2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Insallah hic olmazda solemene gerek kalmaz canim

Baya uzuldum kuzum ya bende sana yardima g3ldiler sandim. Baska bakacak sana yardimci olacak kkmse yokmu ya boyle cok zor olmuyormu

Kızlar nasılsınız?
Cinsiyet merakı başladı mı?
Benim 7 yaşında bi oğlum var.Bu 2.gebeliğim cinsiyetini öğrenmek için sabırsızlanıyorum.
Bende valla benimde 3 yaşında bi oğlum war zaman çabuk geçsede cinsiyeti öğrensek bişiler alsam

Yani bilemedim ki umarım olmaz ya. Önceki haftalarda benim de yoktu. Mahvoldum. Aşırı oldu şöyle rahat döneme gelsem de rahatlasam. Bide işe gidiyorum katlanarak zorlaşıyo. Fenalaşırsam rapor alcam artık
Calisana iki kat zor ya ben hamileligimde calismam demistim oyle de oldu benim bunyem zayif biraz fazla yorulmaya gelmiyor.Hemen agri sanci yapiyor.

Bende valla benimde 3 yaşında bi oğlum war zaman çabuk geçsede cinsiyeti öğrensek bişiler alsam

Çin takvimine baktın mı ne çıkıyor?Benim kız gösteriyor ama Allah’ın dediği olur tabii ki...
Doktorum 12.haftada belli olur dedi.
Allah her şeyden önce hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Çin takvimine baktın mı ne çıkıyor?Benim kız gösteriyor ama Allah’ın dediği olur tabii ki...
Doktorum 12.haftada belli olur dedi.
Allah her şeyden önce hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Benimde kız çıkıyor hayırlısı sağlıklısı ne ise o olsun inş

hic gececek gibi degil. Kizim teselli ediyor esimi uzulme gecek annem suan biraz hassas hamile kardesimden dolayi yoksa seni seviyor diyemasada bakio bakip pofliyorum usulca birakip kasigini kalkiyor.itici bisi oldu adam gozumde
Esinden tiksinen varmis duymustum yataga almayan gormek istemeyen yakin bi arkadasim anlatmıştı cok sasirmistim ama demekki gercekten olabiliyormus bir bu bide sudan tiksinen isyerinde bi arkadasim vardi ogure ogure su iciyordu yikanamiyordu falan Allah kimseye yasatmasin zor durumlar bunlar ya

Ben tam tersi oldu.. Esimi gormeden duramiyorum

Yok malesef cnm kizkardesim var onda evli 2 cocugu var diger kardesim okuyor bendd 2 cocukla kaldim esim Allah razi olsun cok destek oluyor o da olmasa cok zorlanirdim
Baya uzuldum kuzum ya bende sana yardima g3ldiler sandim. Baska bakacak sana yardimci olacak kkmse yokmu ya boyle cok zor olmuyormu

Beta HCGnin artışını görmek istiyor doktorlar 48 saatte 2 katına çıkıyor olmalı %70 artması da yeterli yazmıştı biri sanırım
Benimki hep %60 artti hicbiseyi sikinti etmeyin o yuzden az artiyor diye cok yiprattim zamaninda kendimi ama stres daha büyük zarar emin olmak icin istemistir tahlilide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…