2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Hallettim canım e nabızdan.
E nabızda doktorların yoğunluğu belli oluyor zaten. Turuncu renk oluyor yoğun olanların ismi. Tamamen dolu olanların ise kırmızı oluyor ve tercih edemiyorsun. Muhitimde her doktor turuncu. Yani başka şansım da yoktu :))) yeşil olanlar çok uzak ocaklar. Sırf yeşil diye tercih edemem :)

8+6 da geç değil mi ilk mı mı duydunuz siz mi geç gittiniz şimdi beni Çarşamba günü çağırdı doktor 6+5 oluyoruz kalp atışı için çağırdı diye düşünüyorum da

Hanimlar sat a göre 6+0 da gittim ultrason da 5+2 idi ve sadece kese görünüyordu. Persembe yine gidicem sat a göre 6+4. Kalp atisi duyamam belki ama bebeği görebilir miyim dersiniz?

ben sata göre 7+0 da gittim 6+1 görünüyor dedi kese ve bebeği gördü kalbi de atıyor dedi fakat kalp atışını dinlemek için çok küçük dedi 10 gün sonraya randevu verdi :)
Göremezseniz endişe yapmayın bizim tarihimize göre daha geriden gelebiliyormuş ilk başlarda sonradan gününe yetişir demişti doktorum.

Sağlık ocağına gittim kaydımı yaptırdım walla hastanede ki doktorlardan bile güzel ilgileniyorlar tahlil sonuçların çok iyi çıkmış dedi balık yemeye çalış ve bol bol su iç bi sorun olursa yine gel dedi ben seni çağrıcam zaten gerekli durumlarda dedi 2 kilo vermişim kusmam yok ama iştahsızlık ve bulantı yememe engel tek öğün bazen 2 öğün oda çok çok az oluo akşam yemek yiyemiyorum zaten

Bende 56,4 le hamıle kaldım .
58 oldum şimdi 54 kiloyum . bulantılarda verdım kilolarımı

Kahve canm yorulnca yoğun geliyor dinlence geçiyor bulundğm yerde hastane pek yok olanlara da randevusız htmek mümkün değil mecbur bekliyorum ben de
Progestana devam edıyormusun. Leke kahveyse dert etme. Ama bak dınlenmek cok onemlı doktor bana hıc bısey yapma dedı ızın alamazmısn?

Bende öyle olmak istiyorum ama hep bı korku stres Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde büyümelerini ve dogmalarini nasip etsin Rabbim

Bende 6+5 te gittim ama kalp atışını dinlemedik dr iki hafta sonra gel kalp atışı için dedi ve 8 haftalıkta dinledik şimdilik çok şükür sorun yok ama seninkide erken dinlemek için
Bana da öyle geliyor erken olacak ve daha emin konuşmayacak doktorum şöyle bir kere sağlıklı olduklarını görsem yine de herşey de bir hayır vardır yasadiklarimdan sonra aslında çok da stres yapmak istemiyorum herseyin hayırlısı

Sen sağlık ocagına bir git canım .
İçinde yaptıkları illa vardır veya dırek devletten randevu al .
Hepsi bi yerde oluversın .
devletten randevu aldım 2 hafta sonraya bulabildim tabi:) bakalm artık
ben 3ay kullanılmalı hamilelikte diye biliyorm
günaydın canım benden istediği tahlilleri sağlık ocağında yaptırdım ben.
hepsini yapıyor mu acaba yarın bi uğrasammı
ne güzel canım ikiz demekki Allah tamamına erdirsin

Anladım canım bakalım herşeyin hayırlısı olsun sağlıklı olsunlarda

Progestana devam edıyormusun. Leke kahveyse dert etme. Ama bak dınlenmek cok onemlı doktor bana hıc bısey yapma dedı ızın alamazmısn?
Progestanı bıraktm canm tekrar başlamam lazm galiba 10 gün raporluyfum artık iki haftadır okula geldim malum burda görülüyor insan ve hemen kahve kahve başlypr

Reactions: H E
Sağlıklı olsunlarda geç duyalımm hiç sıkıntı değil :)

bu arada ben ilk muayene ye gittiğimde kan tahlillerini ve idrar tahlili istediler bazı arkadaşların daha sonra istediler sanırım.
Ben ilk muayene giderken sğalık ocagında doktorum hersyeıme bakmıstı . İlk gittiğimde gösterdım kaıdn doğuma hala bırsey ıstemedı . Açıkcası daha kalp atışınıda duymus değiliz . Bakalım ne zaman isticek

Amin inşallah canım benim hayırlısı insan görüp, duyup içinin rahatlamasını istiyor rabbim yardımcın olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…