2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benimde akşamları oluyor sürekli masaj aletiyle masaj yapıyorum hiç hap içmedim allaha şükür zar zor uyuyorum napıyım.

İndirdim henüz bildirim gelmedi ama beklemedeyim :)) bilgilendirmesi dediğin gibi gayet iyiymiş teşekkür ederim :)

oyy içim sızladı birden meme ucu olmaması zor tabii bende düşünüyorm yara olunca naparım diye gümüş kapaklar var ama 250 tl idi birde bebek ilk 4 gündü sanırım tok oluyormuş midesi zaten kiraz kadar anne karnında aldıkları 4 gün götürüyormuş diye okumuştum yanlış hatırlamıyorsam o yüzden aç kaldı diye bir şey yokmuş :)

Malesef canım emmezse yeterlı sarılık oluyor ben bızzat yasadım almak ıstemedıgı ben zorladıgım halde sarılık oldu... cok sukur hemen atlattık bı haftada... ınsallah guzel seyler yasarsınız takmayın sımdıden anne olmak kolaymı bunlar hatırası saglıklı olsunda memelerm kanasın dıkısım agrısın ben razıyım

Bazıları çok ağır atlatıyormuş baş ağrısından ötürü. Hatta ikinci bir operasyon geçiriyolarmış eğer dayanılmıcak şekilde olduğu zaman o korkutuyo beni :/
Cok kotu olanları okumussun canım takılma ona sen... bel tabı agrır zaten karnın bı anda sonuyo senın agrır baskasının agrımaz boyle dusun. Kolaymı 9ay bı bebek buyuyor karın buyuyor tabı kı ılk zamanlar bel agrısı yasanır. Normal dogumunda sezeryanında cok zorlukları var ama kendıne ınan!
Ben ben sana sımdı şöyle zor boyle agrılı desem ne olcakkı belkı daha hfıf atlatırsın belkı daha zor. Hepsı gececek unutuluyor yoksa nasıl bır daha anne olmaya cesaret edelım?

Hep şöyle dusunmenı tavsıye ederım ben anneyım gucluyum hemen ayaklanıcam kendını saldınmı bıttı olay!
Hemen kalktım ılk gunler oturur pozısyondan kalkarken surunerek kalkıp basarıcam dıye agladıgımı bılıyorum:) bak guluyorum cunku hepsı geçtı
Ne lohusa depresyonuna gırdım ılk hafta kı kontrle makyajımı sacımı yapıp gıttım :) hep oyle dusun en guzel zamanların tadını çıkarın.
Gerçekten saglıklı olması tum agrını alır goturur sukur edersın gerısı fasa fıso

Yakinimda avm yok cnm ya malesef :-\ cocujlarimda bana resmen tapmislar tabiri caizse durmuyorlar bir dakkika
Benim kizim da o sekildeydi.3 yasinda krese verdim 2 ay kapida bekledim cikip bağırırdı aneee seni hic uzmicem ne oluy beni buradan kurtar diye : )tuvalette beraberdik dusun.
Ailen yakinindaysa ara ara birak.sana bagimli olmasinlar ya o çok fena oluyor

Canım yara olursa aklında bulunsun lancinoh diye krem var onu kullanirsin ben onunla geçirdim yarayı bebek emsede sorun olmuyor krem varken

Şöyle kana kana bu içmek istiyorum
İçemiyorum arkadaş , ancak limon sıkacağım öyle içebiliyorum o da ağzımda ekşi bir tat bırakıyor o tattanda tiskindim.
Evde yemek yapamıyorum, hadi yaptım yiyemiyorum. Herşey insanın midesini bulandırır mı ya! O derece bir hal aldım artık .

Dünden beri değişik bi ağrı var kasıklarımda belimde sanki karnımı bozmuşum gibi hafif regl ağrısı gibi anlamadım gitti

bende sabahlari gitti sayilir bulanti kahvaltimi hazirliyorum. ama oglenden sonrasi fena.. hele aksamlari .. ins. 10.haftada daha rahatlariz yaa . suyu bende icemiyorum.

Bı kahvaltı cok rahat dedım yıne mıdem yanıyo Insallah en yakın zaamanda geçer ınsan yemekten soguyo ya
Mide yanması bende de hafiften belli etmeye başladı dün eczacıma danıştım oda bu konularda bilgili biri hafiften basladiýsa devamı daha kuvvetli gelir dedi halk dilinde de sacları oluşmaya başladıysa bebeğin saçlı doğucaksada mide yanması olurmuş kadında tabi bunun açıklaması tıp dilinde çok farklı :) nitekim az daha sabredip geçmezse kadin doğum doktorumun vericeği şurubu içmeme tavsiye etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…