- 17 Şubat 2016
- 151
- 116
- 53
Ben 10+3 üm canım haftaya yani 11+5 iken yaptrcam ben de aldm randevu bakalım. Acaba hangi hafta yaptrmk en doğruuu??
Bu gittiğimde yapar heralde 11+2 oluyo ama bakalim devletteki doktor da 20 kasımda gel dedi burda yaparsa ona gitmem belki :)Ayy at kesinlikle :) ikili taramayı ne zaman yaptırıcaksın canım?
Amin cnm hepimiz için hayırlisi olsunBir hafta sonra büyük ihtimal duyulur karından ama istemezsen zaten vajinal muayene yapmaz hayırla duyarsın inşallah
ben üç kez içtim günde, insanı sersem ediyor. bi kutu bitirdim düşük riski kalmadığı için kesti doktor çok şükür. kesinlikle vajinadan kullanın doktorunuz öyle dediyse.Kızlar progestan kullananlar vajinadan günde 3 kere mi kullandı bide aspirin kullanan var mı 34. Hafta ya kadar kullanilacakmis galiba
Kızlar progestan kullananlar vajinadan günde 3 kere mi kullandı bide aspirin kullanan var mı 34. Hafta ya kadar kullanilacakmis galiba
hay maşallaahh bebegımızzzeee
ayy maşallah ne güzelll
Daha kg almak ıcın cok erken dıkkat bak4. Aydan sonra yürürüm diye kendimi avutuyorum ama inşallah çok kilo kalmaz bana :)) Hiç 60 kiloyu görmedim şuan 58im
evet oda canımı sıka sıka nobetcı doktor sınır etmişti duymadı duymamız lazım yoksa...Ama sen kalp atışını falan duydun
Bende duysam beklerım .. Zaten kesın bekletcekte kalp atışından sonra
Hay maşşallah onaaaa
Evet benımkıde duymamız lazımdı deyıp durdu .Daha kg almak ıcın cok erken dıkkat bakzaten ılerı kı aylar engel olamazsın
evet oda canımı sıka sıka nobetcı doktor sınır etmişti duymadı duymamız lazım yoksa...gibi olmuştu neyse kı tam 7 haftaya gırınce gordum
Az kalmış
Cok tesekkur ederim canim❤hay maşallaahh bebegımızzzeee
Sagol canim❤ayy maşallah ne güzelll
Tesekkur ederim canim❤Hay maşşallah onaaaa
Canim ben clexane ve coraspin kullaniyorum. Ama birakma suresi herkeste farkli olabilir. Benim doktorum. 12. haftada birakabilirsin belki demisti.Kızlar progestan kullananlar vajinadan günde 3 kere mi kullandı bide aspirin kullanan var mı 34. Hafta ya kadar kullanilacakmis galiba
Canim kabızlıkta sancı yapıyo ogrendigimden bu yana hergün içiyorum yoksa tuvalete gidemiyorum çok fazla sancı yapıyo 3 haftadır ilk defa dün çıkardım bunun yanında kayısı da yiyiyorumAc karnina zeytinyagi icip kusmuyorsan helal olsun ben tok karnina bile icemiyorum aninda cikaririm bulantidan yada hamilrlikten degil normalde de icemem onu her bunye kaldirmaz ya gaz sancisini bilmemde zeytinyagi kabizi onluyor ama hamile olmasan kola acayop ishal yapip rahatlatiyo ama hamile oldugundan kayisi olabilir diye dusunuyorum
Artik cok net duyarsin canim stres yapma. Büyümüştür gör bakEvet benımkıde duymamız lazımdı deyıp durdu .
O yuzden extra streslıyım
Çok şükür az kaldı . yarınıda atlattık mıı
Kızlar progestan kullananlar vajinadan günde 3 kere mi kullandı bide aspirin kullanan var mı 34. Hafta ya kadar kullanilacakmis galiba
Doktor zaten ağızdan alirsna uyku ve baş ağrısı yapar çok kötü dedi vajina dan kullan rahat et dedi aspirin dediğimde şu aslında doktorum ben bile kullanıyorum dediben üç kez içtim günde, insanı sersem ediyor. bi kutu bitirdim düşük riski kalmadığı için kesti doktor çok şükür. kesinlikle vajinadan kullanın doktorunuz öyle dediyse.
aspirini hiç duymadım. burdaki arkadaşlardan da aspirin kullanana rastlamadım.
Anladım canımCanim ben clexane ve coraspin kullaniyorum. Ama birakma suresi herkeste farkli olabilir. Benim doktorum. 12. haftada birakabilirsin belki demisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?