Teşekkür ederiiz :) Bende görünce şaşırdım baya :)Oyyy maşallah adam olmuş bu baya baya
Harika yaaaa
Gerçekten mucize hele o kese filan boştu bildiğin nasıl doldu nasıl canlandı da minik bir bebeğe dönüştü 5 mm filandı ilk gördüğümde şimdi 3.5 cm nerdeyse hala saskinim çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin kucağımiza almayı nasip etsin inşallahAyy olabilir onlar içerde resmen besleniyolar uyuyolar hıçkırıyolar ne tuhaf demi ya. Rabbimin mucizesi resmen. İçimizde bir kalp atıyor ben buna asla inanamıyorum
Ah ah :) çeken bilir :) merak etme tatlım hepimize oluyo :) sen içini ferah tut onlar minnos minnos büyüyor içimizde rahatlarida yerinde :) benimde hiç belirtim olmadı göğüslerim hariç hala yok çok şükür duramayacak gibi düşünüyorsan 2 doktora git ben öyle yapıyorum şahsenBenim şöyle bir sıkıntım var kızlar gün içinde aslında çok şükür pek fazla sorun yaşamıyorum belirtiler şuan çok fazla yok bu da sürekli kafam da acaba ters giden bir şey mi var bebeğime bir şey mi oldu gibi düşüncelere sebep oluyoriki hafta sonra doktor kontrolüm var şuan o süre benim için işkence
İnsallah hem bebeklerimiz sağlıklı olur hem rahat bir hamilelik geçiririz canımAh ah :) çeken bilir :) merak etme tatlım hepimize oluyo :) sen içini ferah tut onlar minnos minnos büyüyor içimizde rahatlarida yerinde :) benimde hiç belirtim olmadı göğüslerim hariç hala yok çok şükür duramayacak gibi düşünüyorsan 2 doktora git ben öyle yapıyorum şahsen
Canım herkezde belirti olucak diye bişey yok ki şanslısın hatta sen stres yapma çok takıosan başka doktora git için rahat etsinBenim şöyle bir sıkıntım var kızlar gün içinde aslında çok şükür pek fazla sorun yaşamıyorum belirtiler şuan çok fazla yok bu da sürekli kafam da acaba ters giden bir şey mi var bebeğime bir şey mi oldu gibi düşüncelere sebep oluyoriki hafta sonra doktor kontrolüm var şuan o süre benim için işkence
Biraz daha bekleyip giderim belki canım en azından bebişim kalp atışlarını duyana kadarCanım herkezde belirti olucak diye bişey yok ki şanslısın hatta sen stres yapma çok takıosan başka doktora git için rahat etsin
Yaaa masallah darisi basimiza insallahKızlaaaaaarrrr
Stres bebek icin en zararli sey sakin yapmayin bunu ne kendinize ne bebege sonucta herkeste belirti olacak diye bir durum yok. Benim de suanlik cok biseyim yok bel agrisi disinda bu herkese gore farklilik gosteren bir durumBenim şöyle bir sıkıntım var kızlar gün içinde aslında çok şükür pek fazla sorun yaşamıyorum belirtiler şuan çok fazla yok bu da sürekli kafam da acaba ters giden bir şey mi var bebeğime bir şey mi oldu gibi düşüncelere sebep oluyoriki hafta sonra doktor kontrolüm var şuan o süre benim için işkence
Kesinlikle öyle farkındayım insallah zamanla bu kaygılarda azalacak :)Stres bebek icin en zararli sey sakin yapmayin bunu ne kendinize ne bebege sonucta herkeste belirti olacak diye bir durum yok. Benim de suanlik cok biseyim yok bel agrisi disinda bu herkese gore farklilik gosteren bir durum
Öyle canım ama Rabbim sağlıkli bir şekilde ilerlemelerini nasip etsin de inşallah o gunleri düşünmüyorum şuan herşeyin hayırlısıHadi gözün aydın canım :) ikiz bebek çok güzel ama bir o kadar da meşakkatlidir. Yakın arkadaşlarımdan biliyorum.
Canım görmüşsünüz, daha ufak annesi bir iki hafta büyüsün, gümbür gümbür duyarsın kalbini
Oyyyh resmen minnak bir bebek
Canım ben geçen sene boş gebelik yaşadım. Boşsa bebekte yolk kesesi de görünmüyor. Senin bebek oluşmuş mu?
Eşinin kıymetini bil canım. Bak üzülüyorsun diye randevu almış. Maşallah size. Bence sorun yoktur ama için rahatlasın
Üzüldüm canım. Allah kalanı kucağına almayı nasip etsin
Ben kullanıyorum canım.
Rabbim yardımcın olsun canım inşallah bu kanama işi hemen düzelşr ve hiç bir sorun yaşamassın eşinde inşallah iyi bir iş bulur böyle zamanlarda bebeğin için herşeyi yapmak istiyorsun ama işte bazen elinde olmadan sebeplerden herşeyi rayına koyamıyor insan bebişlerimiz bereketleriylede gelsinler inşallah ve onlar için hep bişeyler yapabilelim
İnşallah canım hepinizden böyle büyüdüğünüzde ultrason fotosu istiyorumm :)Yaaa masallah darisi basimiza insallah
Gittim canım 2 doktora ama maalesef kalbini duyamadık çok ufak dedi doktor . Sata göre 6+5 ama bebeğim daha 6+0 haftalıkmışCANIM nasil oldun? ben carsamba sabahi yolculuga basladim bugun dondum evden ciktigim gunden beri hic midem bulanmadi. 3gundur bulantim gitti gercekten. doktora soyledim gecmistir arada tekrar yoklar dedi artik bilmiyorum gorecegiz.:) kalbini duydum sukur fotoda yukledim . bakarsin canim. senden haber bekliyorum sen nasilsin? gittin mi doktora?
Allah razı olsun canım .Canım şimdi okuyorum da sabahki konuşmaları çok zaman geçtiği için yorum yapmayım dedim ama üzülmene dayanamadım önemli olan o kalbin atması değilmi yorma kendini
Bak için rahatlasın iki hafta önce yani 6+1 iken ben gece acile gitmiştimağrıdan yazmıştımya üç kez ultrasona girdim ilkinde kalp atışını gösterdi ikincisi kalp atışını göremedi bile ben gördük dediğim için uğraşa uğraşa zorla buldu
Son kendi dr um sesini hiç açmadı bile çok küçük basınç az duyulmaz dedi ,geçen hafta 7+0 da çok derinde dedi çok az duyabildik bu hafta çok şükür gümbür gümbürdü hemde hep vajinal muayene karından düşün daha anca bu hafta duyabilirdim belkide ,
yani arkadaşım üzme kendini bol bol dua sabretmeyi şimdiden öğretiyor bu minikler bize
Beeeennn kızımda tuttu ama bılemıyorum :)Kızlar nub teorisi bilen var mı aranızda?
Neden üüzlüyosunnnn çok normal ben kızımı yıne geç döllenme yuzunden 7.haftada duydum bu hamılelıkte yıne geç döllenme ve yıne 7. Haftada duydum lütfen canını sıkma...Gittim canım 2 doktora ama maalesef kalbini duyamadık çok ufak dedi doktor . Sata göre 6+5 ama bebeğim daha 6+0 haftalıkmış
Sabah gittiğim doktorum baya moralımı bozdu ama akşam gittiğim doktorum elhamdüllillah moralımı düzeltti . Haftaya tekrar randevu aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?