Ben Proffesöre gidiyorum canım,diğer süreç nasıl o konu hakkında bir bilgim yok.Vezneye para yatırıyorsun,muayene oluyorsun,doktor sana bir sonraki muayeneye ne zaman geleceğini söylüyor,sekreter de sana randevunu veriyor.Muayeneden çıktıktan sonra alıyorum.
Tahlillerimi göstermeye gittim sadece sonuçlara bakar dedim ama gel bakalım bi daha dedim doktor diyoki gözlerin parladı yine dinletti kalp atışını offf dünyanın en güzel şeyi Allah herkese nasip etsin. Doktorum gerçekçi hiç bişeyin garantisi yoktur dedi. Yani kötü bişey de olabilir diyo. İnşallah 1 ay sonra artık daha farklı olacak şekli dedi.
Tahlillerimi göstermeye gittim sadece sonuçlara bakar dedim ama gel bakalım bi daha dedim doktor diyoki gözlerin parladı yine dinletti kalp atışını offf dünyanın en güzel şeyi Allah herkese nasip etsin. Doktorum gerçekçi hiç bişeyin garantisi yoktur dedi. Yani kötü bişey de olabilir diyo. İnşallah 1 ay sonra artık daha farklı olacak şekli dedi.
Keseyi gördük hatta minik tirtilimin kalp atisinida gördük altinci haftamizda cok şükür.
Ama tedavi icin gittigimiz doktotumuz kalp atisinida gördüğümüze göre artık gebeligin takibi icin bir kadın doğumcu bulman gerekiyor dedi üzüldüm...
Benim septumum ve hipotiroidim vardı o sebeble bebeğim olmuyordu hacettepe gürkan BOZDAG a gidiyordum.. Hani doktor ile hasta arasindaki güven denir ya bu gercek birşey ona cok guveniyordum odasinda ciktigimda kafamda soru isareti kalmiyordu acikcasi gebeligimi de takip etsin isterdim... Fakat sadece kadin hastaliklari ve infertilite ye baktigibi gebelik takibi yapmadığını söyledi...
Iki doktor onerdi hacettepeden birini secip randevu aldim ÖZGÜR ÖZYÜNCÜ ama ta 21 kasıma randevu verdi. 6nci baftamda aldim randevuyu 9ncu haftada gidicem doktora insallah hersey yolunda gidiyordur ve bu doktorada en az onun kadar güvenebilirim..
Canım selam Özgür Özyüncü bu işin ehli diyebilirim sana ;gözün kapalı gidebilirsin.Özgür hoca riskli gebeliklere bakıyor ve dışarıdan da kolay,kolay hasta kabul etmiyorlar.Benim de bugün randevum var.
Allah ım şükürler olsun bugün bulantım yok maşallahhh diyim kendime nazar değdirmiyim zil takıp oynicam .. geceden beri canım nasıl ayva çekti anlatamam sabahın köründe gittim aldım inş kimsenin bulantısı olmaz