2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benimde göğüs ucum yok normalde çok rahat biriyim gebeligimde de biseyi takmadan sakin kafa ile ilerliyorum ama tek düşüncem göğüs ucum olmaması tabi elimden geleni yapıp uğraşıcam günlerce pes etmiycem ama hakkımız da hayırlısı InşAllah

bende sabahlari gitti sayilir bulanti kahvaltimi hazirliyorum. ama oglenden sonrasi fena.. hele aksamlari .. ins. 10.haftada daha rahatlariz yaa . suyu bende icemiyorum.
Amin, İnşallah canım.
Çok zorluyor böyle insanı bünyesi. Su ki, en temel ihtiyaç . İnşallah atlatırız yakın zamanda.

bende sabahlari gitti sayilir bulanti kahvaltimi hazirliyorum. ama oglenden sonrasi fena.. hele aksamlari .. ins. 10.haftada daha rahatlariz yaa . suyu bende icemiyorum.
Benimde bulantılarım var ama kana kana su içiyorum ne iştir anlayamadım sanki su aşeriyorum sanki içimde bişey eksikmiş de onu içince tamamlanıyorum öyle değişik bi aşk yaşıyorum su ile

Hic kafana takma inan benim ki kadar değildir. Hic yoktu ucu.hatta hemsire kizimi getirip bakinca aa bu memeyi nasil tutsun bebek biberon getirdiniz mi dedi.ya ver deneyecegim ben demistim cok sukurde hemencik bulmus cabalamis emmişti kizim.

Bunda cok erken basladı ya benım sonra kı haftalar baslamıstı ara ara ama sorun yaratacak derece degıldı bunda hepsı bırlestı erken basladı sızlanmaktan nefret ederım şu hale bak :))))))
Ic ıc ezıyet cekme bende soylucem doktoruma ılac versın hıc olmazsa asırııııı kotu olunca ıcerım.
Evet halk dılınde saç derler ama okuyunca oyle yazmıyor :)))

Dünden beri değişik bi ağrı var kasıklarımda belimde sanki karnımı bozmuşum gibi hafif regl ağrısı gibi anlamadım gitti
Dün bendede oldu kabız oldum ben gaz sansıcıyla beraber çok kötüydü bıgün saha iyiyim üşütmüşsündür gaz sancısıda olabilir ayaklarını sıcak tut geçmesse ne olur ne olmaz doktora gidersin istersen

Benimde bulantılarım var ama kana kana su içiyorum ne iştir anlayamadım sanki su aşeriyorum sanki içimde bişey eksikmiş de onu içince tamamlanıyorum öyle değişik bi aşk yaşıyorum su ile

Ne güzel yapıyorsun ben normalde hep dikkat ederdim su içmeye ama 2 haftadır nerdeyse hiç içemiyorum midem bulanıyor diye korkumdan :/

Normalde hiç hasta olmam şuanda grip oldum midem bulanıyor çok halsizim Ve Ablam 2 günlüğüne bana gelicek şuanda yemek hazırla kahvaltı hazırla yatak indir topla nasıl zor geliyor Ve maalesef her şeyi beğenmez yemez çok hizmet bekler kalkıp suyunu dahi alıp içmez. Napıcam hiç bilmiyorum. Şu hamilelikte öyle büyük sıkıntıların olmadı ama kimsede bu kız hamile deyip biraz destek olmadı. Annemler 2 günlüğüne şehir dışına gittiler ablamda o yüzden geliyor çünkü kesinlikle evde karnını doyuramaz bir su dahi alıp içemez o kadar üşengeçtir.

Benimde göğüs ucum çok küçük oğlumda çok zorlandım ilk hafta tutturamadım hiç plaatik göğüs ucu almıştım 1 hafta onunla emzirdim tabi biraz çıkınca emzirdim çok şükür inş bunda sorun yaşamam

Wala canım bırak kendisi alsın suyunu yemeğini çok kötü geçitriyorum kötüyüm de zorla yaptırcak hali yok ya biraz destek olsun canım

Wala canım bırak kendisi alsın suyunu yemeğini çok kötü geçitriyorum kötüyüm de zorla yaptırcak hali yok ya biraz destek olsun canım
Zaten evde yalnız yapamayacağı için geliyor canım daha yeni hamileydim hiç unutmam çok kasık ağrım vardı o zaman progestan alıyordum. Aradı sabah annemlerin işi varmış bende ne hazırlayıp yicem sana geliyorum dedi kalktım hemen hazırladım sonra kuaförde randevum var dedi kalktı gitti ben toparladım o haftalardada çok bulantım oluyordu. Çok düşüncesiz maalesef.. Evlenmek istiyor ama bu şekilde yapamayacağını söylüyorum ona çünkü eşin be kadarsa yapsa kadının mutfağa girmediği bir ev olmaz maalesef.

valla canim 3bardagi zorla icmeye basladim bazen 4 ama tadi yok bulanti yapiyo.. iste hepimizde ayri ayri ..ins. bizimde kana kana icecegimiz gunler gelir. :)

Arkadaşlar bugün fakülteye gidip orada da bi görüneyim dedim bakalım bıdıkcan napıyo diye. Öncelikle aldığım ultrason kağıdı korkunç sanki hesap makinesiyle çekilmiş gibi kalp dinletmedi sadece kalp atışı var dedi. İdrar yolumda su içemediğimde enfeksiyon olmuş monurol saşe verdi. Birdeeee 2li test için 2 hafta sonra gel dedi ben de sordum ne için yapılıyo diye. Dedi ki çocukta bi anomali zeka geriliği vs varsa onu tespit etmek için amaaaa
Sonucun temiz çıkması bebeğin sağlıklı olacağı anlamına gelmez
Sonucun risk çıkması da engelli bir bebek olacağı anlamına gelmez

E o zaman bu testi neden yapıyolar ki çok saçma normalde özelde takip ediliyorum doktoruma desem ki ya ne çıkarsa kabulum zaten bıdıkcan daha bi daha net olmayan bi ihtimal için ben bu testi yaptırmak istemiyorum.

Onun size bakması gerekirken hizmet mi bekliyor.

Onun size bakması gerekirken hizmet mi bekliyor.
Maalesef canım zaten hep ben onun ablası oldum hayatım boyunca neyse ki eşim 2 saat erken gelicekmiş eve o yardım edicek sağolsun :) Ben aslında hizmette beklemiyorum ama benim durumumu bile bile akşam burda kalmak istemesi bana garip geliyor evlerimiz 20 dk mesafede ve aile apartmanı.. Sırf kendisi yemek kahvaltı hazırlamamak için bana şu dönemde bunu yapması beni çok çok üzüyor Bende isterdim Ablam gelsin yardım etsin bebek doğunca daha zor olucak her şey benim için çünkü annemler ara ara böyle şehir dışına çıkıyorlar.

Söylediğimde de mi yapmıyor en azından bulaşığa yardım edermisin dediğindede mi yapmıyor

kızlar bende mide bulantısı yok çok şükür ancak şunu farkettim ki,hafifte yemek yemiş olsam da yemekten bir süre sonra sanki tıka basa yemiş gibi şişkinlik oluyor çok rahatsız ediyor beni.su,çok açık çay içiyorum bol bol midemi bastırmak için aranızda benzer şekil yaşayan var mı hamilelikten midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…