Benimde akşamları oluyor sürekli masaj aletiyle masaj yapıyorum hiç hap içmedim allaha şükür zar zor uyuyorum napıyım.Hic bilmiyorum ki.: (
Birseylerim yuksek birseylerim dusuk ama hersey normalde olsa 2 kalp kan pompaladigi ocin vucutta basinc olur diye okudum ben.bak bu saatlerde iyi ogleden sonra hafif baslayip geceye kabus bir agri.tulbentle sıkmalar buz koymalar masajlar hic 1 ise yaramiyor
İndirdim henüz bildirim gelmedi ama beklemedeyim :)) bilgilendirmesi dediğin gibi gayet iyiymiş teşekkür ederim :)o tad olayı bende de var ve iğrenç bişey sırf oyuzden midem bulanıyor sakız çiğniyorum sakızı attıgım gibi yine var şeker yiyorum agzımın tadı degişsin diye ama biter bitmez yine aynıı :/
Happy Mom indir canım çok tatlı bildirimler atıyor, bilgilendirmesi de güzel :):)
Ne meme ucum vardı , ne de ilk 3 gün sütüm.
Doğum yaptım normal de doğum yaptım ama gelmedi 3 gün sütüm kızım o 3 gün aç kaldı mama falan vermeye çalıştık ama yemedi. O hırsla emzirdim ve uyudumadım neredeyse ilk 6 ay. Resmen kopartarak meme ucu çıktı :))) off yani çektiğim 12 saat dogum sancısı yanında hiç kalır o derece bir ağrı . Kan aka aka emzirdim. Ve sonuç kızımı sütten kestiğimde 23 aylıktı :) yani emzirmek sabir,emek işi ha diyince olmuyor ve şuna inanırım ne yedigin ne içtiğin hiçbir şey emzirme sıklığı kadar süt sağlamaz göğüste. Dediğine katılıyorum.
oyy içim sızladı birden meme ucu olmaması zor tabii bende düşünüyorm yara olunca naparım diye gümüş kapaklar var ama 250 tl idikesınlıkle....malesef öyle kızlar.
Benım de yerımde baskası olsa belkı hemen bırakırdı ınanın neler cektım hemsıre sırıngayla cekmeler aglıyorumm ucum cıksın dıye kızım tutmAz sarılık olur kılo kaybeder. ahhh!!!
Ama bende pes etmedımmmm cok ugrastım agrı sızı yara agla agla (annemın dayan kızım gececekkkkkk) ah cok sukur.
Bende bı ıkı gun tutmayınca bırakanı gordum malesef.... sabır lazımm hemde coook
Yakinimda avm yok cnm ya malesef :-\ cocujlarimda bana resmen tapmislar tabiri caizse durmuyorlar bir dakkikaEvet ev benimsemek zor birsey.ins alisirsin.
Yakininda varsa avm falan hani yarim saat 1 saat cocuklari oyun alanina birakabiliyorsun ole birsey yapsan.
İnş sağ salim bir şekilde ben de tatmak istiyorum haziran ne zaman gelcekBır ınsana canını verecek kadar sevmek nasıldır? İşte öylee bı sanıye dusunmeden o yasasın dıye ona canını verırsın. Işte annelık böyle bırseydır.
Malesef canım emmezse yeterlı sarılık oluyor ben bızzat yasadım almak ıstemedıgı ben zorladıgım halde sarılık oldu... cok sukur hemen atlattık bı haftada... ınsallah guzel seyler yasarsınız takmayın sımdıden anne olmak kolaymı bunlar hatırasıoyy içim sızladı birden meme ucu olmaması zor tabii bende düşünüyorm yara olunca naparım diye gümüş kapaklar var ama 250 tl idibirde bebek ilk 4 gündü sanırım tok oluyormuş midesi zaten kiraz kadar anne karnında aldıkları 4 gün götürüyormuş diye okumuştum yanlış hatırlamıyorsam o yüzden aç kaldı diye bir şey yokmuş :)
Cok kotu olanları okumussun canım takılma ona sen... bel tabı agrır zaten karnın bı anda sonuyo senın agrır baskasının agrımaz boyle dusun. Kolaymı 9ay bı bebek buyuyor karın buyuyor tabı kı ılk zamanlar bel agrısı yasanır. Normal dogumunda sezeryanında cok zorlukları var ama kendıne ınan!Bazıları çok ağır atlatıyormuş baş ağrısından ötürü. Hatta ikinci bir operasyon geçiriyolarmış eğer dayanılmıcak şekilde olduğu zaman o korkutuyo beni :/
Masaj aletını doktora sordun mu? Benım evde var ama ben yapmadım sormayı da unuttumBenimde akşamları oluyor sürekli masaj aletiyle masaj yapıyorum hiç hap içmedim allaha şükür zar zor uyuyorum napıyım.
Ay vallah gelse de dogursakkkkk bende sureklı öyle dıyorumİnş sağ salim bir şekilde ben de tatmak istiyorum haziran ne zaman gelcek
Benim kizim da o sekildeydi.3 yasinda krese verdim 2 ay kapida bekledim cikip bağırırdı aneee seni hic uzmicem ne oluy beni buradan kurtar diye : )tuvalette beraberdik dusun.Yakinimda avm yok cnm ya malesef :-\ cocujlarimda bana resmen tapmislar tabiri caizse durmuyorlar bir dakkika
Ben 1 gece dayanamadim ictim.agridan asabilesiyorum artik.soru sorana patliyorum agzimi acacak halim olmuyor.Benimde akşamları oluyor sürekli masaj aletiyle masaj yapıyorum hiç hap içmedim allaha şükür zar zor uyuyorum napıyım.
Oooo naptiniz siz ışinlanacaksaniz benide alsaniza mayista birakirsiniz benideİnş sağ salim bir şekilde ben de tatmak istiyorum haziran ne zaman gelcek
Canım yara olursa aklında bulunsun lancinoh diye krem var onu kullanirsin ben onunla geçirdim yarayı bebek emsede sorun olmuyor krem varkenoyy içim sızladı birden meme ucu olmaması zor tabii bende düşünüyorm yara olunca naparım diye gümüş kapaklar var ama 250 tl idibirde bebek ilk 4 gündü sanırım tok oluyormuş midesi zaten kiraz kadar anne karnında aldıkları 4 gün götürüyormuş diye okumuştum yanlış hatırlamıyorsam o yüzden aç kaldı diye bir şey yokmuş :)
aynen canim :)Evet ben de çok zorlanıyodum içeri iterken. İçerde yer kalmamış resmen şimdi bırakınca anladım. Ama yine de o ilaca da teşekkür ederim bebişimin bana tutunmasına en ufak bir katkısı olduysa bile :)
bende sabahlari gitti sayilir bulanti kahvaltimi hazirliyorum. ama oglenden sonrasi fena.. hele aksamlari .. ins. 10.haftada daha rahatlariz yaa . suyu bende icemiyorum.Şöyle kana kana bu içmek istiyorum
İçemiyorum arkadaş , ancak limon sıkacağım öyle içebiliyorum o da ağzımda ekşi bir tat bırakıyor o tattanda tiskindim.
Evde yemek yapamıyorum, hadi yaptım yiyemiyorum. Herşey insanın midesini bulandırır mı ya! O derece bir hal aldım artık .
ins. bir an evvel atlatiriz canim gercekten hic kolay degil.Ah ah gorucezmi öğünleri önceki gebeligimd3 doğum yaptığım hafta bile istiğfar etmiştim insallah bunda öyle olmaz
Mide yanması bende de hafiften belli etmeye başladı dün eczacıma danıştım oda bu konularda bilgili biri hafiften basladiýsa devamı daha kuvvetli gelir dediBı kahvaltı cok rahat dedım yıne mıdem yanıyoInsallah en yakın zaamanda geçer ınsan yemekten soguyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?