- 8 Ocak 2018
- 1.919
- 1.257
- 83
Benimde kesem su damlası gibiydi 7+1 de 11 haftalık olunca gidicez kontrole bakalım ben kendi çocuğuma nasıl cinsiyet tahmini yapıcam :)) kızım olsun çok istiyorum ama nasip kısmet canım sağlıklı olsunlar daBenim kesemin ilk halini gormen lazimdi : ) inanilmaz tuhaf bisiydi.
Saglikli olsunlar hepsi ins.
Eveg daha kucuk 9 +3teyzesi
Anladım cnm benim de tüp bebek ben de iğne diyince yumurta büyütme iğnelerinden sandım :) ne güzel sürpriz olmuş maşallahhÇok teşekkürler inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza. Ben uzun protokol tedavi görüyordum. İlk tüp bebek tutmadı sonrasında adet oldum hemen lucrin başladım adetin 21. Günü. 10 gün yaptım iğnemi gebelik testim pozitif çıkınca bıraktım.
Benim muz gibiydi : ))kiz cocugu bambaska..Allah once saglikli sıhhatli sonra gonlune gore versin.Benimde kesem su damlası gibiydi 7+1 de 11 haftalık olunca gidicez kontrole bakalım ben kendi çocuğuma nasıl cinsiyet tahmini yapıcam :)) kızım olsun çok istiyorum ama nasip kısmet canım sağlıklı olsunlar da
Benim de esim ve cok yakin 2 arkadasum biliyor. Bizde söylemedik kimseye kalp atisini duyalim gereken testler yapilsin cinsiyeti ogrenince soleriz dedik bakalim nereye kadar dayanicazAy
aynen benimde ili hafta sonraya gün verdi . Onu duymadan ve tarama testlerimi yaptırmadan kimseye söylemedim gebeliğimi . Sadece eşim biliyor. Oğullarıma bile söylemedik . 5 hafta üç günlüğüz.
Amin canimHmm onu ilk dr um yaptirmisti tamam o zaman sagol canmcim
Rabbim bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin :)
Haftan erken ama bazıların da olmayabiliyor benim 7. Haftada başladıBu arada ben birsey soracagim ya bende bulanti kusma hicbisey yok sukur illa olmasi mi gerek benim gibi olmayan varmi ? Ya da haftammi erken daha sonra mi başlar bulanti kusma sizde hangi haftada basladi ?
Benimde hiç bu tarz belirtilerim yok hatta bazen hamile olduğumu unutuyorumBu arada ben birsey soracagim ya bende bulanti kusma hicbisey yok sukur illa olmasi mi gerek benim gibi olmayan varmi ? Ya da haftammi erken daha sonra mi başlar bulanti kusma sizde hangi haftada basladi ?
Benim kizimda hic olmadi.9 ay hamile oldugum sadece karnimin buyumesinden belliydi.Bu arada ben birsey soracagim ya bende bulanti kusma hicbisey yok sukur illa olmasi mi gerek benim gibi olmayan varmi ? Ya da haftammi erken daha sonra mi başlar bulanti kusma sizde hangi haftada basladi ?
Amin canım inşallahhh :))Benim muz gibiydi : ))kiz cocugu bambaska..Allah once saglikli sıhhatli sonra gonlune gore versin.
Benim yeni yeni başladı bulantılar. Olmayan da çok. Boşver keyfine bak bastırsın diye içim dışım çubuk kraker oldu :)Bu arada ben birsey soracagim ya bende bulanti kusma hicbisey yok sukur illa olmasi mi gerek benim gibi olmayan varmi ? Ya da haftammi erken daha sonra mi başlar bulanti kusma sizde hangi haftada basladi ?
Bende kızımda kıvırcık saçlı kumral tatlış bir kız görmüştüm :) tek fark sarısın bir civciv dogurdum:)Kızlar rüyamda bebeğimi gördüm o kadar tatlıydı kiiama rüyamda bebeğim kızdı ve rüya tabirlerinde kız bebek gören bir hamilenin erkek bebeğinin olacağı yazıyor
Benim 5’in ortalarında başladı, ikiz olduğu için erken biraz..Bu arada ben birsey soracagim ya bende bulanti kusma hicbisey yok sukur illa olmasi mi gerek benim gibi olmayan varmi ? Ya da haftammi erken daha sonra mi başlar bulanti kusma sizde hangi haftada basladi ?
Herkezde olucak diye bişey yok ki ben ilk hamileliğimde hiç bulantı yaşamadım meselaBu arada ben birsey soracagim ya bende bulanti kusma hicbisey yok sukur illa olmasi mi gerek benim gibi olmayan varmi ? Ya da haftammi erken daha sonra mi başlar bulanti kusma sizde hangi haftada basladi ?
Ikizde farkli oluyordur diye dusunuyorum Allah sagsalim kucaginiza almayi nasip etsin hepimizinBenim 5’in ortalarında başladı, ikiz olduğu için erken biraz..
Ahahahaahsh ya ne bilim böylede insan bisey anlamiyor. Bide varmi dedim benim gibi olan belki benimde 7. Haftada olur. Cok asirimi oluyor peki kusacak kadarBenim yeni yeni başladı bulantılar. Olmayan da çok. Boşver keyfine bak bastırsın diye içim dışım çubuk kraker oldu :)
Insallah olmaz tabi de doktor liste bile verdi bulantin olursa sunu yap bunu yap diye bu hafta baslar dedi cok sukur yok bisey sadece nadiren basim donuyor bi 2 saniye okdarHaftan erken ama bazıların da olmayabiliyor benim 7. Haftada başladı
Benim de yok arada bir basim donuyor saliselik okadar acaba diyorum ters giden bisey mi varBenimde hiç bu tarz belirtilerim yok hatta bazen hamile olduğumu unutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?