2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar toxoplasma ıgG pozitif çıktı
Tahlili tekarlayacağız değer yükselirse antibiyotige başlayacagiz dedi doktor.
Devamında karından sıvı alınması vs

Toxoplasma ile ilgili detaylı bilgisi olan var mı ?

Reactions: H E
Toxo hayvanlardan ve güzel yıkanmamış yiyeceklerden bulaşır canım .
Pozitif de bağışıklıgın var demek olmuyormu ?
Hiç bilmiyorum .

Günaydın kızlar nasılsınız göbişlrri çıkmaya başlayan var mı biz 10 haftalık olduk 0 göbek azıcık ucundanda mı belirmez Feeling07
Al bendende o kadar :) ama bu hoşuma gidiyo ne yalan söyliyim kilo iyi bişey değil bu zamanlarımızı çok özlücez kuzum :) Benim bide metabolizmam çok iyi çalışmaya başladı ne yediysem tuvalete gidiyor afedersiniz :) Ondanda almıyorum sanıyorum. Onun dışındada bi şikayetim yok allaha bin şükür hep böyle gider inşallah, hepimizin

Ben daha once de biraktigimda 10 kilo almistim. Sigarayi birakmak yeme istegi yapiyor bende aklima gelmiyor ama surekli yediriyor anlamadim

Bunlarin birini bizzat kendim kullaniyorum yaklasik 6 aydir bu olanlari goturmek icin hemde surdugun bolgede kararma varsa bembeyaz yapiyor. Ben bunu basenlerim ve koltukaltlarimdaki kararti icin kullaniyorum kararti kalmadi artik catlaklar gozle gorulecek derecede azaldi tamamen bitermi gorecegiz ama ben cok memnunum. Engellemek icin olanda butun arkadaslarimin kullanip catlamadigi bir yontem bio oil birincisi bu yağ ikincisi aktardan yaptirdim. Icine koyulacaklari kizlar yazip verdi simdi kagidi bulamadim bulunca yazacagim birde bunu denemedim ama alip deneyecegim biomax deo stik olanin resmini atarim ilgileniyorsaniz

Ben tüm tahlillerini araştırma hastanesinde yaptırdım.oglumun yoğun isteği üzerine bi kaç gün evde köpek misafirimiz vardı
Toxo negatif çıkmıştı bağışıklığım yok şimdi başka devlet hastanesine gidip tekrarda baktircam değerlerime inşallah bişey bulaşmamıştır çok muhattap olmaya çalıştım köpekcikle.
Testlerinizi devlette yaptırabilirsiniz arkadaşlar hamileleyim kan testlerimi yaptircam derseniz kimse size yapamayız demez genel rutin değerlere bakılıyor zaten liste vermenize de gerek yok.
S sandyy Canım toxo igg geçmişte geçirip gecirmedigin oluyor pozitif çıkması ıyi bişey bağışıklığın var demekki dr un niye öyle dedi ki.

Günaydın kızlar nasılsınız göbişlrri çıkmaya başlayan var mı biz 10 haftalık olduk 0 göbek azıcık ucundanda mı belirmez Feeling07

benm baya göbegim var misafirlige giderken anlamasınlar die bol şeyler giymeye başladım normal kotlarımın beli rahatsız ediyordu hatta bi süredir hamile kotu giyiyorum. normalde göbeğim yoktu 58 kiloydum şuan 57 kiloyum ama aşırı şişş :)

yaa benim öncede de vardı ben gebelikten önce nerdeyse 2 aydır adet olamıyordum. onun şişliği vardı. o yüzden dün itibariyle gidip lcw hamile pantolanuna geçiş yaptım rahatladım. eve gidince fotoğraf atmaya çalışayım.

Canım bana mesajla bulunca ıkısınıde belırtıp atarsann cok sevınırım. Ozellıkle kullanmıssın ıse yaramıs onu merak ettım

Kanuniyi denesen acilden.ben bahcesehirde oturuken 2 defa acile gitmek zorunda kaldım suriyeli ve degisiklerdrn bikmislar normal hastayi bas taci ediyorlar.rica etsen belki istek yaparlar
kanunı mı
kız surıye bataklıgı resmen orası
O hastaneye girdiğimde şehir değişikliği yapmış gibi oluyorum :)

Benimde kilo yok sis var oda gaz sanirim

S Serylady canım banada aktardan yaptırdıgın karışımı bulup söylersen çok sevınırım .
Bende liearac aldım ama memenun olanda var olmayanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…