2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
ee bi aile hekimin olmayacak mı başka yere mi yönlendirdiler

Calisana iki kat zor ya ben hamileligimde calismam demistim oyle de oldu benim bunyem zayif biraz fazla yorulmaya gelmiyor.Hemen agri sanci yapiyor.
Bugün o kadar zor geçti ki artık elim ayağım titremeye başladı. Şu bulantı zamanları geçse daha rahat olcak böyle çok zor. Ben de şuan inanılmaz ev hanımlarına özeniyorum neden bilmiyorum çok zorlanıyorum her hamile benim gibi değildir ama diğer iş arkadaşları çok rahattı hatırlıyorum yani

Reactions: H E
İşyerınde tek bayan benım yemek yapan abla hariç onun harıcınde patronlarında kızı gibiiiyim öyle benı sınır etcek bir davranışta bulunmaz kımse ama izleidğim videolardan etkılenıyorum Gözüm falan doluyo
Sonra dıyorum yuuuhhhh H E napıyosun kendınee geeell

Yakınlarda bi tane daha mı var ?
İlk defa böyle bırşey duydum

kizlar hurma yiyor musunuz? bugun kayinvalidem almis cok severim . ama bi tedirginim dogumu kolaylastirdigini biliyorum ama bu ilk aylar sakincali mi ki?

Ben de aynıyım bi memnuniyetsizlik var üstümde dış görünüşüme bile yansıdı çirkin hissediyorum kendimi saçlarıma taktım kestirmek istiyorum

kizlar aranizda adanada olan ya da adanaya kontrollerine giden var mi? istanbula git gel artik zorluyo. o yuzden adanada kontrollere devam edecegim. onerebileceginiz iyi bir kadin dogumcu var mi?
Canım ben Adana'dayım. Şu an tüp bebek doktoruma gidiyorum. Ama şimdi benimde bir doktor seçmem lazim. Araştırıyorum şimdilik. Sana da bilgi veririm netleştirince.

Ben de öyle ya kendimi iğrenç sevilmeye değersiz berbat hissediyorum. İşyerinde oturup ağlayacaktım bugün bildiğin kendimi savunmasız hissediyorum
Aynıyız inanki okulda herkes hasta mısın diye soruyor, öğrencilerim bile bugün değişik görünüyorsunuz dedi zaten bozuk olan moralim daha da bozuldu

Aynıyız inanki okulda herkes hasta mısın diye soruyor, öğrencilerim bile bugün değişik görünüyorsunuz dedi zaten bozuk olan moralim daha da bozuldu
Meslektaşmışız. Aynen benim öğrenciler de bana geçmiş olsun hocam dediler. Diğerleri ya hasta sandı ya suratsız sandı beni bilemedim. Bu yıl kadro değişti arkadaşlarımın hepsi gitti. Yılın başından beri normal takılıyodum mutlu mutlu .bildiğin şimdi kimse yok ya hiç umrumda olmayan şey koymaya başladı. Çocuk gibi hissettim bugün :)

Canım sen 9+6 da ilk defa mi duydun kalp atışını

İnsan daha bi duygusallaşıyor bu süreçte ben de arkadaşlıklarımı sorgulamaya başladım hep hormonlardan oluyor bunlar :)

Canım bende aynıyim öğrenciler neyiniz var deyip duruyor ve çok sinirliydim bugün normalde çok anlayışlı sakin bir kişiliğim var meğer az önce takvimdeki bilgileri okudum bugünlerde sinirli olabilirmiş demek ki hormonlar bu arada günlerimiz aynı galiba siz kalp atışını duydunuz mu?

Valla benim de aynısı oldu evimin yakınındakine gidemiyorum taaa uzakta arabayla 10 dk lık yola gidiyorum.
Yakındakiler bi iğnemi bile yapmadılar ben de çok sinirlendim şikayet ediliyosa edelim

İnsan daha bi duygusallaşıyor bu süreçte ben de arkadaşlıklarımı sorgulamaya başladım hep hormonlardan oluyor bunlar :)
Sanırım bence de öyle oldu. Ama işte işyerinde duygusallaşmak çok zor oluyo :) ne yapmam gerektiğini de bilmiyom bi tenefüs iyiyim bi tenefüs niye hayat böyleye bağlıyorum :)

Benim geç döllenme canım sadece yeni keseyi gördüm. Haftaya belki kalp atışını görürüm. Ben de derste normalde otoriterimdir ama bugün böyle duygusal duygusal takıldım çocukların yaptıklarına tepki veremedim hiç. Böyle bıraksam ağlıcak moddaydım hep :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…