2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kese 5 haftalikken goruluyorda bebek icin sanirim 7. Haftaya yakin olmasi gerekiyor ben 6+5te gordum ama 8 9 haftalarda goren bile var kanama icinde benim doktorum progestan vermisti ama benim 1 kere cok az oldu

Kese 5 haftalikken goruluyorda bebek icin sanirim 7. Haftaya yakin olmasi gerekiyor ben 6+5te gordum ama 8 9 haftalarda goren bile var kanama icinde benim doktorum progestan vermisti ama benim 1 kere cok az oldu
Alttan muayeneylemi 6+5 te gördün canım kardeşimde progestan vermiş şuan kullanıyor haftaya gel demiş ama beklemek çok zor tabi

Çok güzel olur çünkü hamile kotları çok uzun ben genelde bilekte kot giyiyorum aldığımı 3 kere kıvırsam ancak olur
Canım defactonun kotunu denedim dün kısa diye almadım bak istersen

Ben kot bedeninde 27 giyiyorum canım bana o şekilde 36 38 diye giden bedenler olmuyor belleri hep bol geliyor. Bende 36 aldım waikikiden ama modelin kalıbı büyükte olabilir.
Bak kuzum aldığımı ekleyeyim ben baya iyi oldu bana
Kızlar bugün göbeğimin sağ alt tarafında çok hafif karıncalanma gibi birşey hissettim. Biliyorum bebişi daha çok küçük ama hissetmiş olma ihtimalim var mı sizce :)

Yaaa olabilir bence

Eklentiler

• 15B180F9-A51E-4F71-A9E1-07A606FFD7C6.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 74

Masallah bebek bebek olmaya baslamis )

Genelde elbise giymeye çalışıyorum günlük hayatta giymem normalde ama pantolonların düğmesini açık bırakmak zorunda kalıyorum hamile ptolonlari da büyük geliyor

Ben de çok tiksiniyorum, farklı kokular falan duymaya başladım. Zorla 1 litre içiyorum ama mutsuzca yani

Canım defactonun kotunu denedim dün kısa diye almadım bak istersen

Bak kuzum aldığımı ekleyeyim ben baya iyi oldu bana

Yaaa olabilir bence
Çok güzel olmuş tam sarmış bedenini güle güle kullan inşallah canım :)) Bende bakayım ordan bu aldığımıda daha ilerleyen zamanlarda kullanırım.

Ya rüyamda da erkek gördüm ama kız istiyorum sağlıklı olsun tabi

Göbeğim var ama aşırı da değil şimdi alsam lastik genişler mi ki fotoğraflarda kocaman karınlı mankenler var ya

Canım devletle ilgili değil bende özeldeki doktorum dinletmedi o ısı muhabbetini söyledi 7. Haftamdı şimdi 10+2 yim nasipse 10+6 da gideceğim ozaman dinletecek diye ümit ediyorum yani inşallahh artık dinletsin yani yaaa çok bekledim

Çok güzel olmuş tam sarmış bedenini güle güle kullan inşallah canım :)) Bende bakayım ordan bu aldığımıda daha ilerleyen zamanlarda kullanırım.
Teşekkürler kuzumm bak bakalm ben de hm e bakıcam bi ara :)
Ya rüyamda da erkek gördüm ama kız istiyorum sağlıklı olsun tabi
Ya hamile birisi rüyasında erkek bebek görürse kız, kız bebek görürse erkek olurmuş :) ben de kız görmüştm. Merakla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…