2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Hic oyle dusunmemistim haklısin digerleri uzun bir sure giyilmez ozaman

ben de aynıyım az daha iyi gibiyim bazen ama bazen yine çok kötü oluyorum. ne yesem de doysam kusmasan diye ölcem :-D

ben de istediği testle riçin devletten randevu aldım haftaya. direk testleri yaptırmak istiyorum dersek oluyor mu yoksa muayene ediyor mu
Ben hamilelikten once de yaptirmistim ayni testleri gittim bu testleri istiyorum dedim yaptilar hemen hic ugrasmadim ama bu sefer ozelde yaptirdim

Insallah gorursun canim hayirli haberlerini bekliyoruz az kalmis birde

Bilmiyorum ama alttan muayene konusu çok utandığım bir konu maalesef kararmalar yüzünden öz güven eksikliği yaşıyorum..
Ayiplarlar ya da iğrenç bulurlar diye hep gergin halde oluyorum

Sorması ayıptır kaç kilosun böyle bir sınır koydu
Haziran'da hamile kaldığımda 63 tartmıştı şimdi 67.7 tarttı sen niye bu kadar kilo aldın diye söylendi
Normalde olmam gereken kilo 60 boyum 1.67 8 kilo fazla ile kalınca frene bas dedi

Kizlar ben surekli uyku modundayim. Hic halim yok. Temizlik yapayim dedim iki oda supurdum uyuyakaldim ne zaman gecer bilen varsa yardimci olabilir mi?

Hayırlı sonuçların olsun inşallah bende hiç sevkiyim devleti ama :-((
Ya benim hamile oldugumu anlayamadilar hamileyken yok yere bana bir sürü ilac kullandirttilar dolayisiyla zor zamanlar yasadik bu sebepten hic ayagim bile gitmiyor devlete artik

Bu yorgunluk beni mahvetti kızlar
Oturduğum yerde yoruluyorum sanki. Allahım yardım et , bu sefer çok zorlanıyorum iş+ev çok gelmeye başladı. Rapor mu alsam bir kaç gün
Aynen bir de gribim ben :/ rapor da alamadım işlerim çok bu hafta yoğunluğum geçsin haftaya alcam sanırım

Bilmiyorum ama alttan muayene konusu çok utandığım bir konu maalesef kararmalar yüzünden öz güven eksikliği yaşıyorum..
Kararmanin cozumu var bu arada ama hamile oldugundan suan kullanamazsin diye tahmin ediyorum. Benim koltukaltimda vardi ve suan bembeyaz o kadar soyliyim

Öyle düşünme canım onlar mesleksel olarak bakıyorlar emin ol rengine, temizliğine bakmıyorlar. Tabiki temiz olmalıyız onlara saygı duymak açısından ama diğer konu bizim elimizde olan bişey değil. Valla ben onları hiç düşünmüyorumda korkuyorum hiç sevmediğim bişey alttan muane çok kasıyorum kendimi ve çok canım acıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…