- 2 Mart 2018
- 1.194
- 862
- 73
Gozume ayni geliyor ama su siralar bana prenses gibi davrandigi icin surekli yaninda olmak istiyorum valla biraz tiksinsem hormonlarim icin iyi olabilirdi tabiAyy allah korusun gerçekten. Bi tanıdığımızın çok mide bulantısı olmuş hamileyken eşi eve girdiği anda kokusundan midesi bulanıp kovuyomuş şok olmuştum duyunca ama demekki olabiliyomuş. Valla ben durup durup eşimi kokluyorum öpüyorum tam tersine benim gözüme çok daha güzel gözüküyor :)
Daha once kayiplarim var ama ilk bebek diyelim. Kilo daha yeni tartıldım. Kac kiloyla gebe kaldim bilmiyorum malesefEkledim şimdi sizi fakat kaçıncı bebek ve kilo bilgilerinizi yazmamışsınız. Üste bi yerde ekledim kontrol edin
Ben 5+6 mi ne gittigimde sadece keseyi gotdum. Bebek ve kalp atisi icin 6+5 te cagirdi ama bu durum herkeste farkli oldugundan kesin konusmak istemiyorum.Hanimlarsat a göre 6+0 da gittim ultrason da 5+2 idi ve sadece kese görünüyordu. Persembe yine gidicem sat a göre 6+4. Kalp atisi duyamam belki ama bebeği görebilir miyim dersiniz?
Belde çok yaşıyorum ben agriyi maalesefKuyruk sokumunda ağrı olan var mı kızlar. Benim çok ağrım oluyor normal mi acaba
Nasıl yani çok saçma :/Merhaba hanımlar
Bugün sağlık ocağına kayıt yaptırmaya gittim. Taşınalı bir kaç ay olmuştu. Evimin hemen 50-100m ilerisinde. Kabul etmediler. Şok oldum böyle bir hakları var mı? Çok hastamız var kabul edemiyoruz kusurabakmayın falan filan. Diyorum evim şurası. Olsun hanfendi kabul edemiyoruz diyorlar. Valla bakanlığa şikayet edesim geldi ama tutuyorum kendimi
Kesenin oluşup bebegin oluşmaması dan çok korkuyorum acikcasi, bı kez yaşadım bı daha olmaz insaAllahBen 5+6 mi ne gittigimde sadece keseyi gotdum. Bebek ve kalp atisi icin 6+5 te cagirdi ama bu durum herkeste farkli oldugundan kesin konusmak istemiyorum.
Rica ederim canım ne demek. Evet alt sınır 30 benim de 10 olduğu için başladık. Senin ki de düşük aslında vermeliydi...anladim canim sagolasin. aslinda alt sinir 30 benim 15 baya dusuk ama henuz gerek yok dedi. hayirlsi :)
9.haftadan itibaren geciyor diyorlar ama tabi herkeste farklıdır 1 haftalik rapor alsan aslindaBugün o kadar zor geçti ki artık elim ayağım titremeye başladı. Şu bulantı zamanları geçse daha rahat olcak böyle çok zor. Ben de şuan inanılmaz ev hanımlarına özeniyorum neden bilmiyorum çok zorlanıyorum her hamile benim gibi değildir ama diğer iş arkadaşları çok rahattı hatırlıyorum yani
Canım ben de bugün gittim 2. Gidişim kalbi duyduk ama artık ayda bir gel dedi hiç bişeyden bahsetmiyor yani mesela 2 li test vs yeni kan tahlili istedi ben de devlette yaptırmayı düşünüyorum ama hastanemi değiştirmeyi düşünüyorm kadın doğum merkezi burası ben de hastaneye geçip doğum paketi almak istiyorumSelam kızlar, iyi akşamlar. Ara ara okudum yazamadım herşey güzel gider inşallah hepimizin bend kalp sesi duyamadım çünkü doktorumun ultrasonunun sesi yok :) Küçük bir tıp merkezi herşey yolunda çok şükür artık yeni bir doktora ,donanımlı bir hastaneye gitme zamanı geldi. Ankara anne adayları belirlediniz mi hastaneleri nerelere gidiyorsunuz birkaç gün içinde karar verip gitmem lazım halen sesini duyamadık yahu görüyoruz kalbini atıyor ama ses yok meraktayız birde tıp merkezi olmasın dan mütevellit pek ilgi yok.. Özellerin bu durumunu sevmiyorum ne kadar para o kadar ilgi
Aklina kotu seyler getirme olumlu dusun kotuyu cagirma Rabbim ne verirse hayirlisini versin bizide bebekleri de korusun saglik versinKesenin oluşup bebegin oluşmaması dan çok korkuyorum acikcasi, bı kez yaşadım bı daha olmaz insaAllah
Aminnn Allah razı olsun :)Aklina kotu seyler getirme olumlu dusun kotuyu cagirma Rabbim ne verirse hayirlisini versin bizide bebekleri de korusun saglik versin
Benim 4 çıktı ilaca başladım.Kızlar TSH hormonunuz kaç çıktı. Benim4.4
Ah ahh sorma nası bi ara ayakta çok durunca trmizlik esnasında bi giriyo yürüyemiyorum yatarken bile batıoKuyruk sokumunda ağrı olan var mı kızlar. Benim çok ağrım oluyor normal mi acaba
Aile hekimini de aldırmak istedim bugün. Taşınalı bir kaç ay oluyor. Daha aldırmamıştım. Aile hekimimi de aldıramadım. Beğenmediler beniNasıl yani çok saçma :/
Benimkilerde her gittiğimde gözümün içine bakıyor gebelik var mı kayıt açalım diyeaile hekimini aldırmadın mı mecbur seni takip etmek zorunda
Bana ilk 2-3 hafta falan öyle davrandı sonra alıştı bu duruma galiba :) Ama her gün gelince yemem gerekenleri tek tek sayıyor bnu yedin mi bunu içtinmi diye :)Gozume ayni geliyor ama su siralar bana prenses gibi davrandigi icin surekli yaninda olmak istiyorum valla biraz tiksinsem hormonlarim icin iyi olabilirdi tabi
Bana ilk 2-3 hafta falan öyle davrandı sonra alıştı bu duruma galiba :) Ama her gün gelince yemem gerekenleri tek tek sayıyor bnu yedin mi bunu içtinmi diye :)Gozume ayni geliyor ama su siralar bana prenses gibi davrandigi icin surekli yaninda olmak istiyorum valla biraz tiksinsem hormonlarim icin iyi olabilirdi tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?