2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlarr biz de doktordan çıktık minnoşum 9+1 olmuş ve kalbini de duyduk dünyanın en tatlı sesiydi galiba Bulantılarım için folik asidimi değiştirdi ve zencefil önerdi iyi geliyormuş

Gozun aydin canim
Nasi gorunuyodu bebis
Bide folik asit ne kullaniyodun neye degsitirdi
Zencefili nasi kullanmani soyledi cayini icebiliyomuyuz?

Gozun aydin canim
Nasi gorunuyodu bebis

Cayi bulantiyi baya hafifletiyor.. Bir bardagin icine 1 cm buyuklugunde zencefil at. Bi kac parcaya bolersen tadi daha yogun oluyor. Kaynamis su ekle agizini 2 dakika bir sey ile kapat, ic. Okadar..

Kizlar migrenim tuttu cok fena malum ilacda alamiyorum. Parolda bana hic fayda etmiyor. Bi acile gitsem igne yaparlarmi daha dogrusu hamileyken igne vs.. yapiyolarmi acaba

Çok sevindim gözün aydın

Gözün aydın canım
Folic asit hangisini yeni verdi ?

Gözünüz aydın canım :)

Gözün aydınn canım

Gozun aydin canim
Nasi gorunuyodu bebis

Hepimize teşekkür ederim kızlar 8 hafta sanıyorken 9 çıkmasına çok sevindim :)
Folidoce kullanıyordum premasis plus şimdi verdiğinin adı. Bebek çok minnoştu baya şekillenmiş ama hatta size ultrasonunu ekleyeyim
Folik asidi de ekliyorum :) zencefili kaynar suya 1 dilim atıp suyu içebilirmişiz. Toz olanıda yoğurtla yiyebilirsin dedi

Eklentiler

• ABFFA80B-ACBB-4ADE-A9D2-601874D2682F.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 90
  • 114B11E0-04E7-42EA-A6D2-024238965D74.webp
    49,5 KB · Görüntüleme: 88
anladim canim sagolasin. aslinda alt sinir 30 benim 15 baya dusuk ama henuz gerek yok dedi. hayirlsi :)

kizlar aranizda adanada olan ya da adanaya kontrollerine giden var mi? istanbula git gel artik zorluyo. o yuzden adanada kontrollere devam edecegim. onerebileceginiz iyi bir kadin dogumcu var mi?

Canım gözün aydın senin geç döllenmeydi demi? Şimdi haftasını yakaladı mı?

Kızlar aranızda lekelenmesi olan var mı korkuyorum ben Dr kontrolü cumartesi ye merak ediyorum çok bugün birsx gördüm kendini çok fazla geldi
canim ben gecen cuma 2,lekelenmem oldu doktoru aradim hemen proluton depot yaptir dinlen dedi acilde yaptirdim sonrada dinlendim . gecti. arada yokluyo :)

Merhaba hanımlar
Bugün sağlık ocağına kayıt yaptırmaya gittim. Taşınalı bir kaç ay olmuştu. Evimin hemen 50-100m ilerisinde. Kabul etmediler. Şok oldum böyle bir hakları var mı? Çok hastamız var kabul edemiyoruz kusurabakmayın falan filan. Diyorum evim şurası. Olsun hanfendi kabul edemiyoruz diyorlar. Valla bakanlığa şikayet edesim geldi ama tutuyorum kendimi

Benimkiler anlamadı ama tüm gün bulantı olunca ağzımı açmıyorum tüm gün suratım asık geziyorum. Bu durum benim için iyi mi kötü mü karar veremedim ben işyerinde duygusala bağlıyorum sen de öyle misin .herkes herşey dokunuyo herşeye alınıyorum garip ruh halindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…