var var :) , öğrenen var tahminler var allah sanada nasip etsin hayırlısını..İyiyim sağol canim kanamam 4 gün önce bitti yeni toparlanmaya calisiyorumsiz nasilsiniz hamilelik nasil gidiyor cinsiyetler tahminler var mi onu merak edip girdim
Midesi yanan var mı yaa
fenalık geldı yemek yıyorum tıksınme yok ama mıdem acayıp agrıyor gaz ıle beraber resmen kıvranıyorum sonra ıstıfar
Sısım suan resmen gazmıdır nedır vallahı napıcam bılmıyorummmm
Allah bu kez sağlıklı bir sekilde kucağına almayi nasip etsin bol bol dua et canim biliyorsan Kuran oku icin rahatlar bebeklerimizi bize veren Allah onlari koruyup gözetiyor Allahin izniyle bebeklerimiz bizimle olacak onlari kucagimiza alip öpüp koklayacagiz guzel dusun guzel olsunGece gece içim daraldı korku sardı birden yarın doktor randevumuz var 1 aydır her hafta çağırıyor yüksek riskli gebeliğim olduğu içiniki kayıbım var yine kaybetme korkusu var...
Rabbim korktuğuma uğratmasın inşallah belirtisiz hamilelik yaşamakda zor herşey yolunda mı değil mi diye düşünmekten kafayı yicem galiba doğuma kadar...
Canım adete 5 gün kala negatif çıktı ben de. 3 gün geçince pozitif oldu ama değer düşüktü geç döllenme olmuşKızlar merhaba geçen hafta Perşembe günü doktora vajinal kanama kaşıntı ve idrar sıklığı şikayetiyle gittim muayenede yumurtamın çok güzel olduğunu hamile olma ihtimalimin olduğunu söyleyerek bir kan testi istedi adetim yeni bitmişti bir hafta olmuştu biteli bu yüzden üç dört gün bekleyerek pazartesi günü kan testi yaptırdım 0.28 çıktı hcg ve bu gün tekrar doktora gittim muayenede yine hamile olabileceğimi rahim duvarımın kalınlaştığını yumurtamın da çatladığını söyledi kan testi istedi doktor çıkmak üzereydi kanı vermedim yarın vereceğim ama aynı zaman da hamile gibi belim ve kasıklarım da ağrıyor var mı hcg sıfırın altında çıkıp sonra yükselen ?? Hamile olabilir miyim acaba
Oranın malları nasıl oluyor canım benim ilk gebeliğin de pek bir bilgim yok zıbınlar falan çok uygun geldi :) ama yapısı nasıldır bilemedimCivil de 22. Yil ozel indirimi var
Doktora sordunuzmu hiç? Ben 2 haftadır gitmedim soramadım o yüzden ama uygulamada olabilir yazıyor inşallah geçer valla göz kapaklarım bile ağrıyor.
Ben de tecrübe etmedim canim ama kullanan herkes memnun olduğunu söyledi alirken %100 pamuk olmasına dikkat etOranın malları nasıl oluyor canım benim ilk gebeliğin de pek bir bilgim yok zıbınlar falan çok uygun geldi :) ama yapısı nasıldır bilemedim
yok canım ben bebeğe zararı var anlamında demedim. Hareketlerini yavaşlatması kötü anlamda değil.Canım çok çok geçmiş olsun neyseki bebeğin iyi olduğunu biliyoruz benimde lekelenme bazen geçiyor sonra yine devam ediyor bugün Dr baktı yine herhangi bir sorun yok dedi iğnenin bebeğin hareketlerini etkileyip etkilemediğini sordum bu tamamen annede olan hormon bebeğe asla zararı yok dedi sende bi sor canım bebeği korumak adına sonuçta bu iğne
benim de gebelikten önce göbeğim vardı zaten çünkü 2 aydır adet olamıyordum. sanırım onun şişkinliği.Günaydıın herkese
İnşallah bulantılar yavaş yavaş azalır herkesin benim artık eskisi kadar olmuyoriştahımda açıldı bu sayede ama yine de tamamen bitt diyemem inşallah herkesinki en kısa zamanda son bulur
Göbeğin çıkması kişiden kişiye değişiyor kızlar iç karın genişliğiyle alakalı. Benim hemen çıktı bi arkadaşım var 5. Ayında hala göbeği yok ama kilolu biraz doktoru bebeğin çok geniş alanı var demiş ama göbek hala yokyani herkesinki farklı oluyor benim haftasonu birden bire çıktı cuma giydiğim pantolon pazartesi olmadı şok oldum
Onun dışında umarım herkes iyidir
canım teşekkürler inceliyorum şuan. yalnız fiyatları diğer sitelerle kontrol edin. pierre cardin travel sistem bebek arabalarına baktım. bir modeline 3.150 tl demiş. diğer sitelerde 1400 Tl. bir diğer modeline 4,300 tl demiş diğer sitelerde 3100 Tl. indirim yok bunlarda ama fiyatlar uçuk. ben bunlardan birini düşündüğümden bunlara baktım sadeceCivil de 22. Yil ozel indirimi var
Solante nin başka bir güneş kremini kullanmıştım bir süre, gün içerisinde ikinci sürüşümde cildim kusuyordu kremi. Öyle bir şey yaşadınız mı acaba bir de kokusu var mıben solenta pregna kullanıyorum, hamileler için zaten ama yoğun kıvamlı bir yapısı var nemlendirmeden sürersen yoğurt gibi kalıyor ciltte
Teşekkür ederim. Kıvamı nasıl acaba çok koyu mu hemen emiliyor mu bir de kokusu var mıEki Görüntüle 2206092
Bunu tavsiye ederim canım
nemlendirici krem gibi hemen emiliyor üstüne makyaj da yapabilirsin mesela kokusu yok gibi bişey ama biraz var .Teşekkür ederim. Kıvamı nasıl acaba çok koyu mu hemen emiliyor mu bir de kokusu var mı
Hatirlattigin iyi oldu canim indirip deyip fiyatlari ucuyorlar önce sora indirim yapiyorlar ben sanirim cinsiyeti bekleyecegim alisveris içincanım teşekkürler inceliyorum şuan. yalnız fiyatları diğer sitelerle kontrol edin. pierre cardin travel sistem bebek arabalarına baktım. bir modeline 3.150 tl demiş. diğer sitelerde 1400 Tl. bir diğer modeline 4,300 tl demiş diğer sitelerde 3100 Tl. indirim yok bunlarda ama fiyatlar uçuk. ben bunlardan birini düşündüğümden bunlara baktım sadece
Benimde uzun sure adet olamamaktan ve pcodan kaynakli koca bir gobegim var hamile değilken bile 4 5 aylık hamile gibisin diyenler oluyordubenim de gebelikten önce göbeğim vardı zaten çünkü 2 aydır adet olamıyordum. sanırım onun şişkinliği.
Hatta ben gebe değilken bile hamile misin diyenler oluyordu.o yüzden şuanki göbeğim bi inip bi çıkıyor, gaz kaynaklı zannımca.
Göbeğim birden çıktı dediğin de gaz olabilir. Çünkü bebekten kaynaklı göbek birden çıkmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?