Krem falan mı kullandın canım ben biliyorum bi kaç krem ama ağır kremler olduğunu biliyorum. Arkadaşım kullandı kızın resmen derisi döküldü yeniden deri çıktı çok ağır bi kremmiş.Kararmanin cozumu var bu arada ama hamile oldugundan suan kullanamazsin diye tahmin ediyorum. Benim koltukaltimda vardi ve suan bembeyaz o kadar soyliyim
Bilmiyorum ama alttan muayene konusu çok utandığım bir konu maalesef kararmalar yüzünden öz güven eksikliği yaşıyorum..
Ayiplarlar ya da iğrenç bulurlar diye hep gergin halde oluyorum
Of çok kötü oluyo ya ben dayanmakta zorlanıyorum. Bide işe geliyorum bulantı zorluyo çokUmarım bebişini Perşembe görürsün, ben de karışık yemekler yiyemiyorum tek tatlar yiyebiliyorım kaşar ekmek gibi ya da pilav gibi
Benim de iki haftadır böyle. Ben de geçsin diye bekliyorum ama geçmiyor uyanmaktan korkuyorum artık. Yiyeceklerden haz duyma olayu bitti. Doktor size ne serumu taktı biliyo musunuz ?geçmiş olsun. henüz bebeği görmemişsiniz sizin için erken midir bilmiyorum ama doktorunuza serum sorabilirsiniz. üç hafta direndim geçer diye, pazar günü hiçbir şey yiyemez hale gelip psikolojik olarak çökünce dün gidip serum aldım. çok şükür iyi geldi dünden beri yiyorum psikolojim düzeldi. hamile olduğum için mutluluk hissetmeye başladım ilk kez. aklınızda olsun sizin de. öyle hayat yaşanmıyor.
Aynen ben de öyle :) midede kalan yiyecek hesabı yapmaya çalışıyorum ama midede kalsa bile bu sefer mide yanmasıyla bulantı yapıyo. Yemek yemekten nefret ettimben de aynıyım az daha iyi gibiyim bazen ama bazen yine çok kötü oluyorum. ne yesem de doysam kusmasan diye ölcem :-D
Maşallahh miniğineeeemeleba teyzoşlarım
İnşallah canım perşembeyi zor bekliyorum valla umarım görürüm. Günler yavaşladı resmenInsallah gorursun canim hayirli haberlerini bekliyoruz az kalmis birde
benm yavaş yavaş geçti canım :)Kizlar ben surekli uyku modundayim. Hic halim yok. Temizlik yapayim dedim iki oda supurdum uyuyakaldim ne zaman gecer bilen varsa yardimci olabilir mi?
maşallah kuzuyaKızlar şükür kalp kalp atışlarını duydum o an dünyam durdu herşey yolunda dedi 26.9 mm olmuş çok şükür 3 hafta sonra tekrar çağırdı
Kaç haftalıksın canımKizlar ben surekli uyku modundayim. Hic halim yok. Temizlik yapayim dedim iki oda supurdum uyuyakaldim ne zaman gecer bilen varsa yardimci olabilir mi?
Saol canım benimmmbenm yavaş yavaş geçti canım :)
maşallah kuzuya
günaydı
Canım hemen hemen her kadının sorunu, cilt kararması.Bilmiyorum ama alttan muayene konusu çok utandığım bir konu maalesef kararmalar yüzünden öz güven eksikliği yaşıyorum..
Ayiplarlar ya da iğrenç bulurlar diye hep gergin halde oluyorum
Maşallah canımKızlar şükür kalp kalp atışlarını duydum o an dünyam durdu herşey yolunda dedi 26.9 mm olmuş çok şükür 3 hafta sonra tekrar çağırdı
melaba minik fasulyeemeleba teyzoşlarım
sizi ne kadar iyi anladığıma inanamazsınız. pazar günü başımı duvarlara vurma raddesine gelmiştim artık. evimiz matem evi gibiydi kocam da ben de yıpranmıştık bu kötü halimden dolayı. dünden beri mutluyuz yeminle. içine ne kattığını bilmiyorum. sihirli su :) 3 saat kaldı kolumda. siz düşünün gerekirse hastane bilgilerini paylaşırım. allah şifa versin.Benim de iki haftadır böyle. Ben de geçsin diye bekliyorum ama geçmiyor uyanmaktan korkuyorum artık. Yiyeceklerden haz duyma olayu bitti. Doktor size ne serumu taktı biliyo musunuz ?
Canım onla alakası yoktur belki öyle olsa direk kırmızı kanama olurdu bemce ama bidaha çok dikkat et bol bol dinlen geçer inşSelam kızlar
Dünden beri canım biraz sıkkın bi gece önce kahverengi lekelenmem oldu dün bütün gün devam etti öğleden sonra doktora gittim ultrasonla baktı kanama alanı yok dedi proluton iğne yaptı , iğne hemen keser diye düşünüyordum ama hala devam ediyor sürekli kontroldeyim kırmızıya döner diye çok korkuyorum
Birde kendimi suçluyorum bi gece önce dolap düzenliysem diye biraz yukarı uzandım , en fenası da dolabın üst rafını görmek için yükseğe çıkıp boş bulunup atladım vicdan azabı çekiyorum
Maşallah canım benide 3 hafta sonra çağardı sabretmek çok zorKızlar şükür kalp kalp atışlarını duydum o an dünyam durdu herşey yolunda dedi 26.9 mm olmuş çok şükür 3 hafta sonra tekrar çağırdı
Saol canım benim inş kalp atışlarını duymayanlar duyar bebişlerini görmeyenler görür en kısa zamandaMaşallah canım
Darısı diğer arkadaşların başına
10 haftalikKaç haftalıksın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?