- 2 Nisan 2018
- 831
- 708
- 33
Bir paketten bir taneye düştüyse bırakmış sayılırsın zaten canım benim üzme kendini :)Ben baya zor zamanlar gecirdim bazi seyler normal gitmedi ona ragmen 1 paket ictigim sigarayi günde 1taneye kadar dusurdum. Ama o 1 taneyi birakmak baya zor geliyor nedense daha yeni ogrendim sayilir yeni kesinlesti benimde en gec 1 2 hafta icinde birakmam gerekiyor. Bakalim
Ben sseni profil resminden tanidim benim profilimde resim yoktu. Bende kisa bir sure tek tek resimlerimi eklemistim. Seninkinde gorup begenip aldiklarimda olmustu.Doğru hatırlıyorsun:) taa kaç sene önce tek tek aldıklarımi eklerdim ne günler di:) daha 7 ay falan oldu evleneli seneler ce evde bekçilik yaptılar :) ama ben seni hatırlayamadım
Benim doktorum da sıkıntı olmaz dedi. Herkes kendi doktoruna sorarsa dediğin gibi daha iyi olur
Seninde ağrıların oluo muydu sordun yoksa sadece zararı var mı yok mu diyemi sordun canımCanım bebim doktorum sen durman gereken yeri bilirsin çok zorlama kendini dedi rahatsız olduğunda biraz daha temkinli davran daha rahat edebileceğin şekilde devam et yani :)
Ya nasil guzel moral verdin anlatamam bu durumu cok sorun ediyordumBir paketten bir taneye düştüyse bırakmış sayılırsın zaten canım benim üzme kendini :)
Ya bende yuruyuse cikiyordum hergun o yuruyusten sonra belim kopacak gibi oluyor.cikmamak mi gerek acabaBenim kizimda zerre bulanmadı hic belirtim rahatsizligim bile yoktu 9 ay boyunca.kizimdan once kaybettigim bebektede yoktu.simdide ilk 3 hafta dusuk riski kanama leke disinda bir ara geceleri midem bulanmakla bulanmamak arasında kaldi ama gecti.bel ve meme agrisi dışında başka 1 sey yok.herkese gore degisiyor merak etme
Her sigaranın bebikin ciğerlerine zarar vereceğini düşün. Bizim zararlı hiç bi alışkanlığımız karnımızdakilerden önemli değil. Ben de bıçak gibi kestimMecburum birakicam da bakalim senin geldigin asamaya nasil gelecegimyerine birsey koydun mu peki ? Atiyorum aratmamasi icin kuruyemis gibi . Bu ne arkadas herkes tak tak birakmis ben mi iradesizim acaba
Oo sende ihtimal daha yüksek o zaman, heyecan verici :) cinsel bölgesinden değil bebeğin diğer özelliklerinden anlıyolarmış sanırımNasıl yani 9+3 de mi söyledi ilginçmis :) baya erken bak bi heycanli yaptım şimdi o xaman benim de bu kontrolde görebilirler sanırım 11+4 oluyo :)
Valla canım bende aynı senin gibiyim yiyiyorum yarım saat sonra acıkıyorum söylemesi ayıptır öğlen canım hamburger çekti söyledim işyeri söyledim patates kolayla bir yedimki yarım saat sonra midem kazınıyordu. Ve bende sigaradan tiksensem diye ümit ettim. Bugün elektorik sigaraya geçtim bakalım.Keske.
Bem hic 1 seyden tiksinmiyorum ki.
Ama sigaradan tiksinenlere heves ettim hep.
Kesinlikle haklisin birakacagim zaten mutlaka 1 2 gune ihtiyacim var sonra 1 taneyi de icmeyecegim .Her sigaranın bebikin ciğerlerine zarar vereceğini düşün. Bizim zararlı hiç bi alışkanlığımız karnımızdakilerden önemli değil. Ben de bıçak gibi kestim
Ya ben de birakmaya calisiyorum gunde 1e dusurdum ki 1 paket iciyordum. Bir cozumunu bulursaniz yazin lutfenValla canım bende aynı senin gibiyim yiyiyorum yarım saat sonra acıkıyorum söylemesi ayıptır öğlen canım hamburger çekti söyledim işyeri söyledim patates kolayla bir yedimki yarım saat sonra midem kazınıyordu. Ve bende sigaradan tiksensem diye ümit ettim. Bugün elektorik sigaraya geçtim bakalım.
İnşallah canım :)Hayırlı olsun canim . Benim de en son 4 gün geriydi inşallah bu sefer gittiğimde yakalamış olur :)
11. Haftada öğrenen arkadaşlarım var canım birine erkek birine kız demişti doktor. İkisinin ki de doğru çıktı :) çok az kalmış senin hadi hayırlısıNasıl yani 9+3 de mi söyledi ilginçmis :) baya erken bak bi heycanli yaptım şimdi o xaman benim de bu kontrolde görebilirler sanırım 11+4 oluyo :)
Benim ara ara yemeği fazla kaçırınca oluyor ama hiç çıkartmadım onun haricinde yok çok şükür canımHiç bulantısı olmayan yok mu, kendimden şüphe ediyorum hiç bulantım falan olmadı benim
Yok canım ya öyle pat diye olmuyor bendede sen daha 4 . Haftadasın ben 9 ve hala bırakamadımMecburum birakicam da bakalim senin geldigin asamaya nasil gelecegimyerine birsey koydun mu peki ? Atiyorum aratmamasi icin kuruyemis gibi . Bu ne arkadas herkes tak tak birakmis ben mi iradesizim acaba
Gözün aydın canım :)ben bugün pıtpıtları gördüm kuzumun
Amin canım.kralice86 canım benim kasık ağrım pek olmuyor rahmim sancılanıyordu bu sabah kendi doktoruma gittik 6+3 olmuşuz çok şükür bebeği ve kalp atışını gördük dinletti çok küçük olduğu için derinden geldi ama ekranda pıtpıt gördük rabbim herkese nasip etsin sağlıkla sıhhatle devamını getirsin
Canım bebek oluşmuşsa kalp atışlarını da haftaya duyarsın. Endişe etmemeye çalış .Selam kızlar , bende kontrolden çıktım doktorum doğuma girmiş asistanı vardı , kese büyümüş bebek de oluşmuş ama küçük olduğu için kalp atışları gözükmedi , moralim bozuldu mu evet ama herşey Allah'tan haftaya tekrar gideceğim hayırlısı neyse o olsun .
Gözün aydın canım.Kızlar bugün ben de bebeğimin kalbini duydum çok şükür :) her gittiğimde 1 2 gün geriden çıkıyor ama olsun. Şimdi 6+6 dedi doktor. 1 cm olmuş minik kuzum :) :)
Bize yasakladı drum. Düşük tehlikem olduğu için. Canım Druna sor istersen, kişinin durumuna göre karar veriyorlar.Özel bi sorum var ilişki sırasında batmalarım oluyor bugün doktora sormayı unuttum.sizce zararı olur mu
Bugün gittiğimde herşey normal dedi canım bidaha ki gittiğimde sorucam saolasınGözün aydın canım :)
Amin canım.
Canım bebek oluşmuşsa kalp atışlarını da haftaya duyarsın. Endişe etmemeye çalış .
Gözün aydın canım.
Bize yasakladı drum. Düşük tehlikem olduğu için. Canım Druna sor istersen, kişinin durumuna göre karar veriyorlar.
O zamanlar en küçük şeyi bile paylaşırdım:) senin masallahin var evleneli baya olmuş . Saglikli sıhhatli evlatlar mutlu bir yuva diliyorum sana:)Ben sseni profil resminden tanidim benim profilimde resim yoktu. Bende kisa bir sure tek tek resimlerimi eklemistim. Seninkinde gorup begenip aldiklarimda olmustu.begeniyordum ceyizlerini ama ben kisa bir sure sonra evlendim bidahada giremedim bakamadim. Hatta yeni uyelik actim sifremi unuttugum icin. Sen daha taze gelinsin benim 4 senenin dolmasina 3 ay kaldi
Seninde evlatlarin saglikli sihhatli olsun insallahO zamanlar en küçük şeyi bile paylaşırdım:) senin masallahin var evleneli baya olmuş . Saglikli sıhhatli evlatlar mutlu bir yuva diliyorum sana:)
Ayyy birakiriz insallah ya ben su siralar kuruyemise verdim kendimi bir tik faydasi oluyorYok canım ya öyle pat diye olmuyor bendede sen daha 4 . Haftadasın ben 9 ve hala bırakamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?