2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kizlar geldim ama eli boş geldim yani bir ultrason görüntüsü alamadım artık kendi doktoruma gidince atarım :) onun dışında bebeğim kocaman olmuş doktor hareket etsin diye baya uğraştı oda uyanınca bi anda ziplamaya ve tepinmeye başladı biraz agresif olacak galiba :) herşey normal çok şükür hatta ense kalınlığı bile ölçtu değer iyi dedi kısacası koca kafalı bir fasulye olmuş bizim minnos merakla kendi doktorumu bekliyorum şuan :) darısı sizleri de başına :)

Bugün Ultrasonda bebişimi gördümmm
6+1 olarak görüyorum şuan dedi, kalbi atıyor diye hareketli bi noktayı gösterdii ayy dedimm yerimm :)
Kalp atışı için erken çok küçük şuan dedi haftaya tekrar gidicem kan tahlilleriyle beraber kalp atışını duymaya

Bebeğini henüz göremeyenler içinde şöyle bir not düşeyim, eger biraz daha kilolu olsan görünmezdi zayıf oldugun için daha rahat görebiliyorum dedi :)

Selamlar
Bugün hiç giremedim kk ya malallah bir birikmiş bir birikmiş ara ara okumaya çalışıcam bugün dr kontrolleri çoktu sanki umarım haberler güzeldir
Benimde bugün kontrolüm vardı biraz önce çıktım çok şükür büyümüş minnoş 1.6 cm olmuşuz kolları bacakları kafası artık çok net seçiliyor çok çok şükürler olsun

amin cümlemizinkini inşallah. bende şu anda 1 progesten iğne, climara fort ve estrofem var. işinize yararsa onları iletebilirim şimdilik. yine de yardımcı olabileceğimiz bir şey olursa seve seve. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

evet şimdi farkettim pardon. düşünsem de düşünmesemde olacağına varır zaten stres en kötü şey ama elimde değil işte elevit ve coraspin kullanıyorum. diğer testleri sonra ister sanırım. ama ben zaten dikkatli beslenmeye çalışıyorum bebekten önce de öyleydi. yoğurdumu ekndim yapmaya çalışıyorum, paketli ürün hazır yemek yememeye çalışıyorum. cevizim peynirim yumurtam önemli vs. İnşallah bebişler da sağlıklı olurlar.

Sen elinden geleni yapiyorsun hic canini sikma saglikli olurlar insallah benim d9ktorum kesinlikle stres yok gez toz eglen dedi olumsuzu dusunme cagirma dedi sen de oyle yapmaya calis canim

Ben icinizi rahatlatmak icin soyledim. Hersey planlardaki gibi olmuyor anlaminda soyledim. Siz dusunun planlayin ozaman..

evet ama sırayla bakıyorum:)
Doğum tarihi
Doğum saati
SAT ilk gün
Hamilelik planlanan ay
Adet döngüsü (*) gün (gün bulma)
Hamilelik süresi (**) gün
SAT: Son adet tarihi
Bilgileri gerekiyor:)

Doğum tarihi 07.05.1988
Doğum saati 08:15
SAT ilk gün 12.09.2018
Hamilelik planlanan ay Eylül
Adet döngüsü (*) gün (gün bulma) 30

bakar mısın zahmet olmazsa :)

MaşaAllah Allah c c sağlıklı sıhhatli kucağına alıp sevmeyi, güzellikle iyilikle büyütmeyi nasip etsin. Benim hiç kız kardeşim yok o yüzden hepinizin bebislerinin teyzesi olmaya talibim.

Ben de doktora gittim bugün. Daha büyük sanıyorduk sat ' a göre fakat henüz 5 hafta 4 günlükmüş. Henüz küçükmüşüz ama Yine de buyrun kesemiz, yolk sac'ımız ve hemen sağında keseye bitişik olan pek anlaşılmayan bir yapıdaki halimiz. kalp atışımızı da gördük elhamdülillah. Darısı gün bekleyenlerin başına...

Vajınal mı yoksa karından mı duydunuz kalp atışını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…