Ben ilk muayene giderken sğalık ocagında doktorum hersyeıme bakmıstı . İlk gittiğimde gösterdım kaıdn doğuma hala bırsey ıstemedı . Açıkcası daha kalp atışınıda duymus değiliz . Bakalım ne zaman isticek
aaaa ikiz mi tebrik ederim..günaydın dün 6+0 da vajinalde 2 minik kalp atışı duyduk ve çok şükür, b,n şükür. umarım artık sağlıklı bir şekilde kucağımıza almakta nasip olur. birine 5+6, diğerine 5+5 dedi daha minnaktı ama olsun benim canım bebişlerimm
sagolunn ya bende bugun basliyorum yemeye bende cokk severim. :)benim en çok sevdiğim meyvedir ve çok faydalı olduğunu biliyorum şuana bi sorun yaşamadım bi oturuştada 2 taneden az yememe ragmen :)
canım özelde benden uzun bi liste istemişti doktor hepsi vardı sağlık ocağında tam adlarını bilmiyorum ama toksoplazma falan vardı.devletten randevu aldım 2 hafta sonraya bulabildim tabi:) bakalm artık
ben 3ay kullanılmalı hamilelikte diye biliyorm
hepsini yapıyor mu acaba yarın bi uğrasammı
ne güzel canım ikiz demekki Allah tamamına erdirsin
benim de kahve leke devam ediyo. öyle deyince doktor progestana devam dedi. bırakmıştım bugünden itibaren başladım tekrar.Progestanı bıraktm canm tekrar başlamam lazm galiba 10 gün raporluyfum artık iki haftadır okula geldim malum burda görülüyor insan ve hemen kahve kahve başlypr
hangi hurma senin dediğin? ramazanda yediklerimiz mi? yoksa elma gibi olan mı?kizlar hurma yiyor musunuz? bugun kayinvalidem almis cok severim . ama bi tedirginim dogumu kolaylastirdigini biliyorum ama bu ilk aylar sakincali mi ki?
sagolunn ya bende bugun basliyorum yemeye bende cokk severim. :)
hangi hurma senin dediğin? ramazanda yediklerimiz mi? yoksa elma gibi olan mı?
Toxoplazma , rubella ve cmv yı her sağlık ocagı maalesef yapmıyorcanım özelde benden uzun bi liste istemişti doktor hepsi vardı sağlık ocağında tam adlarını bilmiyorum ama toksoplazma falan vardı.
bugun decavit diye bir vitamine basladim canim. bulantilarimdan dolayi yeme icmem iyice dustu. goz altlarim morardi degerlerim zaten dusuk cikti ona ragmen doktor tavsiye etmedi. aile hekimi yazmisti bugun ictim bi tane. bakalim hayirlisi. :)Rica ederim canım ne demek. Evet alt sınır 30 benim de 10 olduğu için başladık. Senin ki de düşük aslında vermeliydi...
tamam canım ben de bi sorayım o zaman yarın en iyisi. devlette 2 hafta sonraya alabildim randevu zatencanım özelde benden uzun bi liste istemişti doktor hepsi vardı sağlık ocağında tam adlarını bilmiyorum ama toksoplazma falan vardı.
aynen canim elma gibi olan. kurusunu pek yemem. :)Cennet hurmasından bahsediyordum ben bu arada elma gibi olan, malumm tam da mevsimii :):):
aa ben burda yaptırdım bunları. demek ki değişiyor her yerde farklı uygulama. benim ablam aile hekimimin hemşiresi. önceden bakılmıyordu ama artık bakılıyor dedi bana..Toxoplazma , rubella ve cmv yı her sağlık ocagı maalesef yapmıyor
2 sağlık ocagınada sordum canım . Bizimkiler maalesef yapmıyor . Devlette yaptırıcam onlarda direk bunları yaptırmak ısteıyorum deyınce yapmıyormusaa ben burda yaptırdım bunları. demek ki değişiyor her yerde farklı uygulama. benim ablam aile hekimimin hemşiresi. önceden bakılmıyordu ama artık bakılıyor dedi bana..
ben de yarın devlete gidecem. muhtemelen sorar bugüne kadar kime gittin diye.. hem özelde hem de devlette bi doktora görünmek iyi olur diye düşünüyorum2 sağlık ocagınada sordum canım . Bizimkiler maalesef yapmıyor . Devlette yaptırıcam onlarda direk bunları yaptırmak ısteıyorum deyınce yapmıyormus
Kalp atışı duyayımda evlette de dosya açtırcam . Tatlı dille anlatmaya çalışcam . Çalışıyorum devlete o yuzden gelemıyorum falan dıcem ama bakalım yıcek mı
Arkadaşlar ben 6+5te duydum kalp atışını duyduktan sonra doktor dedi ki şimdi herşeyine bakıcaz kan idrar vs. Dedim ohh bakalım ne kadara çıkıcaz hastaneden 5 tüp kan idrar bi de parmağımı delip kağıt gibi bişeye sürdü. Eşime sordum ne kadar tuttu diye 187 TL tutmuş tahliller dedim bedava. Hastane öyle lüks hastanelerden değil orta sınıf gibi. Ticarethane gibi değil yani doktor da artık ayda 1 gelirsin dedi çok uzun değil mi dedim sen sıkıntın olursa yine gel dedi ama ideali ayda 1dir dedi
Bence de zaten muayene ücretlerı uçuk bırde kan tahlılerı için vermeyelım dye dusunuyorum .ben de yarın devlete gidecem. muhtemelen sorar bugüne kadar kime gittin diye.. hem özelde hem de devlette bi doktora görünmek iyi olur diye düşünüyorum
kesinlikle bi idrar tahlili bile 20 tl den başlıyor..hem özeldeki doktorum 3 hafta sonraya çağırdı o güne kadar dayanamam gidip burda göreyim bi de miniğimiBence de zaten muayene ücretlerı uçuk bırde kan tahlılerı için vermeyelım dye dusunuyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?