor bende şaşkınımBende hamile kalmadan önce günde bir paketten fazla içiyodum şimdi çok zorlanıyorum o yüzden soruyorum bir arkadasım var hamile olduğunu sigara kokusundan tiksindiğinde anladı ne sanslı keşke bizde tiksinebilsek
Amin ya benım kahverengı lekelenmem olduÇok tedırgınım . Randevum yarın dıye gidemedım bugunde yokmus doluymus
cinsel ilişkiye yasaklamamıştı. Bizde dun bır kaçamak yapalım dedik elimizde patladı. Dünden beri ağlıyorum . İnternetten baktım kahverengınden bişey olmaz dıyolar ama yarın olsa gitsem şu doktora
Arkadaşlar 6+0 im yarın doktora gideceğim kalp atışı duyulur mu sizce?
Ağrım sızım hiçbirşeyım yok canım . ilk ilişki esnasında eşimin cinsel organında kahverengi şeti görüp durduk . Sildiğimde peçeye geldi .eğer aklına takıldıysa hastaneye randevusuz gidip kanama olduğunu söyleyip seni araya almalarını rica edebilirsin aciliyete istinaden yapabiliyorlar ben öyle yapmıştım. ve doktorun muayeneye başlarken ilk sorusu ilişkiye girdiniz mi olmuştu. biz girmemiştik de. eğer devam ediyorsa miktarı artıyorsa ve ağrın sancın varsa ben şimdi git derim iğne yapar belki istirahat et der. ben de ilk düşüğümde önemsemedim lekelenme dedim internetten de okuyup gitmedim ve 3. gün kanamaya döndü. geçen hafta kahverengiyi görür görmez koşarak gittim. vallahi korkutmak istemiyorum ben o deneyimi yaşadığım biri lekelenme diynce tedirgin oluyorum
15 günde bir biri muayne biri kontrol olarak geçiyor canımÖdemeyi her gittiğinizde mi yapıyorsunuz ? beni de her hafta çağırıyor ama ayda bir ödeme yapıyorum
Maşallah süperBe
bende hamile olduğumu öğrenene kadar günde 1 paket içenlerdendim ilk günler canım istedi sonra tak diye kesildi ömrümde hiç sigara içmemişim gibi canım hiç istemiyor bende şaşkınım
sizden de bu testleri isterler yakında sanırım. orda görürsünüz :) çocuk beni hormona çevirmiş yha şuna bakoff yaa benım sadece 1 kere beta ma baktılar
Oda 283
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?