2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canim normalde ayrintili kan tahlili yapiolar ilk haftalarda ne eksik ne lazim bakiyolar ona gore vitamin folik asit falan filan yaziyorlar sen gittiginde bakabilirmisiniz diyebilirsin ben gebelikten once yaptirmistim bu gittigimde sormayi unuttum tekrar isticem o ayrintili testi

Hmm onu ilk dr um yaptirmisti tamam o zaman sagol canmcim
Rabbim bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin :)

Benimde yeni doktorum.
Kan sonucama gore mesela tek tek anlatti bu cok iyi su cok iyi demir cok iyi kan ilacini birak vs vs.
Ya da usg sirasinda kesenin yerinden olcumune bebegin boyuna kalbinin atisina anlatiyor
Yolk sacin ne ise yaradigini ve 1 kac haftaya yok olacagini falan.
Anlatan doktor anlatmayan doktor diye 2 ye ayriliyorlar bana anlatani denk geldi bende gerekli gereksiz herseyi sorunca 1 saat kaliyorum odasinda.sizde sorun aklinizda ne varsa.unutursunuz diye yazin hatta sorularinizi

Ne soracagimi da bilmiyorum ki. Valla toplasam 15 dk durmuyorum

Maşallah baya büyükmüş canım biz daha 8+3 üz son ultrason resmimiz pek bir şeye benzemiyor :) erkek dememin sebebi sanki kız bebekler daha yuvarlak bir kafaya sahip oluyor senin yavrunun kafası daha uzun geldi tamamen teorim bu :))

Hmm anladim. Allah tez vakitte sizinkini de gormeyi nasip etsin. Nedense icimde kiz hissi var. Hayirlisi olsun :)

Ne soracagimi da bilmiyorum ki. Valla toplasam 15 dk durmuyorum
Mesela bazen carpintim oluyor gibi hemen not alıyorum soracagim diye.
2li tarama istemiyorum dedim.
2li tarama ve usgsini yapmak isterim digerlerini yapma istersen ama senin ve bebeğin takibinde benim isimi kolaylastirir dedi.
Kesemin yeri iyi mi de.kanama alani yok degil mi de.gelir aklina birseyler : ))))olmadi beni gotur sorulari bu bacim soracak devalla sorarim

:))))
Ay keske valla senin gibi biri olsa yanimda. Bazen cekiniyorum normalde cekingen bi tip degilim de. Iyice bilgileneyim. Senin dedigin gibi yapayim. Takilirsam sana sorayim bunj sorim mi diye :))

Canm bide ikili testi neden istemedin

:))))
Ay keske valla senin gibi biri olsa yanimda. Bazen cekiniyorum normalde cekingen bi tip degilim de. Iyice bilgileneyim. Senin dedigin gibi yapayim. Takilirsam sana sorayim bunj sorim mi diye :))

Canm bide ikili testi neden istemedin
Tabi ki sor.birbirimize sormak icin burdayiz fasulyeden arkadas bebeklerimiz : )bende cekinirim ama bilmedigim konulari naail ogrenecegim baska ilismi yasagim vardi afedersin cinsel birlesme mi yasak yoksa her turlu yakinlasmami yasak benim birsey hissetmemem mi gerekiyor demistim.

Ben kizimda da yaptirmadim detayli usg cektirdim sadece.sonuc bende birsey değiştirmez gebeligi sonladirmak gibi.
Ama 10 yil gecti aradan tabi simdi doktor kendisi icinde kolaylik olacagini diyince degisti birqzdurum bakalim 12
Haftada gidecegim iste

Annesi senin bebiş biraz küçükmüş tam anlayamadım ama kese yuvarlaksa kız gibi bir şey okumuştum ama yinede bu doğru olmayabilir. Ama genel Olarak baktığımda erkeğe benziyor :)
Benim kesemin ilk halini gormen lazimdi : ) inanilmaz tuhaf bisiydi.
Saglikli olsunlar hepsi ins.
Eveg daha kucuk 9 +3teyzesi

Arkadaşlar iyi akşamlar benimde ilk gebeliğim. Allah kısmet ederse 22 hazirana denk geliyo doğum. Keseyi gördük bu hafta da kalp atışını duymaya gideceğiz. Şu anda 7. Haftadayım. Tüp bebek denemiştik ilk deneme tutmadı. İkinci deneme için iğnelere başlamıştım ki hamile olduğumu öğrendim. Yalnız midem çok kötü. Çok bulantım ve kusmam var. Çok zor geçiriyorum.

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah... adet olmadan nasıl iğnelere tedaviye başlamışlardı ki? Bulantı için doktorum Nomesis Plus diye vitamin verdi çok rahatlattı bir araştır doktoruna sor istersen

Çok teşekkürler inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza. Ben uzun protokol tedavi görüyordum. İlk tüp bebek tutmadı sonrasında adet oldum hemen lucrin başladım adetin 21. Günü. 10 gün yaptım iğnemi gebelik testim pozitif çıkınca bıraktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…