• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ay nasıl sancı girdi ya inşallah birşey yoktur değişik bi sancıydı durup durup girdi

• Beğen
Reactions: H E
Lutfen :63:cerceve yapip asicam selcosunkiyle birlikte topige:KK45:

Bana da gecen gun soyledi 8 haftalikmis daha yeni gitti doktora:KK53:esi bile 2 gun once ogrendi:KK70:
Attım takıldığınız topiğe :D Ay yenimi öğrenmiş kendiside baya olmuş aslında 8 haftalık. Oda gelsin buraya takılsın bakim hemen:kahve:

• Beğen
Reactions: H E
Allah c.c razı olsun çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için amin hepimiz için inşaAllah. Rabb'imiz eşlerimize güç kuvvet versin, helal bereketli kazançlar nasip etsin. Hele gebelikte helal yemeye dikkat etmenin çocuğa çok faydası oluyormuş, doğduktan sonraki yaşamında da... İnşallah bizler de acısız sancısız doğururuz bebelerimizi alırız kucaklarımıza. :anne:

Çok bir heveslendim var ya. Haziranın başında doğuracak olan anneler şimdi hareketlenmelerden bahsediyor ya hani, ayy nasıl heyecanlanıyorum :KK200: İnşaAllah sağ salim hayırlsa gelsin kuzucuklarımızz :dua: biz ay sonu anneleri bizden önde gidenlere bakıp tecrubelerinden faydalandığımız için Allah c.c hepsinden de razı olsun inşaAllah güzel bilgiler paylaşıyorlar. hele ben sat'ıma göre 7. haftanın içinde olmama rağmen doktor 5+4'tesin deyince iyice temmuza kaydı 1 temmuz gösteriyor doğum tarihini ama burada anılarımız var vazgeçmem sizdenn :emir_bebek:bebişlerimizin bezli kabarık popişleriyle yürüdükleri günleri de görürüz inşaAllah :nazar:
İnşallah canım allah büyük herşey yoluna girer inşallah. Ve evet bir yere alişinca insan başka bir yerde yabancı hissediyor bir kaç gün gecikmeyle hiç bir sorun olmaz burda kalman birlikte paylaşmamiz çok güzel ❤️

Benim arkadasim 2 dogumunuda yunus emre de yapmisti ve cok cok memnun kalmisti. Ama ben gitmedigimden otürü pek birsey diyemicem. Eger devlet diyorsan zeynep kamilin ustune tanimam ben okmeydanindan geliyorum doktorlari.cok iyi bu arada ben hem devlete hem ozele gidiyorum.
Teşekkür ederim bi arastirayim

Tatlım önce sakın ol benim kese vardı ve bebek yoktu içinde doktor dediki evet bir oluşum söz konusu :) yani nerelerden nerelere geliyoruz merak etme sen içini ferah tut ve bebeklerine güven zaten ikiz gebelikte biraz daha karmaşık durumlar daha geç netlesiyor diye biliyorum içini ferah tut :)
İnşallah canım dua Edip içimi ferah tutmaya çalışıyorum

Ağrı kanama vs oluyormuş dış gebelikte hiç korkma o zaman, gayet iyilerdir:KK200:
İnşallah canım:dua::KK200:bende ağrım felan yok ya normal değil miyim diyorum artık doktor da yerleşme kanaması gibi kanaman var mı dedi yok dedim çok şükür hic olmadi

Back
X