• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
H E H E canım dün biraz sıkılmışsın kalp atımını duyamadıgınız için daha seninde haftan küçük endişe etme bence.dr un seni germiş zaten sen daha iyi bilirsin ama böyle 9 ayı zor atlatırsın bu dr la en ufak bişey böylw tepki vercekse.
Bu gittiğimde herşeyı konuscam canım .
Konuşmalaır yuzunden 2. bi doktora gittiğimi bile söylucem .
Ben işinde çok iyi diye onu tercıh ettim o kadar da para verıyorum her gittiğimde elim boş gitmiyorum .
Benım çok kırılgan bı yapım var birşeyden emin olmadıkça benımle böyle konusmayın dıcem .
Eğer suratında farklı bir ifade sezersem dün akşam gittiğim doktora gidicem adam resmen moralımı tavan yaptı ..

Allah korusun gebeliğim sonlanada bılır ama kesın olmayan bırşey için konuşmamasından yanayım . İnşallah benı anlıyabılır :dua:

Merhaba hanımlar ben siteyi uzun zamandır takip ediyordum ama yeni üye oldum. Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben sat a göre 7+3 teyim ama usg de 25 kasım da sadece keseyi gördük, 5mm. Doktor geç döllenme olabilir dedi. 8 kasımda tekrar randevum var, vakit geçmiyor...

oğlumda hiç tiksinmem olmamıştı ama içmiyodum şimdi şükür istediğim herşeyi yiyorum ama sigaranın kokusu bana değse içim kalkıyor resmen kusmakla kusmamak arasında kalıyorum
Bi ben tiksinemedim su sigaradan icmiyorum ama bide bana sorun nasil icmiyorum:kızgın:

Canım biz keseyi ilk defa görmeye gittik ikisini beraber gördük ve 2. Kese için böyle bir durum olduğunu söylemedi sanki beklemediğimiz bir durum olduğu için biz baska şeylerde sormadik ama kafam karıştı şuan da da işte doktor bana rahim e tutunmuş kese rahimde gibi birşey söylemedi keseleri gösterdi sonra da hala gebelik için kesin demiyorum dedi sonra da ikiz durumunu farkedince beta HCG ye tekrar bakalım dedi 6.886 çıktı sonuçları gösteremedik ameliyat a girmişti HCG değerlerimde
19 Ekim 53.61
21 ekim 123.3
Sonra artık beta ya bakmaya gerek yok dedi dün de
2 Kasım da 6886 cikti
Bana HCG Ler ikiz değil gibi de geldiğinden ama ultrason da iki kese görünmesi de kafa karışıklığına sebep oldu

Siz sanırım heyecandan tam anlamamışsınız. Keseler rahimde olur ve ultrasonla rahiminize baktı değil mi?

Merhaba hanımlar ben siteyi uzun zamandır takip ediyordum ama yeni üye oldum. Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben sat a göre 7+3 teyim ama usg de 25 kasım da sadece keseyi gördük, 5mm. Doktor geç döllenme olabilir dedi. 8 kasımda tekrar randevum var, vakit geçmiyor...
Keseyi gorduysen bircok olumsuz dusunceyi elemis sayilirsin zaten hic stres yapma kalp atisini da bebegi de gorursun insallah 8 kasimda

Arkadaşlar üsküdarda önerebileceğiniz doktor vebyi bi hastane varmi
Benim arkadasim 2 dogumunuda yunus emre de yapmisti ve cok cok memnun kalmisti. Ama ben gitmedigimden otürü pek birsey diyemicem. Eger devlet diyorsan zeynep kamilin ustune tanimam ben okmeydanindan geliyorum doktorlari.cok iyi bu arada ben hem devlete hem ozele gidiyorum.

• Beğen
Reactions: H E
Sunlari okudukca aglayacak gibi oluyorum. Icmiyorum ama nasil tutuyorum kendimi Allah biliyor:KK43:
bende tiksinenleri okudukça imreniyodum ve tiksinmen ben diyodum inan öyle değilmiş resmen içimde bişey dönüp duruyor paketi görünce kalp atışından sonra başladı bende

bende tiksinenleri okudukça imreniyodum ve tiksinmen ben diyodum inan öyle değilmiş resmen içimde bişey dönüp duruyor paketi görünce kalp atışından sonra başladı bende
Evet ben de suan sana resmen imrendim. Tiksinecegim.gunlerin gelmesi dilegiyle

Siz sanırım heyecandan tam anlamamışsınız. Keseler rahimde olur ve ultrasonla rahiminize baktı değil mi?
Karnım dan baktı ama karindan görüntüde rahim yoksa tüpler mi olduğu anlaşılmıyor galiba net olarak valla benim kafam karşıtı Çarşamba doktora gidince diyeceğim zaten bana net birşeyler soyleyin

Canım biz keseyi ilk defa görmeye gittik ikisini beraber gördük ve 2. Kese için böyle bir durum olduğunu söylemedi sanki beklemediğimiz bir durum olduğu için biz baska şeylerde sormadik ama kafam karıştı şuan da da işte doktor bana rahim e tutunmuş kese rahimde gibi birşey söylemedi keseleri gösterdi sonra da hala gebelik için kesin demiyorum dedi sonra da ikiz durumunu farkedince beta HCG ye tekrar bakalım dedi 6.886 çıktı sonuçları gösteremedik ameliyat a girmişti HCG değerlerimde
19 Ekim 53.61
21 ekim 123.3
Sonra artık beta ya bakmaya gerek yok dedi dün de
2 Kasım da 6886 cikti
Bana HCG Ler ikiz değil gibi de geldiğinden ama ultrason da iki kese görünmesi de kafa karışıklığına sebep oldu
B hcg degerlerin guzel artmış canım dr rahimde degil mi anlar ..bir dahaki kontrolde netleşir arkadaşım aklina kotu seyler getirme bebeğin seninledir.
Bu gittiğimde herşeyı konuscam canım .
Konuşmalaır yuzunden 2. bi doktora gittiğimi bile söylucem .
Ben işinde çok iyi diye onu tercıh ettim o kadar da para verıyorum her gittiğimde elim boş gitmiyorum .
Benım çok kırılgan bı yapım var birşeyden emin olmadıkça benımle böyle konusmayın dıcem .
Eğer suratında farklı bir ifade sezersem dün akşam gittiğim doktora gidicem adam resmen moralımı tavan yaptı ..

Allah korusun gebeliğim sonlanada bılır ama kesın olmayan bırşey için konuşmamasından yanayım . İnşallah benı anlıyabılır :dua:
Şuan zaten hormonlar tavan yapmış anneliğin verdiği iç güdüsel panik hepimizi şaşırtıyor.inşallah seni anlayışla karşılayabileğini umuyorum.çünkü içimize sinen güvenebileceğimiz bir dr bulmak zor..

• Beğen
Reactions: H E
Umarım görürüm. Benim biraz riskli durumum. Hipotiroidi hastasıyım ve gebeliğim plansız oldu. O yüzden biraz endişeleniyorum :110:
Olumlu düsün iyiyi cagir iyi olsun benimde baslarda baya stresliydi keseyi gorene kadar cok agladim cok yiprattim kendimi ama artik cok olumlu bakiyorum. Olumsuz dusunup evrene olumsuz mesaj vermeyin hic iyidir o Allahin izniyle

Back
X