- 15 Aralık 2017
- 691
- 531
- 53
- 34
Kumaşları pamuk canım ben alışveriş yapıyorum ordanOranın malları nasıl oluyor canım benim ilk gebeliğin de pek bir bilgim yok zıbınlar falan çok uygun geldi :) ama yapısı nasıldır bilemedim
Bas agrısı hastanedeyken yasadım kahve falan ıcmıstım bı ıkı daha agrıdı geçtı onu hıc takmadım meme bebek derdınden :)Memnun kaldın mı peki? Baş ağrın oldumu sonrasında veya bel ağrın?
Bır ınsana canını verecek kadar sevmek nasıldır? İşte öylee bı sanıye dusunmeden o yasasın dıye ona canını verırsın. Işte annelık böyle bırseydır.Günaydın kızlarrrr :))) gece rüyamda bebeğimi kucağıma almıştım,nasıl sarılıyordum. İlk gebeliğim,daha önce hiç anne olmadım ama basıl güzel bir duygu imiş annelik rüyamda onu yaşadım.Burdaki bütün annelerin ve anne adaylarının hakkı ödenmez ciddenİyiki var anneler
Evet senin gectimi ne zaman gecti nasil kendine geldin bbana da soyle bende yapayim bu bir surec gececek biliyorum inaniyorumBende dusundum arkadasim.esimde uzerime gelmedi sen iyi ol istemiyorsan aldiralim dedi.
Ama aldirmadim.burada arkadaslar saolsun bana ole guzel yazdilar ki bir kelimeleri cumleleri bende dönüs oldu.
Bu bir surec inan ki geciyor.
BEnde anlamadım yaaAzcik hareket edince benimde kasiklarima agri giriyor bebis rahatsiz mi oluyor ne:)
bir de simdi aklima geldi kizlar az da olsa bi seyler yemeye calisiyorum yerken tadini aliyorum ama yiyecek bittikten sonra agzimin ici zehir oluyor. dis fircalamak falan kar etmiyor. agzimda igrenc tat ama hep ayni tat.. sizde de var mi? gercekten su ilk 3ay bi bitse
Hanımlar gebelik takibi programlarından hangisini kullanıyorsunuz? Ben Banu çiftçi ile 40 haftada gebelik kullanıyorum. Videoları makaleleri filan baya bilgilendirici. Ama daha detaylı olan önerebileceğiniz bir program var mı
Gecti arkadasim.korkularim var mi var evet.Evet senin gectimi ne zaman gecti nasil kendine geldin bbana da soyle bende yapayim bu bir surec gececek biliyorum inaniyorum
Hic bilmiyorum ki.: (Öylemi anladım canım benim zaten normalde de kanım yüksekti. Senin kaçtı?
Com sevindim hepsinin gecmesine ben bu cocugu istemedigim icin degil beni bu hale hamileligin getirdigi icin aldurmayi dusundum yorgunluk var surekli uyumk istiyorum aglamak istiyorum bisey yapmak istemiyorum elim kolum kalkmiyor insaAllah gecer gider de bende bi rahat nefes alirim insaAllahGecti arkadasim.korkularim var mi var evet.
Herkesin farkli bir sekilde mutlaka vardir korkulari zaten.
Karamsarliga o kadar gomuldum ki aklima gelmeyen hersey geldi kabus gibi cokmustu ustume.yikanmiyordum bile düşün.
Sonra kalp atisini dinledim.bebek icin ugrasan insanlari düşündüm. Kizima kardes lazimdi.
Bana gelen bir hediye diye düşündüm.
Bilmiyorum ama kalktım kuafore gittim mesela sacimi kestirdim fon manikur vs cikarken kendimi cok guzel hissettim.gidip bebek magazalarini gezdim.
Arkadaslarimla bulusup bebegi dusunmeden zaman gecirdim.
Belki isine yarar bunlar.
2 en fazla 3 hafta belki daha kisada gecer.
Benim 10 yasinda kizim var esimin ilk bebegi olacak birazda bunu düşündüm.kizim siirler yaziyordu kardesine.
Tabi o anlarda bunlar bana baski gibi geliyor iyice deliriyordum.esimi gormek istemiyordum.surekli kavga cikariyordum.: ))
Kafamda ki sesler tilkiler yavas yavas sustu bir sure sonra.
Tabi gecer.birseyler yapmak istemiyorum diyip kenara cekilmektense az zorla birseyler yap sana keyif veren daha kolay gecer.: )Com sevindim hepsinin gecmesine ben bu cocugu istemedigim icin degil beni bu hale hamileligin getirdigi icin aldurmayi dusundum yorgunluk var surekli uyumk istiyorum aglamak istiyorum bisey yapmak istemiyorum elim kolum kalkmiyor insaAllah gecer gider de bende bi rahat nefes alirim insaAllah
Isin kotusu iyi gidincede ee niye belim agrimiyor ee memede acimiyor kasigimda hic sancimadi diye dusunerek gidiyorMerhaba kızlar nasıl gidiyor ?
Nolur olsun ya..Banada aksamları oluyor zaten napıcaz bılemıyorumdoktora gıdınce anlatıcam ınsallah cozum vardır
Bı kahvaltı cok rahat dedım yıne mıdem yanıyoNolur olsun ya..
Bilmiyorum sevdigim biseyi yapmak icinde cocuklarim var onlari napacam cnm evde hic bisey yapmak istemiyorum acikcasi evimi hale benimseyemedim ya tasinali 5 ay oldu evimi sevemedim galiba hepsini icime attim belki de vucudum simdi kusuyor bunlari bilmuyorumTabi gecer.birseyler yapmak istemiyorum diyip kenara cekilmektense az zorla birseyler yap sana keyif veren daha kolay gecer.: )
Isin kotusu iyi gidincede ee niye belim agrimiyor ee memede acimiyor kasigimda hic sancimadi diye dusunerek gidiyor
Evet ev benimsemek zor birsey.ins alisirsin.Bilmiyorum sevdigim biseyi yapmak icinde cocuklarim var onlari napacam cnm evde hic bisey yapmak istemiyorum acikcasi evimi hale benimseyemedim ya tasinali 5 ay oldu evimi sevemedim galiba hepsini icime attim belki de vucudum simdi kusuyor bunlari bilmuyorum
Bazıları çok ağır atlatıyormuş baş ağrısından ötürü. Hatta ikinci bir operasyon geçiriyolarmış eğer dayanılmıcak şekilde olduğu zaman o korkutuyo beni :/Bas agrısı hastanedeyken yasadım kahve falan ıcmıstım bı ıkı daha agrıdı geçtı onu hıc takmadım meme bebek derdınden :)
Bel agrısıda yapıyor evet ama sonra gecıyor ılk zamanlr dıkıs agrısıyla bel agrısı agır gelıyor oyle söylıyeyım.
Ben uyusmam gecınce sureklı yurudum hemen o surecı atlattım evde de hıc yatmadım dıkısler yatıp kalkarken cok zorladı okadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?