Insallah olmaz tabi de doktor liste bile verdi bulantin olursa sunu yap bunu yap diye bu hafta baslar dedi cok sukur yok bisey sadece nadiren basim donuyor bi 2 saniye okdar
Bunlari duyunca iyi hissediyorum ya ilk hamilelik olunca insan bi tecrubesiz oluyor. Kararsiz kaliyorHerkezde olucak diye bişey yok ki ben ilk hamileliğimde hiç bulantı yaşamadım mesela
Ayy insallah olmaz ozaman gozum korktu simdi sukredeyim halimeBenimde hiç olmadı, anneminde ne bende ne erkek kardeşimde hiç bulantısı olmamış. Şanslıyız sanırım, bulantısı olan arkadaşlarım çok sıkıntı yaşadı, inşallah bundan sonrasında da olmaz
Mutlu ol bence hiç iyi birşey değilmiş ben oglumda hiç birşey hissetmemiştim valla çok rahattı bunda bulantı oluyor arada beni benden aliyorAhahahaahsh ya ne bilim böylede insan bisey anlamiyor. Bide varmi dedim benim gibi olan belki benimde 7. Haftada olur. Cok asirimi oluyor peki kusacak kadar
Off o bende de var iste biraksalar 24 saat uyurum. Ozellikle aksam 6 7 civari bir bastiriyorki 2 cocuk ufakmi anneyle kv ilgilenirler iste seninleBende de mide bulantisi kusma cok sukur gitti ama uyku basiyor ya surekli yorgunum devamli yatsam uyumasamda yatsam 2 tane cocugum var birde annem ve kayinvalidem bende :-(
Ayy iyi ki olmuyor o zaman ya cok sukur doktorum bana bi liste vermisti bulanti olunca yenilecek icilecek diye size vermedimi onlari yapsaniz fayda etmezmi kiMutlu ol bence hiç iyi birşey değilmiş ben oglumda hiç birşey hissetmemiştim valla çok rahattı bunda bulantı oluyor arada beni benden aliyor
Ben ruyamda ilk once kiz sonra erkek gördümBende kızımda kıvırcık saçlı kumral tatlış bir kız görmüştüm :) tek fark sarısın bir civciv dogurdum:)
Belkı de kızın olacak :)
Benim de ilk ogrendigim haftalarda 1 2 dürttü sonra bidaha hic olmadi ayy ne guzel gecmis hamileligin insallah bu da ilki gibi olurBenim kizimda hic olmadi.9 ay hamile oldugum sadece karnimin buyumesinden belliydi.
Şimdide yok bulanti.ilk haftalar bole bulansam mi bulanmasam mi diye bir dusundu sonra yok oldu
Çokmu düşündün acabaBen ruyamda ilk once kiz sonra erkek gördüm
Bende kızımda kıvırcık saçlı kumral tatlış bir kız görmüştüm :) tek fark sarısın bir civciv dogurdum:)
Belkı de kızın olacak :)
Neden yaptır mıyorsunuz?bebeğinizin sBende yapmayı düşünmüyorum canım
demekki yalnız değilimbenim çok fazla batıl inancım Yok ama herseyin yolunda olduğunu öğrenip paylaşmak istiyorum. Neğatif insanlardan korkuyorum .Benim de esim ve cok yakin 2 arkadasum biliyor. Bizde söylemedik kimseye kalp atisini duyalim gereken testler yapilsin cinsiyeti ogrenince soleriz dedik bakalim nereye kadar dayanicazhaftasi sata gore 7 ultrasona gore 5-6arasi biyerde kalp atisini duyalim haftasini solerim dedi
4 ve 5.haftalarda biraz lekelenmelerim oldu igne ve ilacla gecti ins bundan sonrasi kizimda ki gibi gecer.Benim de ilk ogrendigim haftalarda 1 2 dürttü sonra bidaha hic olmadi ayy ne guzel gecmis hamileligin insallah bu da ilki gibi olur
Doktorun ihmalkarlığı bence o kadar geç zamana vermesiHayır benimkide özel ve bayagıda pahalı aslında onun sürekli çağırması lazım :) yazık bizi düşünüyor herhalde tedavi süreci çok masraf yaptılar şimdi cok üzerlerine gitmeyeyim diyor demekki:)))))) çok şanslısın valla KESK’e benide çağırsa
Tesekkur ederım kuzucummAnasının kızı..
Anası güzel
Listeyi merak ettim gerçekten :) faydalı olur belkiiInsallah olmaz tabi de doktor liste bile verdi bulantin olursa sunu yap bunu yap diye bu hafta baslar dedi cok sukur yok bisey sadece nadiren basim donuyor bi 2 saniye okdar
Bu arada ben birsey soracagim ya bende bulanti kusma hicbisey yok sukur illa olmasi mi gerek benim gibi olmayan varmi ? Ya da haftammi erken daha sonra mi başlar bulanti kusma sizde hangi haftada basladi ?
Bu arada ben birsey soracagim ya bende bulanti kusma hicbisey yok sukur illa olmasi mi gerek benim gibi olmayan varmi ? Ya da haftammi erken daha sonra mi başlar bulanti kusma sizde hangi haftada basladi ?
Bende de mide bulantisi kusma cok sukur gitti ama uyku basiyor ya surekli yorgunum devamli yatsam uyumasamda yatsam 2 tane cocugum var birde annem ve kayinvalidem bende :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?