2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benim gibi su dan midesi bulanan arkadaşlar, limonlu su içmeyi deneyin.
Mide bulantısı yapmıyor, çok şükür 3. bardağımı içiyorum
Taze zencefilli su da iyi geliyor, aklınızda bulunsun

Bende deneyim normalde çok su içerdim şimdi günde 3 yada 4 bardak içebiliyorum inşallah bende de işe yarar

Evet ya gerçekten insan öyle kötü oluyo ki hayattan soğudum hergün her saniye acı içinde. Ben sinirimden sürekli ağladım. Eşim de etkilendi bizim ev de aynen böyle matem evi gibi ne zamandır. Sonrasında iyi olmanıza çok sevindim. Ben de gideyim o halde serum için. Bana sadece bulantı hapı verdi ama o çok ise yaramadı

Benim gibi su dan midesi bulanan arkadaşlar, limonlu su içmeyi deneyin.
Mide bulantısı yapmıyor, çok şükür 3. bardağımı içiyorum
Taze zencefilli su da iyi geliyor, aklınızda bulunsun
Limonlu su içip ardından mı yemek yiyorsunuz. Bide mide yanması yaşıyor musunuz

siz de iyi olursunuz umarım. bana da bulantı hapı yaramadı. dramamine'di ismi. içtikten sonra bir saat olmadan kusuyordum. sanki kusturmak için yapılmış ilaç :) ay allahım o kötü günlere dönmemek için sürekli dua ediyorum. allah yardımcınız olsun bir an önce son bulsun eziyetiniz inşallah. hamileliğin keyifli mutlu yanları da varmış sabredin.

Aynı ilacı kullanmışız :) Bende de o ilaç daha kötü yaptı pek işe yaramadı. Kusup işe geliyorum tüm gün aç günlerim zor geçer oldu. Serumu öğrendiğim çok iyi oldu ama kesinlikle yaptırayım onu

Merhaba kızlar
Benim çok şükür mide bulantim olmadi denebilir...
Sadece deneyimledigim kadarıyla acıkmışsam ve kendimi yormussam midr bulantisi hisettim hafiften...
asiri baharatli seyler yemiyorum yiyince bulanti hissi oluyor Suan sekizinci haftamdayım bir kere bile kusmadım cok şükür ama uykular benim olsun uykuya doymuyorum esim evde yanliz yasiyor gibi yemeği yiyip saat 8 de uyuyakaliyorum...
Ama hic ev işi yapmak istemiyorun geçen hafta sonu kisliklari cikarayim yazliklari kaldırayım elbise dolaplarinin icini sileyim dedim epi topu 2 bucuk saat uğraştım ama belim o kadar agirdiki anlatamam ayakta durmak iyi gelmiyor sizinde bel ağrılarınız oluyor mu ?

Bel ağrılarını çok yaşıyorum çok ayakta kaldıysam eğer resmen kitleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…