ee bi aile hekimin olmayacak mı başka yere mi yönlendirdilerMerhaba hanımlar
Bugün sağlık ocağına kayıt yaptırmaya gittim. Taşınalı bir kaç ay olmuştu. Evimin hemen 50-100m ilerisinde. Kabul etmediler. Şok oldum böyle bir hakları var mı? Çok hastamız var kabul edemiyoruz kusurabakmayın falan filan. Diyorum evim şurası. Olsun hanfendi kabul edemiyoruz diyorlar. Valla bakanlığa şikayet edesim geldi ama tutuyorum kendimi
Bugün o kadar zor geçti ki artık elim ayağım titremeye başladı. Şu bulantı zamanları geçse daha rahat olcak böyle çok zor. Ben de şuan inanılmaz ev hanımlarına özeniyorum neden bilmiyorum çok zorlanıyorum her hamile benim gibi değildir ama diğer iş arkadaşları çok rahattı hatırlıyorum yaniCalisana iki kat zor ya ben hamileligimde calismam demistim oyle de oldu benim bunyem zayif biraz fazla yorulmaya gelmiyor.Hemen agri sanci yapiyor.
İşyerınde tek bayan benım yemek yapan abla hariç onun harıcınde patronlarında kızı gibiiiyim öyle benı sınır etcek bir davranışta bulunmaz kımse ama izleidğim videolardan etkılenıyorumBenimkiler anlamadı ama tüm gün bulantı olunca ağzımı açmıyorum tüm gün suratım asık geziyorum. Bu durum benim için iyi mi kötü mü karar veremedimben işyerinde duygusala bağlıyorum sen de öyle misin .herkes herşey dokunuyo herşeye alınıyorum garip ruh halindeyim
Aynen canım 17 gündü şimdi 10 gün oldu fark :) hala tam yakalamış değil yaniCanım gözün aydın senin geç döllenmeydi demi? Şimdi haftasını yakaladı mı?
Yakınlarda bi tane daha mı var ?Merhaba hanımlar
Bugün sağlık ocağına kayıt yaptırmaya gittim. Taşınalı bir kaç ay olmuştu. Evimin hemen 50-100m ilerisinde. Kabul etmediler. Şok oldum böyle bir hakları var mı? Çok hastamız var kabul edemiyoruz kusurabakmayın falan filan. Diyorum evim şurası. Olsun hanfendi kabul edemiyoruz diyorlar. Valla bakanlığa şikayet edesim geldi ama tutuyorum kendimi
Ben de aynıyım bi memnuniyetsizlik var üstümde dış görünüşüme bile yansıdı çirkin hissediyorum kendimi saçlarıma taktım kestirmek istiyorumBenimkiler anlamadı ama tüm gün bulantı olunca ağzımı açmıyorum tüm gün suratım asık geziyorum. Bu durum benim için iyi mi kötü mü karar veremedimben işyerinde duygusala bağlıyorum sen de öyle misin .herkes herşey dokunuyo herşeye alınıyorum garip ruh halindeyim
Ben yiyorum arada 1 2 taneden bişey olmazkizlar hurma yiyor musunuz? bugun kayinvalidem almis cok severim . ama bi tedirginim dogumu kolaylastirdigini biliyorum ama bu ilk aylar sakincali mi ki?
Olsun yine de çok güzel. Benim de 20 gün fark var. İnşallah azalır :)Aynen canım 17 gündü şimdi 10 gün oldu fark :) hala tam yakalamış değil yani
Ben de öyle ya kendimi iğrenç sevilmeye değersiz berbat hissediyorum. İşyerinde oturup ağlayacaktım bugün bildiğin kendimi savunmasız hissediyorumBen de aynıyım bi memnuniyetsizlik var üstümde dış görünüşüme bile yansıdı çirkin hissediyorum kendimi saçlarıma taktım kestirmek istiyorum
Canım ben Adana'dayım. Şu an tüp bebek doktoruma gidiyorum. Ama şimdi benimde bir doktor seçmem lazim. Araştırıyorum şimdilik. Sana da bilgi veririm netleştirince.kizlar aranizda adanada olan ya da adanaya kontrollerine giden var mi? istanbula git gel artik zorluyo. o yuzden adanada kontrollere devam edecegim. onerebileceginiz iyi bir kadin dogumcu var mi?
Aynıyız inanki okulda herkes hasta mısın diye soruyor, öğrencilerim bile bugün değişik görünüyorsunuz dedi zaten bozuk olan moralim daha da bozulduBen de öyle ya kendimi iğrenç sevilmeye değersiz berbat hissediyorum. İşyerinde oturup ağlayacaktım bugün bildiğin kendimi savunmasız hissediyorum
Meslektaşmışız. Aynen benim öğrenciler de bana geçmiş olsun hocam dediler. Diğerleri ya hasta sandı ya suratsız sandı beni bilemedim. Bu yıl kadro değişti arkadaşlarımın hepsi gitti. Yılın başından beri normal takılıyodum mutlu mutlu .bildiğin şimdi kimse yok ya hiç umrumda olmayan şey koymaya başladı. Çocuk gibi hissettim bugün :)Aynıyız inanki okulda herkes hasta mısın diye soruyor, öğrencilerim bile bugün değişik görünüyorsunuz dedi zaten bozuk olan moralim daha da bozuldu
Canım sen 9+6 da ilk defa mi duydun kalp atışınıKızlar buğün dr a gittim bebeğim 9+6günlük olmuş kalp atışınıda duydum çok şükür şimdilik herşey yolunda rabbim kalp atışını henüz duymayanlarada nasip etsin ve anne olmak isteyen bütün kadınlara bu duyguyu nasip etsin inşallah aminn
İnsan daha bi duygusallaşıyor bu süreçte ben de arkadaşlıklarımı sorgulamaya başladım hep hormonlardan oluyor bunlar :)Meslektaşmışız. Aynen benim öğrenciler de bana geçmiş olsun hocam dediler. Diğerleri ya hasta sandı ya suratsız sandı beni bilemedim. Bu yıl kadro değişti arkadaşlarımın hepsi gitti. Yılın başından beri normal takılıyodum mutlu mutlu .bildiğin şimdi kimse yok ya hiç umrumda olmayan şey koymaya başladı. Çocuk gibi hissettim bugün :)
Ewet canım yeme kasılmalara neden oluo son haftalara doğru yemelisin hurma sayesinde ilk doğumumu yarım saatte yaptımkizlar hurma yiyor musunuz? bugun kayinvalidem almis cok severim . ama bi tedirginim dogumu kolaylastirdigini biliyorum ama bu ilk aylar sakincali mi ki?
Canım bende aynıyim öğrenciler neyiniz var deyip duruyor ve çok sinirliydim bugün normalde çok anlayışlı sakin bir kişiliğim var meğer az önce takvimdeki bilgileri okudum bugünlerde sinirli olabilirmiş demek ki hormonlarMeslektaşmışız. Aynen benim öğrenciler de bana geçmiş olsun hocam dediler. Diğerleri ya hasta sandı ya suratsız sandı beni bilemedim. Bu yıl kadro değişti arkadaşlarımın hepsi gitti. Yılın başından beri normal takılıyodum mutlu mutlu .bildiğin şimdi kimse yok ya hiç umrumda olmayan şey koymaya başladı. Çocuk gibi hissettim bugün :)
Valla benim de aynısı oldu evimin yakınındakine gidemiyorum taaa uzakta arabayla 10 dk lık yola gidiyorum.Merhaba hanımlar
Sanırım bence de öyle oldu. Ama işte işyerinde duygusallaşmak çok zor oluyo :) ne yapmam gerektiğini de bilmiyom bi tenefüs iyiyim bi tenefüs niye hayat böyleye bağlıyorum :)İnsan daha bi duygusallaşıyor bu süreçte ben de arkadaşlıklarımı sorgulamaya başladım hep hormonlardan oluyor bunlar :)
Benim geç döllenme canım sadece yeni keseyi gördüm. Haftaya belki kalp atışını görürüm. Ben de derste normalde otoriterimdir ama bugün böyle duygusal duygusal takıldım çocukların yaptıklarına tepki veremedim hiç. Böyle bıraksam ağlıcak moddaydım hep :)Canım bende aynıyim öğrenciler neyiniz var deyip duruyor ve çok sinirliydim bugün normalde çok anlayışlı sakin bir kişiliğim var meğer az önce takvimdeki bilgileri okudum bugünlerde sinirli olabilirmiş demek ki hormonlarbu arada günlerimiz aynı galiba siz kalp atışını duydunuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?