ben de bi kontrol ettim bariz bir indirim görsem düşünebilirdim fırsatı kaçırmamak adına. ama alışverişe çok heves etmeme rağmen için ben de 4.-5. ayı beklemeyi düşünüyorum.Hatirlattigin iyi oldu canim indirip deyip fiyatlari ucuyorlar önce sora indirim yapiyorlar ben sanirim cinsiyeti bekleyecegim alisveris için
benim bazen küçülüyor bazen de göğüslerimin hizasına geliyor. özellikle akşamları büyüyorBenimde uzun sure adet olamamaktan ve pcodan kaynakli koca bir gobegim var hamile değilken bile 4 5 aylık hamile gibisin diyenler oluyorduşuan hala ayni ne büyüdü ne kuculdu
Aynen canim şöyle guzel bir indirim yakalayinca alirizben de bi kontrol ettim bariz bir indirim görsem düşünebilirdim fırsatı kaçırmamak adına. ama alışverişe çok heves etmeme rağmen için ben de 4.-5. ayı beklemeyi düşünüyorum.
İki is yapsam yoruluyorum ben de kendini yormadan dinlene dinlene yap canimGünaydın herkeze 1 haftadan beri eve elimi sürmedim bugün yapıcam ama kaldıramıyorum toto mu gözümde çok büyüyor bu temizlik işi artık
Süpermiş o zaman. Benim de cildim hemen sivilcelenir yoğun krem kullandığımda ondan korkmuştum. La Roche kullanıyorum normalde onun dokusu da çok hafif ama ya yetmezse diye korkuyorum. Bunu deneyebilirim teşekkür ederim :)Kızlar benim randevum haftaya
nemlendirici krem gibi hemen emiliyor üstüne makyaj da yapabilirsin mesela kokusu yok gibi bişey ama biraz var .
Yani daha sağlıklı güneş kremleri var elbet ama kireç gibi emilmiyor yayılmıyor ve ne zaman onlardan birini sürsem yoğunluktan sivilce yapıyor bende
Benim yorgunluk değilde hamen kasıklarıma belime feci ağrı girio yapmasan olmuo 3 yaşında oğlum war mecbur yapmam lazım dediğin gibi dinlene dinlene yapıcam ortalığı topladım süpürme ve toz kaldı biraz dinleniyim başıcamİki is yapsam yoruluyorum ben de kendini yormadan dinlene dinlene yap canim
Hafta hafta gebelik takibini kullanıyorum ben canımHanımlar gebelik takibi programlarından hangisini kullanıyorsunuz? Ben Banu çiftçi ile 40 haftada gebelik kullanıyorum. Videoları makaleleri filan baya bilgilendirici. Ama daha detaylı olan önerebileceğiniz bir program var mı
Yüreğinizi ferah tutmaya çalışın. İnanın stres hem size hem bebeğinize zararlı. Ne zaman daralsanız hemen dua edin ben öyle yapıyorum meditasyon gibi oluyor. En güzel haberlerle döneceksiniz buraya:) Daha önce kayıp yaşandı diye kötü gidecek diye bir şey yok, rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsinGece gece içim daraldı korku sardı birden yarın doktor randevumuz var 1 aydır her hafta çağırıyor yüksek riskli gebeliğim olduğu içiniki kayıbım var yine kaybetme korkusu var...
Rabbim korktuğuma uğratmasın inşallah belirtisiz hamilelik yaşamakda zor herşey yolunda mı değil mi diye düşünmekten kafayı yicem galiba doğuma kadar...
Hemen indirip inceliyorum teşekkür ederim :)Hafta hafta gebelik takibini kullanıyorum ben canım
ben de şimdi hem banu çiftçi var hem de happy mom.. banu çiftçinin videolarını zaten youtube dan hafta hafta takip ediyorum. ama program çok cazip gelmedi bana. açmıyorum. happy mom a bakıyorumHanımlar gebelik takibi programlarından hangisini kullanıyorsunuz? Ben Banu çiftçi ile 40 haftada gebelik kullanıyorum. Videoları makaleleri filan baya bilgilendirici. Ama daha detaylı olan önerebileceğiniz bir program var mı
Azcik hareket edince benimde kasiklarima agri giriyor bebis rahatsiz mi oluyor ne:)Benim yorgunluk değilde hamen kasıklarıma belime feci ağrı girio yapmasan olmuo 3 yaşında oğlum war mecbur yapmam lazım dediğin gibi dinlene dinlene yapıcam ortalığı topladım süpürme ve toz kaldı biraz dinleniyim başıcam
Teşekkür ederim hemen onu da inceliyorum :)ben de şimdi hem banu çiftçi var hem de happy mom.. banu çiftçinin videolarını zaten youtube dan hafta hafta takip ediyorum. ama program çok cazip gelmedi bana. açmıyorum. happy mom a bakıyorum
Memnun kaldın mı peki? Baş ağrın oldumu sonrasında veya bel ağrın?Evet canım suyum cok azaldı tehlıkeye gırdı bebegım sonuc sezeryan spınal :)
Yanı canlı canlı gordum bebısımı
Öylemi anladım canım benim zaten normalde de kanım yüksekti. Senin kaçtı?Bende haftaya gidecegim.aramadim da kan basinci arttigi icin olurmus diye okudum bende.ama bir noktada bitecektir elbette ole umuyorum cunku aksam olmasindan korkar oldum
Solante nin başka bir güneş kremini kullanmıştım bir süre, gün içerisinde ikinci sürüşümde cildim kusuyordu kremi. Öyle bir şey yaşadınız mı acaba bir de kokusu var mı
O zaman avantajlı. Ne kadar az kimyasal o kadar iyi değil mi:) benim korkum cildimin karma ve hassas olması. Yoğun kremler kullandığımda kusma ve sivilcelenme yapıyor. Ben Antalya da yaşıyorum ve işim gereği mesaim bazen gün boyu sahada güneşin altında geçiyor o yüzden gün içerisinde yenilemem şart oluyor. Ama denemeye değer hem hamile ürünleri kullanmak psikolojimde ayrı bir olumlu etki yaratıyor :) çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için :)yok öyle bir sorun yaşamadım zaten çok yoğun kıvamlı günde 1 kere sürmek yeterli geliyordu bana tabi yaz güneşinde birkaç kez uyguluyordum ama öyle bir sorun yaşamadım, kokusuz koruyuculuğu güzel bir ürün hamileler için özel üretilmesi ilk tercih sebebim , ama tek sıkıntısı yoğun kıvamlı akıcılığı çok yok ama biryerde okumuştum akıcılığı sağlamak için güneş koruyucularına bir kimyasal madde ekliyorlarmış solenta pregna da o madde olmadığı için o yüzden akıcı değilmiş
Banada aksamları oluyor zaten napıcaz bılemıyorumBenim de akşam yemekten sonra bulantı şişkinlik gaz oluyor ve karnımın gerginliğinden ne yapacağımı şaşırıyorum, yan yatıyorum, düz yatıyorum, oturuyorum olmuyo olmuyo.. her akşam değil 2-3 akşam da bir oluyor. Akşamları salata gibi çiğ sebzeler mi yapıyor acaba diye şüphelendim. Şu an saat 4 ve ben sanırım sadece 1 saat falan uyudum. Rahatsız hissedip uyuyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?