2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ayy olabilir onlar içerde resmen besleniyolar uyuyolar hıçkırıyolar ne tuhaf demi ya. Rabbimin mucizesi resmen. İçimizde bir kalp atıyor ben buna asla inanamıyorum
Gerçekten mucize hele o kese filan boştu bildiğin nasıl doldu nasıl canlandı da minik bir bebeğe dönüştü 5 mm filandı ilk gördüğümde şimdi 3.5 cm nerdeyse hala saskinim çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin kucağımiza almayı nasip etsin inşallah

Ah ah :) çeken bilir :) merak etme tatlım hepimize oluyo :) sen içini ferah tut onlar minnos minnos büyüyor içimizde rahatlarida yerinde :) benimde hiç belirtim olmadı göğüslerim hariç hala yok çok şükür duramayacak gibi düşünüyorsan 2 doktora git ben öyle yapıyorum şahsen

İnsallah hem bebeklerimiz sağlıklı olur hem rahat bir hamilelik geçiririz canım eşim artık böyle şeyler söyleyince kızmaya başladı abarttığımı düşünüyor annelik iç güdüsü en başından bile farklı :)

Canım herkezde belirti olucak diye bişey yok ki şanslısın hatta sen stres yapma çok takıosan başka doktora git için rahat etsin

Stres bebek icin en zararli sey sakin yapmayin bunu ne kendinize ne bebege sonucta herkeste belirti olacak diye bir durum yok. Benim de suanlik cok biseyim yok bel agrisi disinda bu herkese gore farklilik gosteren bir durum

Stres bebek icin en zararli sey sakin yapmayin bunu ne kendinize ne bebege sonucta herkeste belirti olacak diye bir durum yok. Benim de suanlik cok biseyim yok bel agrisi disinda bu herkese gore farklilik gosteren bir durum
Kesinlikle öyle farkındayım insallah zamanla bu kaygılarda azalacak :)

Öyle canım ama Rabbim sağlıkli bir şekilde ilerlemelerini nasip etsin de inşallah o gunleri düşünmüyorum şuan herşeyin hayırlısı

Allah c.c razı olsun çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için amin hepimiz için inşaAllah. Rabb'imiz eşlerimize güç kuvvet versin, helal bereketli kazançlar nasip etsin. Hele gebelikte helal yemeye dikkat etmenin çocuğa çok faydası oluyormuş, doğduktan sonraki yaşamında da... İnşallah bizler de acısız sancısız doğururuz bebelerimizi alırız kucaklarımıza.

Çok bir heveslendim var ya. Haziranın başında doğuracak olan anneler şimdi hareketlenmelerden bahsediyor ya hani, ayy nasıl heyecanlanıyorum İnşaAllah sağ salim hayırlsa gelsin kuzucuklarımızz biz ay sonu anneleri bizden önde gidenlere bakıp tecrubelerinden faydalandığımız için Allah c.c hepsinden de razı olsun inşaAllah güzel bilgiler paylaşıyorlar. hele ben sat'ıma göre 7. haftanın içinde olmama rağmen doktor 5+4'tesin deyince iyice temmuza kaydı 1 temmuz gösteriyor doğum tarihini ama burada anılarımız var vazgeçmem sizdenn bebişlerimizin bezli kabarık popişleriyle yürüdükleri günleri de görürüz inşaAllah

Gittim canım 2 doktora ama maalesef kalbini duyamadık çok ufak dedi doktor . Sata göre 6+5 ama bebeğim daha 6+0 haftalıkmış
Sabah gittiğim doktorum baya moralımı bozdu ama akşam gittiğim doktorum elhamdüllillah moralımı düzeltti . Haftaya tekrar randevu aldım

Allah razı olsun canım .
Tekrar doktora gittim . Doktor 6+0 haftalık geç döllenme büyük ihtimalle dedi . Duyulmaması çok nırmal dedi ekranda atan kalbı gösterdi . Baya da moral verdi Allah razı olsun .

Tüm sayfalara herkesin ultrason fotoğrafına gözlerim dolu dolu baktım ben de bugün doktora gittim keseyi gördüm çok şükür iki hafta sonra kalp atımı için çağırdı. Benim geç gebelik malum geriden takip ediyorum sizi kızlar ben his olarak aşırı duygusal bişey oldum. Normalde hiçbisey umrumda olmaz herkese herseye alınır üzülür darılır darılır ağlar oldum. Kendimi duygusal olarak çok savunmasız hissediyorum

Kızlar doktora kalp atışlarını dinlemek zararlımı dıye sordum .
Kadınlar kulubune mı uyesın dedi
Evet dedim hemen üyelikten çıkıyosun dedi
Zararlı olsa neden dinliyelim dedi . Vajınal usg zararlı olsa neden alttan muayene edelim falan dedi

Neden üüzlüyosunnnn çok normal ben kızımı yıne geç döllenme yuzunden 7.haftada duydum bu hamılelıkte yıne geç döllenme ve yıne 7. Haftada duydum lütfen canını sıkma...

Reactions: H E
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…