2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

Gercekten mi onunla ilgili güzel yorunlar okudum ama simdi giden birisinin yorumu daha iyi geldi teşekkür ederim canım sen memnunsun o zaman ozgur beyden ? Nasil biri her konuda aciklayici karsindakini rahatlatan birimidir? Birde nazik olmasi cok onemli bazi doktorlar cok kaba cocuk gibi azarlayabiliyor insanlari onlardan hoşlanmıyorum.. Guler yuzlu nazik birimi?

Sorduğun her soruya için rahat bir şekilde cevabını alabilirsin.Ama şöyle bir örnek veriyim sana;devlet hastanesi olduğu için zaten içeride fazla kalamıyorsun.Ultrasyonuna bakıyor,söylenmesi gerekenleri söylüyor;sorun varsa cvplıyor.Bunların hepsi de 5 ya da 10 dk içerisinde oluyor.Ben bir kere gittim,ilk izlenimlerim bunlardı

Kızlar minigimizi gördük kalp atışını duyduk çok şükürdarisi tüm bekleyenlere inşallah görünce o kadar heyecanlandım o kadar mutlu oldum kiheyecandan ne yapacağımi şaşırdım

Eklentiler

• IMG_20181107_101244.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 79
Merhabalar ben de ne zamandır takip ediyorum ama benim ikiz gebelik olduğu için doğum haziran görünüyor ama doktor mayıs başı gibi olur büyük ihtimal deyince yazmamıştım buraya. Mayıs annelerini de takip ediyorum bi yandan ama onlar çok ilerde burası daha uygun geliyo tüm belirtiler, gelişim, kontroller...
buarada 9+4 teyim hafta olarak.
Yaş 31
sat 01/09/2018
ilk çocuk
Manisa
kilo 50

Aramıza hoşgeldinnnn

Valla aynen öyle hamburger filan yemeyi zaten bırakmıştım eskiden ama canım cekiyo resmen :) zaten ben diyorum süt gelirse senden şaşırmam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…