Benimde göğüs ucum yok normalde çok rahat biriyim gebeligimde de biseyi takmadan sakin kafa ile ilerliyorum ama tek düşüncem göğüs ucum olmaması tabi elimden geleni yapıp uğraşıcam günlerce pes etmiycem ama hakkımız da hayırlısı InşAllahoyy içim sızladı birden meme ucu olmaması zor tabii bende düşünüyorm yara olunca naparım diye gümüş kapaklar var ama 250 tl idibirde bebek ilk 4 gündü sanırım tok oluyormuş midesi zaten kiraz kadar anne karnında aldıkları 4 gün götürüyormuş diye okumuştum yanlış hatırlamıyorsam o yüzden aç kaldı diye bir şey yokmuş :)
Amin, İnşallah canım.bende sabahlari gitti sayilir bulanti kahvaltimi hazirliyorum. ama oglenden sonrasi fena.. hele aksamlari .. ins. 10.haftada daha rahatlariz yaa . suyu bende icemiyorum.
Benimde bulantılarım var ama kana kana su içiyorum ne iştir anlayamadım sanki su aşeriyorum sanki içimde bişey eksikmiş de onu içince tamamlanıyorum öyle değişik bi aşk yaşıyorum su ilebende sabahlari gitti sayilir bulanti kahvaltimi hazirliyorum. ama oglenden sonrasi fena.. hele aksamlari .. ins. 10.haftada daha rahatlariz yaa . suyu bende icemiyorum.
Hic kafana takma inan benim ki kadar değildir. Hic yoktu ucu.hatta hemsire kizimi getirip bakinca aa bu memeyi nasil tutsun bebek biberon getirdiniz mi dedi.ya ver deneyecegim ben demistim cok sukurde hemencik bulmus cabalamis emmişti kizim.Benimde göğüs ucum yok normalde çok rahat biriyim gebeligimde de biseyi takmadan sakin kafa ile ilerliyorum ama tek düşüncem göğüs ucum olmaması tabi elimden geleni yapıp uğraşıcam günlerce pes etmiycem ama hakkımız da hayırlısı InşAllah
Bunda cok erken basladı ya benım sonra kı haftalar baslamıstı ara ara ama sorun yaratacak derece degıldı bunda hepsı bırlestı erken basladıMide yanması bende de hafiften belli etmeye başladı dün eczacıma danıştım oda bu konularda bilgili biri hafiften basladiýsa devamı daha kuvvetli gelir dedihalk dilinde de sacları oluşmaya başladıysa bebeğin saçlı doğucaksada mide yanması olurmuş kadında tabi bunun açıklaması tıp dilinde çok farklı :) nitekim az daha sabredip geçmezse kadin doğum doktorumun vericeği şurubu içmeme tavsiye etti
Dün bendede oldu kabız oldum ben gaz sansıcıyla beraber çok kötüydü bıgün saha iyiyim üşütmüşsündür gaz sancısıda olabilir ayaklarını sıcak tut geçmesse ne olur ne olmaz doktora gidersin istersenDünden beri değişik bi ağrı var kasıklarımda belimde sanki karnımı bozmuşum gibi hafif regl ağrısı gibi anlamadım gitti
Benimde bulantılarım var ama kana kana su içiyorum ne iştir anlayamadım sanki su aşeriyorum sanki içimde bişey eksikmiş de onu içince tamamlanıyorum öyle değişik bi aşk yaşıyorum su ile
Hosbulduk :) amin inşallah tüm bekleyenlere nasip olsunHoşgeldinizAllah sağlıkla kucagina almayi nasip etsjn
Benimde göğüs ucum çok küçük oğlumda çok zorlandım ilk hafta tutturamadım hiç plaatik göğüs ucu almıştım 1 hafta onunla emzirdim tabi biraz çıkınca emzirdim çok şükür inş bunda sorun yaşamamBenimde göğüs ucum yok normalde çok rahat biriyim gebeligimde de biseyi takmadan sakin kafa ile ilerliyorum ama tek düşüncem göğüs ucum olmaması tabi elimden geleni yapıp uğraşıcam günlerce pes etmiycem ama hakkımız da hayırlısı InşAllah
Wala canım bırak kendisi alsın suyunu yemeğini çok kötü geçitriyorum kötüyüm de zorla yaptırcak hali yok ya biraz destek olsun canımNormalde hiç hasta olmam şuanda grip oldum midem bulanıyor çok halsizimVe Ablam 2 günlüğüne bana gelicek şuanda yemek hazırla kahvaltı hazırla yatak indir topla nasıl zor geliyor Ve maalesef her şeyi beğenmez yemez çok hizmet bekler kalkıp suyunu dahi alıp içmez. Napıcam hiç bilmiyorum. Şu hamilelikte öyle büyük sıkıntıların olmadı ama kimsede bu kız hamile deyip biraz destek olmadı. Annemler 2 günlüğüne şehir dışına gittiler ablamda o yüzden geliyor çünkü kesinlikle evde karnını doyuramaz bir su dahi alıp içemez o kadar üşengeçtir.
Zaten evde yalnız yapamayacağı için geliyor canım daha yeni hamileydim hiç unutmam çok kasık ağrım vardı o zaman progestan alıyordum. Aradı sabah annemlerin işi varmış bende ne hazırlayıp yicem sana geliyorum dedi kalktım hemen hazırladım sonra kuaförde randevum var dedi kalktı gitti ben toparladım o haftalardada çok bulantım oluyordu. Çok düşüncesiz maalesef.. Evlenmek istiyor ama bu şekilde yapamayacağını söylüyorum ona çünkü eşin be kadarsa yapsa kadının mutfağa girmediği bir ev olmaz maalesef.Wala canım bırak kendisi alsın suyunu yemeğini çok kötü geçitriyorum kötüyüm de zorla yaptırcak hali yok ya biraz destek olsun canım
valla canim 3bardagi zorla icmeye basladim bazen 4 ama tadi yok bulanti yapiyo.. iste hepimizde ayri ayri ..ins. bizimde kana kana icecegimiz gunler gelir. :)Benimde bulantılarım var ama kana kana su içiyorum ne iştir anlayamadım sanki su aşeriyorum sanki içimde bişey eksikmiş de onu içince tamamlanıyorum öyle değişik bi aşk yaşıyorum su ile
Sormadım canım zararı varmıdır ki?Masaj aletını doktora sordun mu? Benım evde var ama ben yapmadım sormayı da unuttum
Onun size bakması gerekirken hizmet mi bekliyor.Normalde hiç hasta olmam şuanda grip oldum midem bulanıyor çok halsizimVe Ablam 2 günlüğüne bana gelicek şuanda yemek hazırla kahvaltı hazırla yatak indir topla nasıl zor geliyor Ve maalesef her şeyi beğenmez yemez çok hizmet bekler kalkıp suyunu dahi alıp içmez. Napıcam hiç bilmiyorum. Şu hamilelikte öyle büyük sıkıntıların olmadı ama kimsede bu kız hamile deyip biraz destek olmadı. Annemler 2 günlüğüne şehir dışına gittiler ablamda o yüzden geliyor çünkü kesinlikle evde karnını doyuramaz bir su dahi alıp içemez o kadar üşengeçtir.
Maalesef canım zaten hep ben onun ablası oldum hayatım boyunca neyse ki eşim 2 saat erken gelicekmiş eve o yardım edicek sağolsun :) Ben aslında hizmette beklemiyorum ama benim durumumu bile bile akşam burda kalmak istemesi bana garip geliyor evlerimiz 20 dk mesafede ve aile apartmanı.. Sırf kendisi yemek kahvaltı hazırlamamak için bana şu dönemde bunu yapması beni çok çok üzüyorOnun size bakması gerekirken hizmet mi bekliyor.
Söylediğimde de mi yapmıyor en azından bulaşığa yardım edermisin dediğindede mi yapmıyorZaten evde yalnız yapamayacağı için geliyor canım daha yeni hamileydim hiç unutmam çok kasık ağrım vardı o zaman progestan alıyordum. Aradı sabah annemlerin işi varmış bende ne hazırlayıp yicem sana geliyorum dedi kalktım hemen hazırladım sonra kuaförde randevum var dedi kalktı gitti ben toparladım o haftalardada çok bulantım oluyordu. Çok düşüncesiz maalesef.. Evlenmek istiyor ama bu şekilde yapamayacağını söylüyorum ona çünkü eşin be kadarsa yapsa kadının mutfağa girmediği bir ev olmaz maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?