2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

Benim de akşam yemekten sonra bulantı şişkinlik gaz oluyor ve karnımın gerginliğinden ne yapacağımı şaşırıyorum, yan yatıyorum, düz yatıyorum, oturuyorum olmuyo olmuyo.. her akşam değil 2-3 akşam da bir oluyor. Akşamları salata gibi çiğ sebzeler mi yapıyor acaba diye şüphelendim. Şu an saat 4 ve ben sanırım sadece 1 saat falan uyudum. Rahatsız hissedip uyuyamıyorum

Allah bu kez sağlıklı bir sekilde kucağına almayi nasip etsin bol bol dua et canim biliyorsan Kuran oku icin rahatlar bebeklerimizi bize veren Allah onlari koruyup gözetiyor Allahin izniyle bebeklerimiz bizimle olacak onlari kucagimiza alip öpüp koklayacagiz guzel dusun guzel olsun

Canım adete 5 gün kala negatif çıktı ben de. 3 gün geçince pozitif oldu ama değer düşüktü geç döllenme olmuş

Bende haftaya gidecegim.aramadim da kan basinci arttigi icin olurmus diye okudum bende.ama bir noktada bitecektir elbette ole umuyorum cunku aksam olmasindan korkar oldum
Doktora sordunuzmu hiç? Ben 2 haftadır gitmedim soramadım o yüzden ama uygulamada olabilir yazıyor inşallah geçer valla göz kapaklarım bile ağrıyor.

Oranın malları nasıl oluyor canım benim ilk gebeliğin de pek bir bilgim yok zıbınlar falan çok uygun geldi :) ama yapısı nasıldır bilemedim
Ben de tecrübe etmedim canim ama kullanan herkes memnun olduğunu söyledi alirken %100 pamuk olmasına dikkat et

Günaydıın herkese
İnşallah bulantılar yavaş yavaş azalır herkesin benim artık eskisi kadar olmuyor iştahımda açıldı bu sayede ama yine de tamamen bitt diyemem inşallah herkesinki en kısa zamanda son bulur

Göbeğin çıkması kişiden kişiye değişiyor kızlar iç karın genişliğiyle alakalı. Benim hemen çıktı bi arkadaşım var 5. Ayında hala göbeği yok ama kilolu biraz doktoru bebeğin çok geniş alanı var demiş ama göbek hala yok yani herkesinki farklı oluyor benim haftasonu birden bire çıktı cuma giydiğim pantolon pazartesi olmadı şok oldum
Onun dışında umarım herkes iyidir

yok canım ben bebeğe zararı var anlamında demedim. Hareketlerini yavaşlatması kötü anlamda değil.
Zaten bu konuda doktorlar ikiye bölünmüş durumdaymış. bir kısmı bu iğnenin bir işe yaramadığını hatta düşecek bebeği zorla içerde tuttuğunu savunuyor. Ama anneyi de rahatlatmak adına yapılsın diyenler de var.
Ben de yapılmasından yanayım. Ama ben çok gittim sürekli doktora artık ona yoruldum. o an doktora bebeğim iyi mi diye masada yatmak korkunç geliyor. Devamı gelmediği için gitmedim. değişen bişey olmadı. iğne yapılsa da aynı, iğne yapılmasa da aynı şeyi yaşadım. Umarım 2. trimesterda bunları yaşamam tekrar

benim de gebelikten önce göbeğim vardı zaten çünkü 2 aydır adet olamıyordum. sanırım onun şişkinliği.
Hatta ben gebe değilken bile hamile misin diyenler oluyordu. o yüzden şuanki göbeğim bi inip bi çıkıyor, gaz kaynaklı zannımca.
Göbeğim birden çıktı dediğin de gaz olabilir. Çünkü bebekten kaynaklı göbek birden çıkmaz.

Civil de 22. Yil ozel indirimi var
canım teşekkürler inceliyorum şuan. yalnız fiyatları diğer sitelerle kontrol edin. pierre cardin travel sistem bebek arabalarına baktım. bir modeline 3.150 tl demiş. diğer sitelerde 1400 Tl. bir diğer modeline 4,300 tl demiş diğer sitelerde 3100 Tl. indirim yok bunlarda ama fiyatlar uçuk. ben bunlardan birini düşündüğümden bunlara baktım sadece

ben solenta pregna kullanıyorum, hamileler için zaten ama yoğun kıvamlı bir yapısı var nemlendirmeden sürersen yoğurt gibi kalıyor ciltte
Solante nin başka bir güneş kremini kullanmıştım bir süre, gün içerisinde ikinci sürüşümde cildim kusuyordu kremi. Öyle bir şey yaşadınız mı acaba bir de kokusu var mı

Kızlar benim randevum haftaya
Teşekkür ederim. Kıvamı nasıl acaba çok koyu mu hemen emiliyor mu bir de kokusu var mı
nemlendirici krem gibi hemen emiliyor üstüne makyaj da yapabilirsin mesela kokusu yok gibi bişey ama biraz var .
Yani daha sağlıklı güneş kremleri var elbet ama kireç gibi emilmiyor yayılmıyor ve ne zaman onlardan birini sürsem yoğunluktan sivilce yapıyor bende

Hatirlattigin iyi oldu canim indirip deyip fiyatlari ucuyorlar önce sora indirim yapiyorlar ben sanirim cinsiyeti bekleyecegim alisveris için

Benimde uzun sure adet olamamaktan ve pcodan kaynakli koca bir gobegim var hamile değilken bile 4 5 aylık hamile gibisin diyenler oluyordu şuan hala ayni ne büyüdü ne kuculdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…