2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Hanimlar sat a göre 6+0 da gittim ultrason da 5+2 idi ve sadece kese görünüyordu. Persembe yine gidicem sat a göre 6+4. Kalp atisi duyamam belki ama bebeği görebilir miyim dersiniz?

Gozume ayni geliyor ama su siralar bana prenses gibi davrandigi icin surekli yaninda olmak istiyorum valla biraz tiksinsem hormonlarim icin iyi olabilirdi tabi

Hanimlar sat a göre 6+0 da gittim ultrason da 5+2 idi ve sadece kese görünüyordu. Persembe yine gidicem sat a göre 6+4. Kalp atisi duyamam belki ama bebeği görebilir miyim dersiniz?
Ben 5+6 mi ne gittigimde sadece keseyi gotdum. Bebek ve kalp atisi icin 6+5 te cagirdi ama bu durum herkeste farkli oldugundan kesin konusmak istemiyorum.

Nasıl yani çok saçma :/
Benimkilerde her gittiğimde gözümün içine bakıyor gebelik var mı kayıt açalım diye aile hekimini aldırmadın mı mecbur seni takip etmek zorunda

Ben 5+6 mi ne gittigimde sadece keseyi gotdum. Bebek ve kalp atisi icin 6+5 te cagirdi ama bu durum herkeste farkli oldugundan kesin konusmak istemiyorum.
Kesenin oluşup bebegin oluşmaması dan çok korkuyorum acikcasi, bı kez yaşadım bı daha olmaz insaAllah

9.haftadan itibaren geciyor diyorlar ama tabi herkeste farklıdır 1 haftalik rapor alsan aslinda

Canım ben de bugün gittim 2. Gidişim kalbi duyduk ama artık ayda bir gel dedi hiç bişeyden bahsetmiyor yani mesela 2 li test vs yeni kan tahlili istedi ben de devlette yaptırmayı düşünüyorum ama hastanemi değiştirmeyi düşünüyorm kadın doğum merkezi burası ben de hastaneye geçip doğum paketi almak istiyorum

Ne çok öğretmen var sanki grupta ben mi öyle hissettim :) okul beni de zorluyor branş gereği hep ayaktayım hiç oturmuyorum sonra kendime kızıyorum bir de kız meslek lisesi öğrenciler de yoruyor epey
Kimseyle paylaşmadım gebeliğimi çünkü haziran seminer dönemi hamile olduğumu öğrenip ilan etmiştim eylül Seminer döneminde kaybettiğimi açıklamak zorunda kaldım o heyecanla tabi duyurdum çevreme
Hafif bulantı kasık ağrısı bel ağrısı kaygılı bir bekleyiş ağlak hormonlar hepsi var çok şükür
Şöyle 13-14 haftaları görmek nasip olsun sağlıklı bir şekilde hepimiz için

Nasıl yani çok saçma :/
Benimkilerde her gittiğimde gözümün içine bakıyor gebelik var mı kayıt açalım diye aile hekimini aldırmadın mı mecbur seni takip etmek zorunda
Aile hekimini de aldırmak istedim bugün. Taşınalı bir kaç ay oluyor. Daha aldırmamıştım. Aile hekimimi de aldıramadım. Beğenmediler beni

Gozume ayni geliyor ama su siralar bana prenses gibi davrandigi icin surekli yaninda olmak istiyorum valla biraz tiksinsem hormonlarim icin iyi olabilirdi tabi
Bana ilk 2-3 hafta falan öyle davrandı sonra alıştı bu duruma galiba :) Ama her gün gelince yemem gerekenleri tek tek sayıyor bnu yedin mi bunu içtinmi diye :)

Bana ilk 2-3 hafta falan öyle davrandı sonra alıştı bu duruma galiba :) Ama her gün gelince yemem gerekenleri tek tek sayıyor bnu yedin mi bunu içtinmi diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…