2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

ben kalp atışını duyabilme ümidiyle daha geç gittiğim için ilk muayeneye belki de oyuzden isteme zamanı gelmiştir benden bilmiyorum :)

aaaa ikiz mi tebrik ederim.. normal mi tüp bebek mi

devletten randevu aldım 2 hafta sonraya bulabildim tabi:) bakalm artık

ben 3ay kullanılmalı hamilelikte diye biliyorm
hepsini yapıyor mu acaba yarın bi uğrasammı

ne güzel canım ikiz demekki Allah tamamına erdirsin
canım özelde benden uzun bi liste istemişti doktor hepsi vardı sağlık ocağında tam adlarını bilmiyorum ama toksoplazma falan vardı.

Reactions: H E
Progestanı bıraktm canm tekrar başlamam lazm galiba 10 gün raporluyfum artık iki haftadır okula geldim malum burda görülüyor insan ve hemen kahve kahve başlypr
benim de kahve leke devam ediyo. öyle deyince doktor progestana devam dedi. bırakmıştım bugünden itibaren başladım tekrar.
ben kanamam var diye başlamıştım

canım özelde benden uzun bi liste istemişti doktor hepsi vardı sağlık ocağında tam adlarını bilmiyorum ama toksoplazma falan vardı.
Toxoplazma , rubella ve cmv yı her sağlık ocagı maalesef yapmıyor

Rica ederim canım ne demek. Evet alt sınır 30 benim de 10 olduğu için başladık. Senin ki de düşük aslında vermeliydi...
bugun decavit diye bir vitamine basladim canim. bulantilarimdan dolayi yeme icmem iyice dustu. goz altlarim morardi degerlerim zaten dusuk cikti ona ragmen doktor tavsiye etmedi. aile hekimi yazmisti bugun ictim bi tane. bakalim hayirlisi. :)

aa ben burda yaptırdım bunları. demek ki değişiyor her yerde farklı uygulama. benim ablam aile hekimimin hemşiresi. önceden bakılmıyordu ama artık bakılıyor dedi bana..
2 sağlık ocagınada sordum canım . Bizimkiler maalesef yapmıyor . Devlette yaptırıcam onlarda direk bunları yaptırmak ısteıyorum deyınce yapmıyormus
Kalp atışı duyayımda evlette de dosya açtırcam . Tatlı dille anlatmaya çalışcam . Çalışıyorum devlete o yuzden gelemıyorum falan dıcem ama bakalım yıcek mı

Arkadaşlar ben 6+5te duydum kalp atışını duyduktan sonra doktor dedi ki şimdi herşeyine bakıcaz kan idrar vs. Dedim ohh bakalım ne kadara çıkıcaz hastaneden 5 tüp kan idrar bi de parmağımı delip kağıt gibi bişeye sürdü. Eşime sordum ne kadar tuttu diye 187 TL tutmuş tahliller dedim bedava. Hastane öyle lüks hastanelerden değil orta sınıf gibi. Ticarethane gibi değil yani doktor da artık ayda 1 gelirsin dedi çok uzun değil mi dedim sen sıkıntın olursa yine gel dedi ama ideali ayda 1dir dedi

Selam bugün yeni bir doktora başladım. Kese satla uyumlu ve içinde bebeğimizi gördük şükürler olsun ,kalp atışı var ama duyamadık 10gün sonra dedi 6haftamız dolmuş işim ağır olduğundan 8saat ayakta olmam gerektiğinden rapor verdi 10gün . Progestan ve iğne verdi birde kan sulandırıcı verdi tekrarlayan düşüklerde verilir dedi bizde durumlar böyle yatıp beklicez bakalım

ben de yarın devlete gidecem. muhtemelen sorar bugüne kadar kime gittin diye.. hem özelde hem de devlette bi doktora görünmek iyi olur diye düşünüyorum

5tüp kan ve idrar testi istediler benden de devlette yaptırdım ama özel için oldukça uygun fiyat o kdr tahlile :)
Kanı kağıt gibi bişeye sürdüler dediniz ya o ne için bi daha ki gittiğinizde sorabilir misiniz ?

ben de yarın devlete gidecem. muhtemelen sorar bugüne kadar kime gittin diye.. hem özelde hem de devlette bi doktora görünmek iyi olur diye düşünüyorum
Bence de zaten muayene ücretlerı uçuk bırde kan tahlılerı için vermeyelım dye dusunuyorum .

Bence de zaten muayene ücretlerı uçuk bırde kan tahlılerı için vermeyelım dye dusunuyorum .
kesinlikle bi idrar tahlili bile 20 tl den başlıyor..hem özeldeki doktorum 3 hafta sonraya çağırdı o güne kadar dayanamam gidip burda göreyim bi de miniğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…