2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benim kesemin ilk halini gormen lazimdi : ) inanilmaz tuhaf bisiydi.
Saglikli olsunlar hepsi ins.
Eveg daha kucuk 9 +3teyzesi
Benimde kesem su damlası gibiydi 7+1 de 11 haftalık olunca gidicez kontrole bakalım ben kendi çocuğuma nasıl cinsiyet tahmini yapıcam :)) kızım olsun çok istiyorum ama nasip kısmet canım sağlıklı olsunlar da

Anladım cnm benim de tüp bebek ben de iğne diyince yumurta büyütme iğnelerinden sandım :) ne güzel sürpriz olmuş maşallahh

Ay evet nasıl büyük bir sürpriz oldu bir görseniz. Özellikle babası uçtu havalara. Tüp bebek sonrası baya hayal kırıklığı yaşamıştık ama çok şükür bu şekilde kısmet oldu.

Benim muz gibiydi : ))kiz cocugu bambaska..Allah once saglikli sıhhatli sonra gonlune gore versin.

Ay

aynen benimde ili hafta sonraya gün verdi . Onu duymadan ve tarama testlerimi yaptırmadan kimseye söylemedim gebeliğimi . Sadece eşim biliyor. Oğullarıma bile söylemedik . 5 hafta üç günlüğüz.
Benim de esim ve cok yakin 2 arkadasum biliyor. Bizde söylemedik kimseye kalp atisini duyalim gereken testler yapilsin cinsiyeti ogrenince soleriz dedik bakalim nereye kadar dayanicazhaftasi sata gore 7 ultrasona gore 5-6arasi biyerde kalp atisini duyalim haftasini solerim dedi

Bu arada ben birsey soracagim ya bende bulanti kusma hicbisey yok sukur illa olmasi mi gerek benim gibi olmayan varmi ? Ya da haftammi erken daha sonra mi başlar bulanti kusma sizde hangi haftada basladi ?

Reactions: H E
Bu arada ben birsey soracagim ya bende bulanti kusma hicbisey yok sukur illa olmasi mi gerek benim gibi olmayan varmi ? Ya da haftammi erken daha sonra mi başlar bulanti kusma sizde hangi haftada basladi ?
Benimde hiç bu tarz belirtilerim yok hatta bazen hamile olduğumu unutuyorum

Benim kizimda hic olmadi.9 ay hamile oldugum sadece karnimin buyumesinden belliydi.
Şimdide yok bulanti.ilk haftalar bole bulansam mi bulanmasam mi diye bir dusundu sonra yok oldu

Bende de mide bulantisi kusma cok sukur gitti ama uyku basiyor ya surekli yorgunum devamli yatsam uyumasamda yatsam 2 tane cocugum var birde annem ve kayinvalidem bende :-(

Benim yeni yeni başladı bulantılar. Olmayan da çok. Boşver keyfine bak bastırsın diye içim dışım çubuk kraker oldu :)

Kızlar rüyamda bebeğimi gördüm o kadar tatlıydı kii ama rüyamda bebeğim kızdı ve rüya tabirlerinde kız bebek gören bir hamilenin erkek bebeğinin olacağı yazıyor
Bende kızımda kıvırcık saçlı kumral tatlış bir kız görmüştüm :) tek fark sarısın bir civciv dogurdum:)
Belkı de kızın olacak :)

Benim 5’in ortalarında başladı, ikiz olduğu için erken biraz..

Herkezde olucak diye bişey yok ki ben ilk hamileliğimde hiç bulantı yaşamadım mesela

Benim yeni yeni başladı bulantılar. Olmayan da çok. Boşver keyfine bak bastırsın diye içim dışım çubuk kraker oldu :)
Ahahahaahsh ya ne bilim böylede insan bisey anlamiyor. Bide varmi dedim benim gibi olan belki benimde 7. Haftada olur. Cok asirimi oluyor peki kusacak kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…