Insallah hic olmazda solemene gerek kalmaz canimBenim o kadar aşırı olmuyo sabahları oluyo genelde baharat ve yeşillik yeyince oluyo onlara dikkat etmek lazım ama insan bazen dikkat edemiyor tabi bulanti oluncada az cok farketmiyo yinede insan kotu oluyo doktor a soylemedim randevum 13 ünde öncesi fazla yoktu çünkü
Baya uzuldum kuzum ya bende sana yardima g3ldiler sandim. Baska bakacak sana yardimci olacak kkmse yokmu ya boyle cok zor olmuyormuOoohooo nerde ilgilenecekler 2 side bakim istiyor vana bakacaklar esim sagolsun evde olunca yardim ediyor uyutuyor beni ama iste olunca cok fena ya oglum 4 yasinda kizim 2 yasinda mide bulantisi bulantisi tekrar geri geldi bugun yok mu caresi cubukda fayda etmiyor bana
Ilk defa duydum ama insana insan gerek yardimci olwcak boyle zamanlardaHiç korkmayın anne sütünde bir madde varmış o anneye uykusuzluağa dayanma gücü veriyormuş . Allah’ın anneyi bebeği Koruması olsa gerek .
Ben bunu bi dogursam yatar kalkar sukrederim esim bile ne kadar agladiysam adama bunu dogur yeter demeye basladiAynen sizin ilk bebeğiniz mi. Benim üçüncü olucak
Bende valla benimde 3 yaşında bi oğlum war zaman çabuk geçsede cinsiyeti öğrensek bişiler alsamKızlar nasılsınız?
Cinsiyet merakı başladı mı?
Benim 7 yaşında bi oğlum var.Bu 2.gebeliğim cinsiyetini öğrenmek için sabırsızlanıyorum.
Calisana iki kat zor ya ben hamileligimde calismam demistim oyle de oldu benim bunyem zayif biraz fazla yorulmaya gelmiyor.Hemen agri sanci yapiyor.Yani bilemedim ki umarım olmaz ya. Önceki haftalarda benim de yoktu. Mahvoldum. Aşırı oldu şöyle rahat döneme gelsem de rahatlasam. Bide işe gidiyorum katlanarak zorlaşıyo. Fenalaşırsam rapor alcam artık
Insallah aramayizUmarım bugünlerimiz aramayız :) İçimizi ferah tutalım uslu bebişlerimiz var
Yok aslinda yasak degil hamileliginiz iyi ilerliyorsa düsük tehlikeniz yoksa haftada 1 izin veriyolar doktorlar ama bana yasak bende hafif lekelenme olmustu yasakladi doktorcum 1 ay kadarBu aylar ilişki içindemi tehlikeli?
Bastan beri tek merak etmedigim durum.Saglikla gelsin yeterKızlar nasılsınız?
Cinsiyet merakı başladı mı?
Benim 7 yaşında bi oğlum var.Bu 2.gebeliğim cinsiyetini öğrenmek için sabırsızlanıyorum.
Bende valla benimde 3 yaşında bi oğlum war zaman çabuk geçsede cinsiyeti öğrensek bişiler alsam
İnşallah canım en önemlisi de o zatenBastan beri tek merak etmedigim durum.Saglikla gelsin yeter
Benimde kız çıkıyor hayırlısı sağlıklısı ne ise o olsun inşÇin takvimine baktın mı ne çıkıyor?Benim kız gösteriyor ama Allah’ın dediği olur tabii ki...
Doktorum 12.haftada belli olur dedi.
Allah her şeyden önce hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Esinden tiksinen varmis duymustum yataga almayan gormek istemeyen yakin bi arkadasim anlatmıştı cok sasirmistim ama demekki gercekten olabiliyormus bir bu bide sudan tiksinen isyerinde bi arkadasim vardi ogure ogure su iciyordu yikanamiyordu falan Allah kimseye yasatmasin zor durumlar bunlar yahic gececek gibi degil. Kizim teselli ediyor esimi uzulme gecek annem suan biraz hassas hamile kardesimden dolayi yoksa seni seviyor diye masada bakio bakip pofliyorum usulca birakip kasigini kalkiyor.itici bisi oldu adam gozumde
Esinden tiksinen varmis duymustum yataga almayan gormek istemeyen yakin bi arkadasim anlatmıştı cok sasirmistim ama demekki gercekten olabiliyormus bir bu bide sudan tiksinen isyerinde bi arkadasim vardi ogure ogure su iciyordu yikanamiyordu falan Allah kimseye yasatmasin zor durumlar bunlar ya
Amin canım.İnşallah...Benimde kız çıkıyor hayırlısı sağlıklısı ne ise o olsun inş
Baya uzuldum kuzum ya bende sana yardima g3ldiler sandim. Baska bakacak sana yardimci olacak kkmse yokmu ya boyle cok zor olmuyormu
Benimki hep %60 artti hicbiseyi sikinti etmeyin o yuzden az artiyor diye cok yiprattim zamaninda kendimi ama stres daha büyük zarar emin olmak icin istemistir tahlilideBeta HCGnin artışını görmek istiyor doktorlar 48 saatte 2 katına çıkıyor olmalı %70 artması da yeterli yazmıştı biri sanırım
Ben o konuda degisik bisey yasamadim eskiden neysem oyum vallaBen tam tersi oldu.. Esimi gormeden duramiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?