• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Karnım dan baktı ama karindan görüntüde rahim yoksa tüpler mi olduğu anlaşılmıyor galiba net olarak valla benim kafam karşıtı Çarşamba doktora gidince diyeceğim zaten bana net birşeyler soyleyin
Ultrason fotoğrafın varsa senin içinde uygunsa yükleyebilir misin canım ?

İlaç kullanıyor musunuz? Bende hipotiroidi hastasıyım. Neden riskli sizin ki?[/QUOi
İlaç kullanıyor musunuz? Bende hipotiroidi hastasıyım. Neden riskli sizin ki?

Yıllardır kullanıyorum. Nodüllerim de var ve eylül ayında kontrolde tsh değeri çok düşük çıkınca doktorum 45 gün ilacı kullanma, vücuttan atılsın, tekrar doz ayarlaması yapalım demişti. O sırada hamile kaldım. Gebelik için ilk kontrole gittiğimde hemen doktora durumdan bahsettim, tekrar tsh bakıldı. Şimdilik hala ilaç kullanmıyorum ama değerler sapar diye korkuyorum. Hipotiroidi hastaları direk riskli gebelik grubuna giriyor zaten. Kadın doğum doktorumu da ona göre seçtim hatta, perinatoloğa gidiyorum

Kizlar cekirdegim buyumus gördüm geldim.sat ile tam uyumlu 9+3

20181103_170256.webp

Kızlar ya kafam çok karışık sizle de paylaşmak istedim belki anlayan yada yaşayan vardır durumu
Şimdi dün ben kontrole gitmiştim doktor 2 kese gördü demiştim hatta ama doktor sonra ama şuan çok küçük size tam birşey söylemiyorum saglikli bir gebelik var diye bile diyemem dış gebelik mı normal gebelik mı diye haftaya çarşamba tekrar gideceğim arastirmak istemiyorum ama kafama soktu doktor bir kere baktım kese varsa dış gebelik değildir diyenler var bide HCG düzenli artmiyorsa dış gebelik diyorlar benim öyle de değil valla kafam allak bullak:cry:
Tatlım önce sakın ol benim kese vardı ve bebek yoktu içinde doktor dediki evet bir oluşum söz konusu :) yani nerelerden nerelere geliyoruz merak etme sen içini ferah tut ve bebeklerine güven zaten ikiz gebelikte biraz daha karmaşık durumlar daha geç netlesiyor diye biliyorum içini ferah tut :)

Ahh kızlar ahhh çok gezmişim. 14485 adım diyor :oha: ki daha eve giremiyorum dışarda otuyorum 8 gibi gideceğim. Belim çatlıyor resmen artık bu gece ruh gibi yatarım:uykucu: geçmiyor zaman:mad:

Eklentiler

• 1C35D601-0AFC-47CE-ADE5-56F454867D9E.webp
    1C35D601-0AFC-47CE-ADE5-56F454867D9E.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 51
Kuzum ekranda kalp atımı varsa duyulmaması çok normalki. Ben 6+5te duydum kalbi ama yavaş ve düzensizdi doktor ekranda normal atıyo daha küçük olduğu için rahat duyulmuyor dedi. -ki seninki geç döllenme bariz buda çok normal sakın moralini bozma. Geçen hafta devlete gittim kalp atışını ekrandan gösterdi bana gayet attığını gördüm duymama gerek yok dedim görünüyosa ekrandan sakın sıkıntı etme kendine:KK200:
Aa ask olsun filingcim:))biz teyzelerine neden yazmiyosun:KK12:

Back
X