- 27 Eylül 2018
- 2.518
- 9.233
- 158
Bu model boru paça canım biraz geniş kalıbı ondan bol olmuşturBen kot bedeninde 27 giyiyorum canım bana o şekilde 36 38 diye giden bedenler olmuyor belleri hep bol geliyor. Bende 36 aldım waikikiden ama modelin kalıbı büyükte olabilir.
Nerden sipariş verdin canımBöyle canım siyahını aldım ben.
Kese 5 haftalikken goruluyorda bebek icin sanirim 7. Haftaya yakin olmasi gerekiyor ben 6+5te gordum ama 8 9 haftalarda goren bile var kanama icinde benim doktorum progestan vermisti ama benim 1 kere cok az olduKızlar bişey sorucam kız kardeşimde hamile kese göründü geçen hafta dün akşamdan beri biraz kanama oldu bu sabah dr a gitti göbekten bakılmiş ama bebek görünmemiş alttan muaeneyle bakılmiş kese var bebeğe benzer ufak bişey var ama bebek mi değil mi belli değil demiş şuan 6+1 haftalık bu haftalarda alttan muayaneylede bebek görünmeyen ve sonrasında gören oldumu acaba lütfen yazarmısını
Ne güzel canım benimde annem yelek örür çeşit çeşit allahtan :)Benim de tek bildiğim o canım yalnız değilsin neyse ki benim ablalar çok becerikli :)
Ali expressten sipariş verdim kuzumNerden sipariş verdin canım
Alttan muayeneylemi 6+5 te gördün canım kardeşimde progestan vermiş şuan kullanıyor haftaya gel demiş ama beklemek çok zor tabiKese 5 haftalikken goruluyorda bebek icin sanirim 7. Haftaya yakin olmasi gerekiyor ben 6+5te gordum ama 8 9 haftalarda goren bile var kanama icinde benim doktorum progestan vermisti ama benim 1 kere cok az oldu
Görüntüsü çok rahat kullanışlı görünüyor güzrl günlerde kullan canımAli expressten sipariş verdim kuzum
Evet 28 liraya aldım bide :) doğumdan sonra kullanıncada memnun kalırım inşallahGörüntüsü çok rahat kullanışlı görünüyor güzrl günlerde kullan canım
Pekte model yoktu canım ilerde olur mutlaka paçasını yaptırıp giyerim :) H&M dede var oraya bakayım birde.Bu model boru paça canım biraz geniş kalıbı ondan bol olmuştur
Canım defactonun kotunu denedim dün kısa diye almadım bak istersenÇok güzel olur çünkü hamile kotları çok uzun ben genelde bilekte kot giyiyorum aldığımı 3 kere kıvırsam ancak olur
Bak kuzum aldığımı ekleyeyim ben baya iyi oldu banaBen kot bedeninde 27 giyiyorum canım bana o şekilde 36 38 diye giden bedenler olmuyor belleri hep bol geliyor. Bende 36 aldım waikikiden ama modelin kalıbı büyükte olabilir.
Kızlar bugün göbeğimin sağ alt tarafında çok hafif karıncalanma gibi birşey hissettim. Biliyorum bebişi daha çok küçük ama hissetmiş olma ihtimalim var mı sizce :)
kızlar dramamine bulantı ilacı bende hiçbir işe yaramadı. doktor yaramazsa seruma gel demişti bugün 2 litrelik bir serum takıldı. haftalardır ilk kez böyle yemek yedim; yemek yerken ağlayacaktım nerdeyse, titreme aldı beni. annem acıdı beni izlerken yemin ederim :)
serum için gitmişken muayene de etti doktor. minnoşumun kalp atışlarını tekrar duydum, 2.5 cm olmuş minnak. fotoğrafı koyuyorum
kızlar kilo almadım ama göbeğim var birazcık pantalonumun önü açık geziyorum her pantalonun önü açık da gezilmiyor yüksek bel anca onunla idare ediyorum. hamile pantalonu için erken olur diyorum ama böyle gezmek de acaip geliyor. siz ne yapıyorsunuz?
ben ultrason fotoğraflarını pek ayıramıyorum ya. serum sedyesinde bir saat inceledim bunu bi şeyler çıkarabilmek için :)Masallah bebek bebek olmaya baslamis)
Tamam canım teşekkür ederimYoutube a amigurumi uyku arkadaşı yazarsan anlatımlı modeller çıkar canım birazcıkta olsa örgü biliyorsan yaparsın bence :))
Slm anneler Sudan tiksinen varmı ilaçlarımı bile içemiyorum ilk hamileliğimdede olmuştu yine Sudan tiksindim şişede görünce bile fena oluyorum bulaşık yıkamak bile iğrendiriyor beni. Bu sabah rüyamda kalp atışını duydum henüz duyamayanlardanım bende perşembe randevum var bakalım inşallah hayırlısıyla duyabilirim bulantılar geçen hafta neredeyse yok gibiyken bu hafta bütün dünya bulanık görünüyor gözüme turşu ve yeşil zeytinle besleniyorum resmen sağlıklı olsunlarda artık hepsine razı olucaz
Çok güzel olmuş tam sarmış bedenini güle güle kullan inşallah canım :)) Bende bakayım ordan bu aldığımıda daha ilerleyen zamanlarda kullanırım.Canım defactonun kotunu denedim dün kısa diye almadım bak istersen
Bak kuzum aldığımı ekleyeyim ben baya iyi oldu bana
Yaaa olabilir bence
Ya rüyamda da erkek gördüm ama kız istiyorum sağlıklı olsun tabiben de öyleym canım aynen hiç kg almadım göbek baya belli etti kendini :) erkektir diyor herkes hatta erkekte böyle olurmuşben dün artık aldım pantolon daha giymedim ama 2 tane aldım
canım duyarsın 10 hafta olmuş özelde dinletir mutlaka.
Göbeğim var ama aşırı da değil şimdi alsam lastik genişler mi ki fotoğraflarda kocaman karınlı mankenler var yaHamile pantolonlarının kalıbı çok büyük bende aldım ama bacakları falan çok bol geliyor o penye kısmı sadece göbeğimi sarıyor belime bol geliyor. Aşırı streç kotlardan alıp giymek en mantıklısı benim açımdan sendende sadece göbek varsa derdimiz aynı :))
Canım devletle ilgili değil bende özeldeki doktorum dinletmedi o ısı muhabbetini söyledi 7. Haftamdı şimdi 10+2 yim nasipse 10+6 da gideceğim ozaman dinletecek diye ümit ediyorum yani inşallahh artık dinletsin yani yaaa çok bekledimDevlete gidiyorum doktorumla baya bi sorun yaşadım başka doktora gittim aynı hastanede oda dinletmedi sonra sağlık ocağına kayıt yaptırmaya gitmiştim kalp atışlarını sordu dinletmediler ama olduğunu söyledi dedim evet burda ki devletteki doktorlar dinletmiyor dedi. Bazı doktorlarda küçük ken dinletmiyor kalp atışını dinlemek için bebeğe ısı gönderiyorlarmış oda bebeğe zararlı deniyor doğrumu bilmiyorum ama burda bi kaç arkadaşa da dinletmemiş doktor bu sebepten
Teşekkürler kuzumm bak bakalm ben de hm e bakıcam bi ara :)Çok güzel olmuş tam sarmış bedenini güle güle kullan inşallah canım :)) Bende bakayım ordan bu aldığımıda daha ilerleyen zamanlarda kullanırım.
Ya hamile birisi rüyasında erkek bebek görürse kız, kız bebek görürse erkek olurmuş :) ben de kız görmüştm. Merakla bekliyorumYa rüyamda da erkek gördüm ama kız istiyorum sağlıklı olsun tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?