kesinlikle bi idrar tahlili bile 20 tl den başlıyor..hem özeldeki doktorum 3 hafta sonraya çağırdı o güne kadar dayanamam gidip burda göreyim bi de miniğimi
Arkadaşlar ben 6+5te duydum kalp atışını duyduktan sonra doktor dedi ki şimdi herşeyine bakıcaz kan idrar vs. Dedim ohh bakalım ne kadara çıkıcaz hastaneden 5 tüp kan idrar bi de parmağımı delip kağıt gibi bişeye sürdü. Eşime sordum ne kadar tuttu diye 187 TL tutmuş tahliller dedim bedava. Hastane öyle lüks hastanelerden değil orta sınıf gibi. Ticarethane gibi değil yani doktor da artık ayda 1 gelirsin dedi çok uzun değil mi dedim sen sıkıntın olursa yine gel dedi ama ideali ayda 1dir dedi
Kizlar ben ilk muayenemde bir suru tahlil verdim.kalp atisindan sonra yeni doktorumda dunya tahlil istedi 2bine yakin tuttu verdim.
Dahiliye doktoru bir arkadasim var tekrar tahlol isterse at bana istek yaparim gelirsin dedi.
Varsa dahiliyeci es dostunuz illa kadin doguma gitmeniz gerekmiyor yani devlette.
Normalde çok faydalı olduğunu biliyordum zaten, burda yenmemesi gerekir yorumlarından sonra internete baktım ama hamilelikte de çok faydalı şeklide hürriyet de falan haberleri çıkmış.
şuan pazarda markette ben çok rast geliyorum aslında şimdiye kadar görmediyseniz de bu haftadan sonra gelir bence bulundugunuz yere :)
Normalde çok faydalı olduğunu biliyordum zaten, burda yenmemesi gerekir yorumlarından sonra internete baktım ama hamilelikte de çok faydalı şeklide hürriyet de falan haberleri çıkmış.
şuan pazarda markette ben çok rast geliyorum aslında şimdiye kadar görmediyseniz de bu haftadan sonra gelir bence bulundugunuz yere :)
Ayy canım o da çok kötüymüş. Bu dönemde ilaç kullanamamak baya kötü. Ben de geçen gün faranjit oldum mecbur bekledim öyle kendi geçsin diye. O halde okula gitmek baya zorluyor. Bide hormonlar beni baya etkiledi kontrol altına almak için de bişey yapamıyorum. Çok fenalaştıkça rapor alcaz mecbur
Geçmez tabii ilaçsız. Doktor bi çaresini düşünür. Olmadı araştırma hastanesine gidersin. Orda gebelikte hastalık geçirenler için bölüm vardı diye hatırlıyorum
Merhaba arkadaşlar uzun zaman oldu görüşmeyeli nasılsınız biz bugün kalp atımını duyduk şükür darısı bekleyenlerin basina insallahbu da fotoğrafımız 8+0 bugun
Progestanı bıraktm canm tekrar başlamam lazm galiba 10 gün raporluyfum artık iki haftadır okula geldim malum burda görülüyor insan ve hemen kahve kahve başlypr
ben ıkıncıye basladım doktor dedı tabı belkı sanada devam et derdı cunku leke devam edıyormus benım yenı kesıldı bıdaha görmek ıstemıyorm. Ama tehlıkem devam edıyor uc aymıs ınsallah bır ay sonra bıter bu gunler... doktor bana hıc bısey yapmıcaksın dedı wc gt gel dısında oyuzden annemle esımle ıdare edıyoruz