amin cümlemizinkini inşallah. bende şu anda 1 progesten iğne, climara fort ve estrofem var. işinize yararsa onları iletebilirim şimdilik. yine de yardımcı olabileceğimiz bir şey olursa seve seve. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.Allah c c razı olsun. Düşünmeniz yeter ne kadar teşekkür etsem az.ben progestanı aldım ama Eşim diğer iki reçeteyi alabilmek için sağlık müdürlüğüne gitmişti. Az once onunla konustum. Şu sıralar sanırım ödemiştir borcu ya da ödeyecektir. Inşaallah ondan sonra devlet öderse alabilecekmişim.
Yardım etmek istediğiniz için çok teşekkür ederim. Inşaallah hayirla sağlıkla kucağınıza alırsınız bebisi. Allah c c sizi ona, onu size bağışlasın
evet şimdi farkettim pardon. düşünsem de düşünmesemde olacağına varır zaten stres en kötü şey ama elimde değil işteBenim daha cok kucuk ama doktor 10 gun sonra isterseniz vajinal ultrasonla duyariz dedi sadece keseyi gordum yani hic stres yapma gecmisi dusunme gerekeni yap gerisi Allahtan bu arada cok cok saglikli beslenmen gerek ikiz bebek cunku son olarak kan testi yaptilarmi sana vitamin demir falan bakmak icin ?
Bir kez daha bakayım mı?Ben burdan ne anlamalıyım, hiç anlamadım
Bir kez daha bakayım mı?
Sen elinden geleni yapiyorsun hic canini sikma saglikli olurlar insallah benim d9ktorum kesinlikle stres yok gez toz eglen dedi olumsuzu dusunme cagirma dedi sen de oyle yapmaya calis canimevet şimdi farkettim pardon. düşünsem de düşünmesemde olacağına varır zaten stres en kötü şey ama elimde değil işteelevit ve coraspin kullanıyorum. diğer testleri sonra ister sanırım. ama ben zaten dikkatli beslenmeye çalışıyorum bebekten önce de öyleydi. yoğurdumu ekndim yapmaya çalışıyorum, paketli ürün hazır yemek yememeye çalışıyorum. cevizim peynirim yumurtam önemli vs. İnşallah bebişler da sağlıklı olurlar.
Umarım bu kez doğru olmuştur:)Çok zahmet verdim sizede çok sevinirim amaPlanlanan hamilelik tarihi : Eylül olacaktı, ben bebeğin doğum tarihini yazmışım yanlışlıkla
Evet çok tesekkur ederimSeninki tüp bebek le oldu herhalde canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin
Umarım bu kez doğru olmuştur:)
bakalım ben de merak ediyorum. Kısmet tabii ama bir yandan da acayip eğlenceliEveeeettt çok teşekkür ederim, ekran görüntüsünü aldım bakalım doğru çıkacak mı
bakalım ben de merak ediyorum. Kısmet tabii ama bir yandan da acayip eğlenceli
Evet canımm bakıp bakıp gülümsüyorum istemsizce :))Yaa yerimm baya bebek bebek olmuşşşş maşallahhhh :):)
Ben icinizi rahatlatmak icin soyledim. Hersey planlardaki gibi olmuyor anlaminda soyledim. Siz dusunun planlayin ozaman..Düşünülmesi gerektiğini düşünüyorum ben canım çünkü Allah korusun her an ne olacağı belli değil başımıza gelebilicek durumları bilip ona göre adım atmalıyız ki sıkıntı yaşamayalım
evet ama sırayla bakıyorum:)
Doğum tarihi
Doğum saati
SAT ilk gün
Hamilelik planlanan ay
Adet döngüsü (*) gün (gün bulma)
Hamilelik süresi (**) gün
SAT: Son adet tarihi
Bilgileri gerekiyor:)
Benim bebegim 3.3 cm olmuş 1 gün bile nasıl fark ettiriyor gerçekten :) insan bi tuhaf oluyo o insana benzemeye başladıkça dimi :)Evet canımm bakıp bakıp gülümsüyorum istemsizce :))
Kızlaaaaaarrrr
Vajınal mı yoksa karından mı duydunuz kalp atışınıMaşaAllah Allah c c sağlıklı sıhhatli kucağına alıp sevmeyi, güzellikle iyilikle büyütmeyi nasip etsin. Benim hiç kız kardeşim yok o yüzden hepinizin bebislerinin teyzesi olmaya talibim.
Ben de doktora gittim bugün. Daha büyük sanıyorduk sat ' a göre fakat henüz 5 hafta 4 günlükmüş. Henüz küçükmüşüz ama Yine de buyrun kesemiz, yolk sac'ımız ve hemen sağında keseye bitişik olan pek anlaşılmayan bir yapıdaki halimiz.kalp atışımızı da gördük elhamdülillah. Darısı gün bekleyenlerin başına... Eki Görüntüle 2202575
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?