2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
ben folik asidi bıraktım zaten omurilik yapısı oluştu bitti diye düşündüm. öncesinde 3 ay kullanmıştım. 2 ay da gebeyken kullandım. yenilerde bitti almadım. doktor da bişi demedi. progestana devam dedi sadece
bir de dün yine kontrolümüz vardı. herşey yolunda. 9+0'dı dün. ultrasona göre de aynı çıktı.
2 hafta sonra 2'li test için çağırdı

benimki de ilk almayız çok kalabalık dedi başka yere yönlendirdi bir form var aile hekimi taşıma formu sanırım onu doldurup imzalı şekilde verdim mecbur işlemimi yapmak zorunda kaldılar sende bu yolu deneyebilirsin, genellikle sorunca iş yükü azalsın diye almayız başka yere gidin falan diyorlar

doktora söyledin mi bıraktığını canım? ben hamilelik öncesinde 10 ay kullandım. 2 aydır da devam ediyorum. yani 1 senedir kullanıyorum. doktor devam et dedi

doktora söyledin mi bıraktığını canım? ben hamilelik öncesinde 10 ay kullandım. 2 aydır da devam ediyorum. yani 1 senedir kullanıyorum. doktor devam et dedi
benm dr progestanı vajinal jel olarak veriyor crinone jel 2x1 umarım bir sorun olmaz. bir önceki dr um beni haplara iğnelere boğuyordu.

Maşallah canım bebislerine ne güzel duymussun kalp atışlarını benimde 2 kese gözüktü ama vajinal bakmak iştemedi o yüzden kalp atışı duymadık daha yarın gidecegim acaba hala küçükler derse vajinal mı baktirsam biraz tedirginim ama rahatlamak için baktirabilirim

teşekkür ederim darısı başına inşallah. küçükler evet ben sabırsız olduğun için baktırmak istedim bi an önce duymak istiyorum, 3 aylık olsun mutluluğumu paylaşmak istiyorum, 6 aylık olsun göbeğimi saklamadan gezmek istiyorum ve sonra sağlıklı bi şekilde kavuşalım kocaman bi aile olalım istiyorum.. çocuklar gibi şenim resmen :)

Ben de taşındıktan sonra aynı sorunu yaşadım nufüs müdürlüğüne gittik ordan yönlendirdiler bi kişinin yanına ve aynı saglık ocagına bizim ismimizi eklediler sonrasında aile ocagına gidince mecbur kaydımızı almak zorunda kaldılar bu şekilde bir yol izleyebilrsin :)

Evet canım, ama e nabızdan direkt hallettim :) dünden beri gülme geliyor bana. Dün o kadar istemeyiz çok hasta var falan dediler. Ama yine de gitmiş olacağım. Suratını görmek için can atıyorum ebe hanımın :)))

8+6 da geç değil mi ilk mı mı duydunuz siz mi geç gittiniz şimdi beni Çarşamba günü çağırdı doktor 6+5 oluyoruz kalp atışı için çağırdı diye düşünüyorum da
Bende 6+5 te gittim ama kalp atışını dinlemedik dr iki hafta sonra gel kalp atışı için dedi ve 8 haftalıkta dinledik şimdilik çok şükür sorun yok ama seninkide erken dinlemek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…