Ya onun farkindayim aslinda ama baslarda biz zor seyler yasadik dolayisiyla sanirim onun korkusu kaldi bendeBenim 6. Haftada başladı hala devam ediyor ama herkeste olacak diye bişey yok düşünüp stres yapma her gebelik her bünye farklı
Umarim olmazda canim sevindim bunu duydugumaTam 8 haftalık olduk biz bende de yok bulantı kusma vs hatta 2 gündür tek belirti göğüsler onun dışında hiç belirtim yok
Nasil gonderebilirim bi telefondan deneyeyim bakalim olacakmiListeyi merak ettim gerçekten :) faydalı olur belkii
4 ve 5.haftalarda biraz lekelenmelerim oldu igne ve ilacla gecti ins bundan sonrasi kizimda ki gibi gecer.
Hepimizin kolayliklarla gecsin bu surecimiz : )
Listeyi merak ettim gerçekten :) faydalı olur belkii
Insallah ya insallah4 ve 5.haftalarda biraz lekelenmelerim oldu igne ve ilacla gecti ins bundan sonrasi kizimda ki gibi gecer.
Hepimizin kolayliklarla gecsin bu surecimiz : )
Ya batil inanc olarak merdiven altindan gecmeyi saymazsak benim de yok. Ama negatif enerjiye cok inanirimNeden yaptır mıyorsunuz?bebeğinizin s
demekki yalnız değilimbenim çok fazla batıl inancım Yok ama herseyin yolunda olduğunu öğrenip paylaşmak istiyorum. Neğatif insanlardan korkuyorum .
Ahahahahahah ya benimki o kadar karisikki suan nerden anlatsam bilemedim ben adet 1 gun gecti test yaptirdim negatif cikti kanda sonra griptim ilac kullaniyordum bir gece ruyamda gordum kizim oluyodu sonra test yaptim pozitif cikti ikinci ruyayida burdan biri ultrason goruntusunu paylasmisti ondan etkilendim sanirim bebegimin ultrasonunu gordum aa bu erkekmis dedim falan benim.icin cinsiyeti hic onemli degil saglikla hayirla gelsin yeterÇokmu düşündün acaba
Benim arkadasim emzirdi doktoru izin vermisti hemde 9 aya yakin emzirdi yani ama sen yine de kendi doktoruna bi danis tabiArkadaşlar ikinciye hamile kalıp birinci bebeğini emziren var mı
doktorunuza danıştınız mı konuyu
Ya onun farkindayim aslinda ama baslarda biz zor seyler yasadik dolayisiyla sanirim onun korkusu kaldi bende
Yok bu aralar cok iyiyim moral olarak olumlu dusunceye verdim kendimi ki cok etkisi oldugunu dusunuyorum saglikla gelsin kuzularimizEvet insan yaşadığı olumsuzluklardan etkileniyor ister istemez inşallah herşey yolunda gider sağlıkla doğar bebeklerimizstres yapıp üzme miniği
Ya telefondan paylasmaya calisiyorum ama hata veriyor sebebini bilen varmi en kotu yarin bilgisayardan yollarim listeyiListeyi merak ettim gerçekten :) faydalı olur belkii
Fotoğrafı kirp öyle yükle canım dosya büyüktürYa telefondan paylasmaya calisiyorum ama hata veriyor sebebini bilen varmi en kotu yarin bilgisayardan yollarim listeyi
Evet ondanmis yuklendi simdi canim cok tesekkurlerFotoğrafı kirp öyle yükle canım dosya büyüktür
Benim.doktorum ilk üc ay son iki ay yasak onun disinda nereye gideceksiniz gidin demisti. Bizde 3 gunluk falan bi kacamak yapariz demistik ama basinc o bu su bi ton sey anlatti 3 aydan sonra gidersiniz dedi ama yinede herkesin hamileligi farkli canimYa kızlar 2 hafta sonrasına uçak biletim var ailelerimizin yanına gideceğiz inşallah ankaraya eşimle beraber. Ben doktoruma sordum bi sakıncası olurmu diye biraz duraksadı düşündü sonra “yok ya bi salıncası olmaz gidebilirsin”dedi. Tabi bu şekilde cevap vermesi düşünmesi filan beni işkillendirdi ve ben sağlık ocağında çalışan arkadaşımada sordum oda tam emin değilim ben ama şimdi kan sulandırı filan kullanıyosun sen gitmesen daha iyi olur canım yanlış bilgide vermek istemiyorum” filan dedi. Sizce bi sakıncası olurmu ya1 saat 10 dakka sürüyor
Ama bak hamıle oldugunu hıssetmıssın :) senın %50 olduuAhahahahahah ya benimki o kadar karisikki suan nerden anlatsam bilemedim ben adet 1 gun gecti test yaptirdim negatif cikti kanda sonra griptim ilac kullaniyordum bir gece ruyamda gordum kizim oluyodu sonra test yaptim pozitif cikti ikinci ruyayida burdan biri ultrason goruntusunu paylasmisti ondan etkilendim sanirim bebegimin ultrasonunu gordum aa bu erkekmis dedim falan benim.icin cinsiyeti hic onemli degil saglikla hayirla gelsin yeter
Hepimizin onceligi saglik biz daha kalp atisini bile duyamadik bebenin ama simdiden dogunca soyle yapalim ismi su mu olsa bu mu olsa illa konusuluyor Allah hepimize sag salim kucagimiza almayi nasip etsinAma bak hamıle oldugunu hıssetmıssın :) senın %50 olduuöyle tabiiii benim hala dusuk tehlıkem var ınsallah oncelıgım saglık ama buda cilvesi merak edıyoruz isim ne koysak dıyoruz guzel heycanlar
Ayyy çok güzel heyecanlar bunlar ya Allah herkese nasip etsin,ben oda mobilyalarına bile karar verdim.Eşimle gittik,baktık.E-bebekten alışveriş yaptım,heyecanla cinsiyetini bekliyorumAma bak hamıle oldugunu hıssetmıssın :) senın %50 olduuöyle tabiiii benim hala dusuk tehlıkem var ınsallah oncelıgım saglık ama buda cilvesi merak edıyoruz isim ne koysak dıyoruz guzel heycanlar
10 haftalık olmuş oluyorum gideceğim zaman yani 3 aylık değilim off bilmiyorum ya kafam karmakarışık napsam acabaBenim.doktorum ilk üc ay son iki ay yasak onun disinda nereye gideceksiniz gidin demisti. Bizde 3 gunluk falan bi kacamak yapariz demistik ama basinc o bu su bi ton sey anlatti 3 aydan sonra gidersiniz dedi ama yinede herkesin hamileligi farkli canim
Duyarsın duyarsın insallahh aminnnnnHepimizin onceligi saglik biz daha kalp atisini bile duyamadik bebenin ama simdiden dogunca soyle yapalim ismi su mu olsa bu mu olsa illa konusuluyor Allah hepimize sag salim kucagimiza almayi nasip etsin
Aminnnn olmayan bekleyen herkese dua edıyorumAyyy çok güzel heyecanlar bunlar ya Allah herkese nasip etsin,ben oda mobilyalarına bile karar verdim.Eşimle gittik,baktık.E-bebekten alışveriş yaptım,heyecanla cinsiyetini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?