2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar canım acayip hamburger çekiyor sizce yesem çok mu zararı olur kendimi tutuyorum şuan

Reactions: H E
Ne güzel canım çok sevindim . Ta bişi dicem benim minnnok ta 1.17 cm yazıo ultrosonda ama çok küçük hiç bişey belli olmuoo

Kızlar canım acayip hamburger çekiyor sizce yesem çok mu zararı olur kendimi tutuyorum şuan
Ay benimde canım çekiyor ama ben evde yapmayı düşünüyorum. Geçen gün instagramda birinin hamburgerinin içinden tırtıl çıkmış onu görünce şok oldum yiceğim varsada yemem zaten artık

15 gün önce benm kırmızı kanamam olmuştu iğne serum ilaçla kahveye döndü halen kahve kahve geliyor canm benm .Ama şuna dikkat ettim ben de çalşyorm çalşrken azck yorulyorm geliyor leke ama yatıbca evde dinlenirken hiç olmuyor bilemiyorum alakası var mı ama benm dikkatimi çekiyor

Ay benimde canım çekiyor ama ben evde yapmayı düşünüyorum. Geçen gün instagramda birinin hamburgerinin içinden tırtıl çıkmış onu görünce şok oldum yiceğim varsada yemem zaten artık
Ben geçen gün yedim yanında da kola içtim. Yedim çok da mutlu oldum sonra bir daha yememeye söz verdim.

Canım çok sağol tabiki hepiniz teyzesisiniz :) Sanada hayırlı olsun kuzum kalbini duyduysan en büyük şeyi atlatmışsınız demektir :) sende hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

Ben geçen gün yedim yanında da kola içtim. Yedim çok da mutlu oldum sonra bir daha yememeye söz verdim.
Yeme canım bi daha. Evdede yapabiliriz hamburger çok zor değil biliyorum onların tadı ayrı oluyo ama içine çin tuzu falan koyuyorlar o yüzden seviyoruz hiç hijyenik değiller.

Bende yarın gidicem çok heyecanlıyım nasıl olmuştur ne kadar büyümüştür çok merak ediyorum

herkese merhaba arkadaslar ultrason fotomuzu ekledim. dun kontrolum vardi cok sukur kalbinide duyduk. 6+6 dedi doktorum. gelisiminde geriden gelme yokmus. 2 embriyo transferi olmustu malesef biri tutunamamis . artik bu minnos hic birakmaz beni insallah. kalbini duyanlar kesesini gorenler gozunuz aydin. darisi isteyen herkese artik ins. saglicakla kalin..

Eklentiler

• IMG-20181101-WA0011.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 166
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…