2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Rabbim yüreğinize tez zamanda ferahlık versin. Çok büyük geçmiş olsun.

Nice mutlu seneleriniz olsun bugün canınızla beslediğiniz bir sonraki Doğum gününüzde kucağınızda olsun kokusu en büyük hediyeniz olsun inşallah

Aminnn ınsallah

Merhaba güzel insanlar
Benim yüzümde küçük bir güneş lekesi var geçen yazdan kalma. Rengi çok açıldı ama tekrar koyulaşmasından ve fazlalaşmasından korkuyorum. Cildim karma. Aramızda güneş kremi kullanan var mı

Nice güzel yaşların olsun doğacak bebeğinle mutlu, huzurlu yuvanız daim olsun

S Susuem Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelere.Şimdi karnında bi daha ki yaşında kucağında olacak bebeğin inşallah.Hersey gönlünce olsun.

He bideoyle bir durum mu var biz de hazir olamayabiliyoruz demek ki yandik ben cok duygularla hareket etmem aslinda ama cocuk konusu farkli bende birakamayabilirim gibi bilemedim

Bebitosunu bu haftalarda hissedenler nasıl hissediyolar acaba? Kalp atışını sağdan almıştık şuan sağ tarafımda içten bi minik zonklama gibi bi his var
valla benimde resmen tekme atar gibi şeyler oluyor imkansız tabi bu haftalarda ama özellikle abisi kucağımdayken oluyor :)))

Çok geçmiş olsun canim. En kisa zamanda çok guzel haberlerle buralara geleceğine eminim. Rabbim sabrını versin. Bir an önce toparlan insallah

Reactions: H E
Canım çok üzüldüm duyduğumda tekrar geçmiş olsun vardır bunda da bir hayır rabbim en iyisini bilendir

Canım çok üzüldüm duyduğumda tekrar geçmiş olsun vardır bunda da bir hayır rabbim en iyisini bilendir
Öyle canım

Sana da çok ama çok geçmiş olsun . Diğer yavrunu sağlıkla sıhhatle kucagına alırsın inşallah İyi haberlerde gelmiş inan çok mutlu oldum . Yasmınle haber göndermıstım sanada bol bol dua ettım

He bideoyle bir durum mu var biz de hazir olamayabiliyoruz demek ki yandik ben cok duygularla hareket etmem aslinda ama cocuk konusu farkli bende birakamayabilirim gibi bilemedim
Biz aynı yatakta yatmadık fazla hep park beşiğinde yatırdım ama mesela şimdi sabaha karşı uyanıp illa yanımıza gelmek istiyor kolumda yatmak istiyor sağa sola dönerken kolumu öpüyor gel de ayrıl şimdi çocuktan

Canım benim ya allah razı olsun iyi dilekerin ve duan için... sen de benim hep duamdasın rabbim en hayırlıyı kapıyı açacaktır inşallah

Haklisiniz ama cocuk icin ayri olmasi belli bir sureden sonra iyi olur diye dusunuyorum. Sonra alismalari da zor oluyor

Merhaba hanımlar
Aranıza katılmaya geldik 10+3 günlük bebeğimle :)) yolumuz çok uzun, birlikte sabırla beklemek en güzeli olacak
Tüm hamişlere vakti zamanı gelince sağlıkla bebelerini kucaklarina almalarını diliyorum. Tüm isteyenlere de rabbim tez zamanda bu duyguyu nasip etsin inşallah

Haklisiniz ama cocuk icin ayri olmasi belli bir sureden sonra iyi olur diye dusunuyorum. Sonra alismalari da zor oluyor
bence en az 2-3 yaşında olmalı ve kardeşi de en az 2-3 yaşında olmalı ki korkmasın benim oğlum hala beşikten üstüme zıplıyo dün gece ki gibi bir zıpladı ödüm bokuma karıştı

Ben geçen kıs, yaz gelsn artık cısını de ogrendı buyuyor odasını ayırcam dıyınce esım yazık kızıma ya dedı ama ayrıldı mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…