- 3 Kasım 2018
- 178
- 167
- 18
- 39
Rabbim yüreğinize tez zamanda ferahlık versin. Çok büyük geçmiş olsun.Merhaba arkadaşlar ,
3 doktor onayından sonra gebeliğimi sonlandırdık .
3 tane uzman doktora gözüktüm . Bebek olusmus ama kalbınde sıkıntı çıkmış . Yaşasaydı kalp rahatsızlıgı olucaktı dediler . Kendı durması senın için çok iyi oldu falan dediler.
Bende salı gunu direk kürtaja alındım . Kanama alanları falan başlamıştı doktor salmadı zaten çok ağrılı ve ağır kanamalı bır şekilde geri geliceksın dedı . 1 saat içinde hallettık . İşlem 10 dk sürdü ama benım ayılma sürecim ve anestezi sonrası şokumu atlatmak zor oldu ..
Allahım evlatlarınızı sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsın . Dualarım üzerinizde ..
Hepinizle tanıştıgıma çoook sevındım
Günaydın kizceler :)bugün benim doğum günüm :) yeni yaşıma bebeğim ile başlamış oldum Rabbime çok şükür allah tüm isteyen uğraşan herkese nasip etsin minik paşamla beraber yeni yaş yeni hayat gibi oldu :)
Aminnn ınsallahTeşekkür ederim çok güzel yazmışsın canım :) Şuanda bilmediğim bir konu üzerinde konuşuyorum birde her çocukta bir olmaz diye düşünüyorum yaşayıp görücez bakalım. Şimdilik düşüncemde ikeadaki beşiği ve yanına minik bir şifonyer almak. İlerisini zaman gösterecek bir sağ Salim doğsun da Allah’ın izniyle :))
Nice güzel yaşların olsunGünaydın kizceler :)bugün benim doğum günüm :) yeni yaşıma bebeğim ile başlamış oldum Rabbime çok şükür allah tüm isteyen uğraşan herkese nasip etsin minik paşamla beraber yeni yaş yeni hayat gibi oldu :)
ay ne güzelmişşşş sağol canım benim sende çok tatlışsın:)) guldumm yaa allahta seni guldursun. cok tatlisin. benimde 24haziran dogum gunum 20haziran belki minnos ayni gun dogar benle :)
He bideoyle bir durum mu var biz de hazir olamayabiliyoruz demek ki yandik ben cok duygularla hareket etmem aslinda ama cocuk konusu farkli bende birakamayabilirim gibi bilemedimKesinlikle her çocuğu tek kalıba sokamayız sokmamalıyız da, çoçuğun durumu fiziki koşullar( bizim evimizi kalorifersiz mesela kışın ayıramam) gibi durumlar etken, annenin psikolojik olarak buna hazır olması da çok önemli ben pek hazır değildim mesela kabullenemedim durumu pek
valla benimde resmen tekme atar gibi şeyler oluyor imkansız tabi bu haftalarda ama özellikle abisi kucağımdayken oluyor :)))Bebitosunu bu haftalarda hissedenler nasıl hissediyolar acaba? Kalp atışını sağdan almıştık şuan sağ tarafımda içten bi minik zonklama gibi bi his var
Bir yengeç kadını daha bende 23 haziran.:)) guldumm yaa allahta seni guldursun. cok tatlisin. benimde 24haziran dogum gunum 20haziran belki minnos ayni gun dogar benle :)
Çok geçmiş olsun canim. En kisa zamanda çok guzel haberlerle buralara geleceğine eminim. Rabbim sabrını versin. Bir an önce toparlan insallahMerhaba arkadaşlar ,
3 tane uzman doktora gözüktüm . Bebek olusmus ama kalbınde sıkıntı çıkmış . Yaşasaydı kalp rahatsızlıgı olucaktı dediler . Kendı durması senın için çok iyi oldu falan dediler.
Bende salı gunu direk kürtaja alındım . Kanama alanları falan başlamıştı doktor salmadı zaten çok ağrılı ve ağır kanamalı bır şekilde geri geliceksın dedı . 1 saat içinde hallettık . İşlem 10 dk sürdü ama benım ayılma sürecim ve anestezi sonrası şokumu atlatmak zor oldu ..
Allahım evlatlarınızı sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsın . Dualarım üzerinizde ..
Canım çok üzüldüm duyduğumda tekrar geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar ,
Öyle canımCanım çok üzüldüm duyduğumda tekrar geçmiş olsunvardır bunda da bir hayır rabbim en iyisini bilendir
Biz aynı yatakta yatmadık fazla hep park beşiğinde yatırdım ama mesela şimdi sabaha karşı uyanıp illa yanımıza gelmek istiyor kolumda yatmak istiyor sağa sola dönerken kolumu öpüyor gel de ayrıl şimdi çocuktanHe bideoyle bir durum mu var biz de hazir olamayabiliyoruz demek ki yandik ben cok duygularla hareket etmem aslinda ama cocuk konusu farkli bende birakamayabilirim gibi bilemedim
Canım benim ya allah razı olsun iyi dilekerin ve duan için... sen de benim hep duamdasın rabbim en hayırlıyı kapıyı açacaktır inşallahÖyle canım
Sana da çok ama çok geçmiş olsun . Diğer yavrunu sağlıkla sıhhatle kucagına alırsın inşallahİyi haberlerde gelmiş inan çok mutlu oldum . Yasmınle haber göndermıstım sanada bol bol dua ettım
Haklisiniz ama cocuk icin ayri olmasi belli bir sureden sonra iyi olur diye dusunuyorum. Sonra alismalari da zor oluyorBiz aynı yatakta yatmadık fazla hep park beşiğinde yatırdım ama mesela şimdi sabaha karşı uyanıp illa yanımıza gelmek istiyor kolumda yatmak istiyor sağa sola dönerken kolumu öpüyor gel de ayrıl şimdi çocuktan
bence en az 2-3 yaşında olmalı ve kardeşi de en az 2-3 yaşında olmalı ki korkmasın benim oğlum hala beşikten üstüme zıplıyo dün gece ki gibi bir zıpladı ödüm bokuma karıştıHaklisiniz ama cocuk icin ayri olmasi belli bir sureden sonra iyi olur diye dusunuyorum. Sonra alismalari da zor oluyor
Ben geçen kıs, yaz gelsn artık cısını de ogrendı buyuyor odasını ayırcam dıyınce esım yazık kızıma ya dedıHe bideoyle bir durum mu var biz de hazir olamayabiliyoruz demek ki yandik ben cok duygularla hareket etmem aslinda ama cocuk konusu farkli bende birakamayabilirim gibi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?