2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
kesinlikle bi idrar tahlili bile 20 tl den başlıyor..hem özeldeki doktorum 3 hafta sonraya çağırdı o güne kadar dayanamam gidip burda göreyim bi de miniğimi
Kalp atışından sonra mı 3 hafta dedi ?
Benımkı elınde olsa hergun çağırcak

bana da doktor artık ayda 1 gel dedi ama bana da çok uzun geliyor. 1 ay nasıl dayanacağız

Reactions: H E
Kizlar ben ilk muayenemde bir suru tahlil verdim.kalp atisindan sonra yeni doktorumda dunya tahlil istedi 2bine yakin tuttu verdim.
Dahiliye doktoru bir arkadasim var tekrar tahlol isterse at bana istek yaparim gelirsin dedi.
Varsa dahiliyeci es dostunuz illa kadin doguma gitmeniz gerekmiyor yani devlette.

hamilelikte faydalı mıymış? pazarda görmedim ben hiç buralarda ama

Normalde çok faydalı olduğunu biliyordum zaten, burda yenmemesi gerekir yorumlarından sonra internete baktım ama hamilelikte de çok faydalı şeklide hürriyet de falan haberleri çıkmış.
şuan pazarda markette ben çok rast geliyorum aslında şimdiye kadar görmediyseniz de bu haftadan sonra gelir bence bulundugunuz yere :)

Reactions: H E
Sağlıklı olsunlarda geç duyalımm hiç sıkıntı değil :)

bu arada ben ilk muayene ye gittiğimde kan tahlillerini ve idrar tahlili istediler bazı arkadaşların daha sonra istediler sanırım.
Ben cuma günü kan ve idrar verdim

belki bu hafta gelir evet bakmak lazım.

dün baktık bebeğim 23 mm.. tam da aşağıdaki uygulamada yazdığı gibi.. banu çiftçi ve happy mom bu kadar tutturamıyor

Ben bu gittigimde konusucam benim ki gececek bi rahatsizlik degil cunku ilacta almak istemiyorum ama

benm dr progestanı vajinal jel olarak veriyor crinone jel 2x1 umarım bir sorun olmaz. bir önceki dr um beni haplara iğnelere boğuyordu.
Bana da verdi doktorum progestan benimki fitil ama yan etkileri azaltmak icin fitil verdim dedi gunde 1 kullaniyorum brnde

Bsn
Progestanı bıraktm canm tekrar başlamam lazm galiba 10 gün raporluyfum artık iki haftadır okula geldim malum burda görülüyor insan ve hemen kahve kahve başlypr
ben ıkıncıye basladım doktor dedı tabı belkı sanada devam et derdı cunku leke devam edıyormus benım yenı kesıldı bıdaha görmek ıstemıyorm. Ama tehlıkem devam edıyor uc aymıs ınsallah bır ay sonra bıter bu gunler... doktor bana hıc bısey yapmıcaksın dedı wc gt gel dısında oyuzden annemle esımle ıdare edıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…