2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
CANIM nasil oldun? ben carsamba sabahi yolculuga basladim bugun dondum evden ciktigim gunden beri hic midem bulanmadi. 3gundur bulantim gitti gercekten. doktora soyledim gecmistir arada tekrar yoklar dedi artik bilmiyorum gorecegiz.:) kalbini duydum sukur fotoda yukledim . bakarsin canim. senden haber bekliyorum sen nasilsin? gittin mi doktora?

Reactions: H E
Bugün gittim benim kuzu büyümüş biraz daha, kalbi 179 atıyordu.
Kafasını ve vücudunu gördük 2 hafta sonra tekrar gideceğim..
Çok heyecanlı bir süreç ya
Maşallah kızlar
Minicikler henüz ama nasıl bir anlam ifade ediyorlar demi tarifi yok
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı da nasip etsin

Yani doğru söylüyorsun daha büyük daha net olacak inşallah. Ama gel gör bunu bana anlat 3 ay geçsin rahatlicam diyorum ama ondan sonrada başka bir şey çıkar :))
kizlar minnosumun biri tutunamamis ama digeri cok saglikli. haftasi uyumlu kalbi gumbur gumburdu. yoldayim simdi aksam ilk fotomuzu yukleyecem
Canim hayırlısı olsun . Saglikli olsunda ultrosununu da gördüm maşallah sağlıkla sıhhatle büyüsün
Maşallah artık benim dr başıma hamile olduğuma hala inanamıyorum bir hareketini görsem nasıl olacam acaba her kontrolde goz yaşım akmak için bekliyor bunda ağlarım heralde:)

maşallah ne güzel haberler almışsın. Bu haftada ıyi görmüşsun kalp atımını ben sadec3 keseyi görmüştüm.

Bende böyle acayip heycanli oluyorum ya ilk kalp atışını gösterdiğinde doktor baya duygulanmistim artık sadece oha nasıl buyuyo diye izliyorum ekranı resmen :)

Moralim azcık bozuk kızlar ..
Malesef kalp atışını duyamadık. Ama ekranda atan kalbı gördük . 3-4 gun sonra tekrar gel dedi .

Tam 6 haftalıkken bizim de aynısı oldu 7+1 de gittiğimizde duyduk çok şükür acele etme lütfen moralini de bozma kalp atışını görmüşsün sonuçta

Bana da bakar mısın?
Doğum tarihi=20.05.1991
Doğum saati=11.05
Sat=11.9.2018
Hamilelik planlanan ay= eylül
Adet döngü =27

Ne güzel canım çok sevindim . Ta bişi dicem benim minnnok ta 1.17 cm yazıo ultrosonda ama çok küçük hiç bişey belli olmuoo
Canım benim kistlerimi de takip ettiği için Dr hem vajinal muayene oluyorum hem karından, e tabi alttan daha net görülüyor sen belki o yüzden seçememiş olabilirsin bana verdiği resimdede çok net değil ama çok uzun süre baktık iyice yakınlaştırdı tek tek anlattı , Dr gösterince anlamlandırıyorsun omuriliğini bile gördük düğüm düğüm
Çok hızlı değişiyorlar bidaha ne zaman kontrol emimim o zaman daha farklı olur

Rabbim yardımcın olsun canım inşallah bu kanama işi hemen düzelşr ve hiç bir sorun yaşamassın eşinde inşallah iyi bir iş bulur böyle zamanlarda bebeğin için herşeyi yapmak istiyorsun ama işte bazen elinde olmadan sebeplerden herşeyi rayına koyamıyor insan bebişlerimiz bereketleriylede gelsinler inşallah ve onlar için hep bişeyler yapabilelim

Hadi yaa :) Anaa benimki niye hareket etmiyo kızz cidden tembel teneke
Bizimkide çok sinirli bişey olacak bence uyandı resmen yastığa yumruk yorgana tekme atıp uyanan tipler gibi oraya buraya tekme yumruk filan armaya başladı uyku saatine denk geldi sanırım seninkide uykusu ağır çocuğun napsin annesi :)

Ayy olabilir onlar içerde resmen besleniyolar uyuyolar hıçkırıyolar ne tuhaf demi ya. Rabbimin mucizesi resmen. İçimizde bir kalp atıyor ben buna asla inanamıyorum

Evet benıde o uzdu ddeseydı bak kalbı atıyor bir dahakı geldiğimzde duyucaz falan deseydı
Olmadı değştircem araştırmalarım 2 doktor vardı diğerine giderim olmadı
Canım şimdi okuyorum da sabahki konuşmaları çok zaman geçtiği için yorum yapmayım dedim ama üzülmene dayanamadım önemli olan o kalbin atması değilmi yorma kendini
Bak için rahatlasın iki hafta önce yani 6+1 iken ben gece acile gitmiştimağrıdan yazmıştımya üç kez ultrasona girdim ilkinde kalp atışını gösterdi ikincisi kalp atışını göremedi bile ben gördük dediğim için uğraşa uğraşa zorla buldu
Son kendi dr um sesini hiç açmadı bile çok küçük basınç az duyulmaz dedi ,geçen hafta 7+0 da çok derinde dedi çok az duyabildik bu hafta çok şükür gümbür gümbürdü hemde hep vajinal muayene karından düşün daha anca bu hafta duyabilirdim belkide ,
yani arkadaşım üzme kendini bol bol dua sabretmeyi şimdiden öğretiyor bu minikler bize

12 gün felan var canım kontrolüme inş daha net görürüm bende alttan daha ne olur tabi acaba benimkinde mi bi sorun var dedim yada ultroson mu çok kötü bidaha kine ilk doğumumdaki doktoruma gidicem ona devam edicem özelde inş onun ultrosonu daha iyidir

Hadi gözün aydın canım :) ikiz bebek çok güzel ama bir o kadar da meşakkatlidir. Yakın arkadaşlarımdan biliyorum.
Moralim azcık bozuk kızlar ..
Malesef kalp atışını duyamadık. Ama ekranda atan kalbı gördük . 3-4 gun sonra tekrar gel dedi .
Canım görmüşsünüz, daha ufak annesi bir iki hafta büyüsün, gümbür gümbür duyarsın kalbini
Oyyyh resmen minnak bir bebek
Merhaba bisey sormak istiyorum sizlere 7+2 haftalik hamileyim bugün kontrole gittik ve kalp atisi duyulmadi doktorum pek umutlu konusmadi daha geç haftalarfa kalp atışını duyan oldumu.
Canım ben geçen sene boş gebelik yaşadım. Boşsa bebekte yolk kesesi de görünmüyor. Senin bebek oluşmuş mu?
Eşinin kıymetini bil canım. Bak üzülüyorsun diye randevu almış. Maşallah size. Bence sorun yoktur ama için rahatlasın
kizlar minnosumun biri tutunamamis ama digeri cok saglikli. haftasi uyumlu kalbi gumbur gumburdu. yoldayim simdi aksam ilk fotomuzu yukleyecem
Üzüldüm canım. Allah kalanı kucağına almayı nasip etsin
Doktorumu degistirdim ben bu doktorum 10 gun sonra goruruz kalp atisi dedi bide progestan verdi bana kullanan varmi baska
Ben kullanıyorum canım.

Sana ne icin vermisti acaba benim sadece 1 kez lekelenmem oldu diye verdi

Benim şöyle bir sıkıntım var kızlar gün içinde aslında çok şükür pek fazla sorun yaşamıyorum belirtiler şuan çok fazla yok bu da sürekli kafam da acaba ters giden bir şey mi var bebeğime bir şey mi oldu gibi düşüncelere sebep oluyor iki hafta sonra doktor kontrolüm var şuan o süre benim için işkence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…