- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
Normalde evet kesınlıkle öyle canım ama ben kızımda da ogrendıgım gun bıraktım hamılelık boyu 9,5kg aldım sıgara hıc etkı etmedı. Hamıleyken etkı etmez bence teyzemde bırakmıstı oda az kg aldı o konuda ıcını rahat tut. Ve evet bebeklerımızın saglıgı ıcın ıcme bravo ınsallah devamı gelırBen daha once de biraktigimda 10 kilo almistim. Sigarayi birakmak yeme istegi yapiyor bende aklima gelmiyor ama surekli yediriyor anlamadim
Izmirli arkadaşlar hangi hastane dr gidiyorsunuz ben içime sinen bi dr bulamadım.
Tamamen engel olmuyor ama benım dogumdan sonra karnım komple mosmor cızgılerle doluydu hepsı gerı gıttı cok sukur bence ıyı krem hem onu kullanıp hem arkadasın tavsıyesını kullanırsın bende oyle yapcam. Bır de daha erken bence doktor ozaman bana 5ayda baslarsın demıstı karnım yoktu bıle cunku
Aynen ole.ben 2 defa gittimkanunı mı
kız surıye bataklıgı resmen orası
O hastaneye girdiğimde şehir değişikliği yapmış gibi oluyorum :)
Agzima bile surmeyi dusunmuyorum. Tam 3 ayri doktora gittim hepside ne yap et birak 1 tane 2 tane diye kendini oyalama dedi zor oldumu cok zor oldu ama bu hayatta kolay elde edilen ne varkiNormalde evet kesınlıkle öyle canım ama ben kızımda da ogrendıgım gun bıraktım hamılelık boyu 9,5kg aldım sıgara hıc etkı etmedı. Hamıleyken etkı etmez bence teyzemde bırakmıstı oda az kg aldı o konuda ıcını rahat tut. Ve evet bebeklerımızın saglıgı ıcın ıcme bravo ınsallah devamı gelır
Kandan bakiliyor diye biliyorum canim ben aldiysa ona da bakmistir.
Benimde kilo yok sis var oda gaz sanirim
Ya bende duydugumda epey sasirmistim bu grupta da baya bir kisiden de duydum dedim ne zarari olacak ki yiyeyim gitsinkaşar peynirine çok şaşırdım sadece, diğerleri ok
Aynen bende daha başlamam . Şuan hazırlık yapıyorum sadece . Gögüslerime sürüyrum şimdilik çünkü benımkıler çok ufaktı . Şuan resmen buyudualr ve çok gerginler çatlamasın dıye suruyorumTamamen engel olmuyor ama benım dogumdan sonra karnım komple mosmor cızgılerle doluydu hepsı gerı gıttı cok sukur bence ıyı krem hem onu kullanıp hem arkadasın tavsıyesını kullanırsın bende oyle yapcam. Bır de daha erken bence doktor ozaman bana 5ayda baslarsın demıstı karnım yoktu bıle cunku
Benım doktor dırek sıgara ıcmıyorsun dmı dedı evet bıraktım dedm amaaan sakın dedı ıcsem kımbılır neler derdi haklıda!Agzima bile surmeyi dusunmuyorum. Tam 3 ayri doktora gittim hepside ne yap et birak 1 tane 2 tane diye kendini oyalama dedi zor oldumu cok zor oldu ama bu hayatta kolay elde edilen ne varki
ay ikizmi beklıyosunnn maşalaaahhhhhYaaaaa bebişlerimin kalp atıslarını duydumdünyanın en güzel sesleriydi Rabbim hepimizin yavrularını korusun olmayanlarada hayırlısı ile nasip etsin inşallah
Ben diyorum ki boyle gidersem finise 90la girerim cunku durmadan yiyorumsaol cnm sonuçları almaya gittiğimde belli olur artık ::)
aynen ama mutlu ediyor yani şuan böleysek ilerde nasıl oluruz bilemiyorum :)
Ben anlamadım ne olmuş kasar peynırıne?Ya bende duydugumda epey sasirmistim bu grupta da baya bir kisiden de duydum dedim ne zarari olacak ki yiyeyim gitsin
nolmuş kaşaraYa bende duydugumda epey sasirmistim bu grupta da baya bir kisiden de duydum dedim ne zarari olacak ki yiyeyim gitsin
Canm devlet hastanelerinde aile hekimi uzmanları durumunu söyle ben orda yptırmştm bu tar testleri2 sağlık ocagınada sordum canım . Bizimkiler maalesef yapmıyor . Devlette yaptırıcam onlarda direk bunları yaptırmak ısteıyorum deyınce yapmıyormus
Kalp atışı duyayımda evlette de dosya açtırcam . Tatlı dille anlatmaya çalışcam . Çalışıyorum devlete o yuzden gelemıyorum falan dıcem ama bakalım yıcek mı
Cok faydali demislerdi bana hamilelikte lakin bana garip gelmisti ama bikac yerde daha duyunca yiyeyim ne olacak dedimBen anlamadım ne olmuş kasar peynırıne?
Ben diyorum ki boyle gidersem finise 90la girerim cunku durmadan yiyorum
Ay ben cok severım dedım ne alaka zararlı anladımCok faydali demislerdi bana hamilelikte lakin bana garip gelmisti ama bikac yerde daha duyunca yiyeyim ne olacak dedim
Evet canımay ikizmi beklıyosunnn maşalaaahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?