2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
4 ve 5.haftalarda biraz lekelenmelerim oldu igne ve ilacla gecti ins bundan sonrasi kizimda ki gibi gecer.
Hepimizin kolayliklarla gecsin bu surecimiz : )
Listeyi merak ettim gerçekten :) faydalı olur belkii
4 ve 5.haftalarda biraz lekelenmelerim oldu igne ve ilacla gecti ins bundan sonrasi kizimda ki gibi gecer.
Hepimizin kolayliklarla gecsin bu surecimiz : )
Insallah ya insallah

Neden yaptır mıyorsunuz?bebeğinizin s

demekki yalnız değilimbenim çok fazla batıl inancım Yok ama herseyin yolunda olduğunu öğrenip paylaşmak istiyorum. Neğatif insanlardan korkuyorum .
Ya batil inanc olarak merdiven altindan gecmeyi saymazsak benim de yok. Ama negatif enerjiye cok inanirim

Çokmu düşündün acaba
Ahahahahahah ya benimki o kadar karisikki suan nerden anlatsam bilemedim ben adet 1 gun gecti test yaptirdim negatif cikti kanda sonra griptim ilac kullaniyordum bir gece ruyamda gordum kizim oluyodu sonra test yaptim pozitif cikti ikinci ruyayida burdan biri ultrason goruntusunu paylasmisti ondan etkilendim sanirim bebegimin ultrasonunu gordum aa bu erkekmis dedim falan benim.icin cinsiyeti hic onemli degil saglikla hayirla gelsin yeter

Evet insan yaşadığı olumsuzluklardan etkileniyor ister istemez inşallah herşey yolunda gider sağlıkla doğar bebeklerimiz stres yapıp üzme miniği
Yok bu aralar cok iyiyim moral olarak olumlu dusunceye verdim kendimi ki cok etkisi oldugunu dusunuyorum saglikla gelsin kuzularimiz

Ya kızlar 2 hafta sonrasına uçak biletim var ailelerimizin yanına gideceğiz inşallah ankaraya eşimle beraber. Ben doktoruma sordum bi sakıncası olurmu diye biraz duraksadı düşündü sonra “yok ya bi salıncası olmaz gidebilirsin”dedi. Tabi bu şekilde cevap vermesi düşünmesi filan beni işkillendirdi ve ben sağlık ocağında çalışan arkadaşımada sordum oda tam emin değilim ben ama şimdi kan sulandırı filan kullanıyosun sen gitmesen daha iyi olur canım yanlış bilgide vermek istemiyorum” filan dedi. Sizce bi sakıncası olurmu ya 1 saat 10 dakka sürüyor

Benim.doktorum ilk üc ay son iki ay yasak onun disinda nereye gideceksiniz gidin demisti. Bizde 3 gunluk falan bi kacamak yapariz demistik ama basinc o bu su bi ton sey anlatti 3 aydan sonra gidersiniz dedi ama yinede herkesin hamileligi farkli canim

Ama bak hamıle oldugunu hıssetmıssın :) senın %50 olduu öyle tabiiii benim hala dusuk tehlıkem var ınsallah oncelıgım saglık ama buda cilvesi merak edıyoruz isim ne koysak dıyoruz guzel heycanlar

Ama bak hamıle oldugunu hıssetmıssın :) senın %50 olduu öyle tabiiii benim hala dusuk tehlıkem var ınsallah oncelıgım saglık ama buda cilvesi merak edıyoruz isim ne koysak dıyoruz guzel heycanlar
Hepimizin onceligi saglik biz daha kalp atisini bile duyamadik bebenin ama simdiden dogunca soyle yapalim ismi su mu olsa bu mu olsa illa konusuluyor Allah hepimize sag salim kucagimiza almayi nasip etsin

Ayyy çok güzel heyecanlar bunlar ya Allah herkese nasip etsin,ben oda mobilyalarına bile karar verdim.Eşimle gittik,baktık.E-bebekten alışveriş yaptım,heyecanla cinsiyetini bekliyorum

10 haftalık olmuş oluyorum gideceğim zaman yani 3 aylık değilim off bilmiyorum ya kafam karmakarışık napsam acaba

Hepimizin onceligi saglik biz daha kalp atisini bile duyamadik bebenin ama simdiden dogunca soyle yapalim ismi su mu olsa bu mu olsa illa konusuluyor Allah hepimize sag salim kucagimiza almayi nasip etsin
Duyarsın duyarsın insallahh aminnnnn
Ayyy çok güzel heyecanlar bunlar ya Allah herkese nasip etsin,ben oda mobilyalarına bile karar verdim.Eşimle gittik,baktık.E-bebekten alışveriş yaptım,heyecanla cinsiyetini bekliyorum
Aminnnn olmayan bekleyen herkese dua edıyorum

Oo erkencısın benım ıkı oldugu ıcın bebek arabası anakucagı besiği hepsi hazır ablasından hatıra hepsi onu beklıyor odalarıda var artık beraber kullanırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…