- 8 Ocak 2018
- 1.919
- 1.257
- 83
Yapmaz canım mesela annem ya da babam su istesin o ayaktayken isterler zaten oturan insanı kesinlikle kaldırmazlar. Ben işten geldim Yorgun’um der bağırırSöylediğimde de mi yapmıyor en azından bulaşığa yardım edermisin dediğindede mi yapmıyor
Ben bu sebepten yaptırmayacağım oğlumda da yaptırmadım bunda da düşünmüyorumArkadaşlar bugün fakülteye gidip orada da bi görüneyim dedim bakalım bıdıkcan napıyo diye. Öncelikle aldığım ultrason kağıdı korkunç sanki hesap makinesiyle çekilmiş gibi kalp dinletmedi sadece kalp atışı var dedi. İdrar yolumda su içemediğimde enfeksiyon olmuş monurol saşe verdi. Birdeeee 2li test için 2 hafta sonra gel dedi ben de sordum ne için yapılıyo diye. Dedi ki çocukta bi anomali zeka geriliği vs varsa onu tespit etmek için amaaaa
Sonucun temiz çıkması bebeğin sağlıklı olacağı anlamına gelmez
Sonucun risk çıkması da engelli bir bebek olacağı anlamına gelmez
E o zaman bu testi neden yapıyolar ki çok saçma normalde özelde takip ediliyorum doktoruma desem ki ya ne çıkarsa kabulum zaten bıdıkcan daha bi daha net olmayan bi ihtimal için ben bu testi yaptırmak istemiyorum.
Yaa böyle biriyle yaşamak çok zor gerçekten annenler hemen döner inşYapmaz canım mesela annem ya da babam su istesin o ayaktayken isterler zaten oturan insanı kesinlikle kaldırmazlar. Ben işten geldim Yorgun’um der bağırırHep kınadım onun bu hallerini inşallah benim evladım öyle olmaz.
Maalesef canım zaten hep ben onun ablası oldum hayatım boyunca neyse ki eşim 2 saat erken gelicekmiş eve o yardım edicek sağolsun :) Ben aslında hizmette beklemiyorum ama benim durumumu bile bile akşam burda kalmak istemesi bana garip geliyor evlerimiz 20 dk mesafede ve aile apartmanı.. Sırf kendisi yemek kahvaltı hazırlamamak için bana şu dönemde bunu yapması beni çok çok üzüyorBende isterdim Ablam gelsin yardım etsin bebek doğunca daha zor olucak her şey benim için çünkü annemler ara ara böyle şehir dışına çıkıyorlar.
Pazar dönecekler canım onlarda biraz nefes alsın gerçekten evlatları ama bunalıyorlardır mutlaka..Yaa böyle biriyle yaşamak çok zor gerçekten annenler hemen döner inş
Yapmaz canım mesela annem ya da babam su istesin o ayaktayken isterler zaten oturan insanı kesinlikle kaldırmazlar. Ben işten geldim Yorgun’um der bağırırHep kınadım onun bu hallerini inşallah benim evladım öyle olmaz.
Çok çok sağol canim simdi değilde belki zamanla cinsiyet tahmini varmi cnm inşallah sorunsuz bir hamilelik gecirirsinizArkadasim seni gorunce sevindim.umarim daha da toparlamissindir.ins saglikla sihhatle minik bir erkek bebekle yeniden heyecanini en kisa zamanda yasarsin.
Guzel kizlarini sevgiyle öpuyorum
Amin canim çok sukur iyim siz nasilsiniz hamilelik nasil gidiyor4 prenses 1 prens
Canım , sen nasılsın ?
Toparlana bildin mi , kanaman da bitmiş yazmışsın sevindim. Allah o güzel kızlarına sağlıklı, sıhhatli güzel bir ömür nasip etsin.Sana da sağlıklı bir gebelikle birlikte hayırlı bir erkek çocuk nasip etsin Rabbim
Kimler öğrendi acabavar var :) , öğrenen var tahminler var allah sanada nasip etsin hayırlısını..
ben de patlıcakmış gibi oluyorumkızlar bende mide bulantısı yok çok şükür ancak şunu farkettim ki,hafifte yemek yemiş olsam da yemekten bir süre sonra sanki tıka basa yemiş gibi şişkinlik oluyor çok rahatsız ediyor beni.su,çok açık çay içiyorum bol bol midemi bastırmak için aranızda benzer şekil yaşayan var mı hamilelikten midir?
Ben zaten Ablam küsücek diye düşünmüyorum hiçbir zaman canım çünkü onu memnun edebilecek bir insan daha dünyaya gelmemiştir eminim. Benim tek düşündüğüm annemle babama olay yansıyıp onlar üzülmesin çünkü annem kanser hastası Ve benim için onun hastalığı en öncelikli durum.. Yani o da birgün evlenince anlayacak neyin ne olduğunu. Yemek konusu zaten hergün yapıyorum onda sıkıntı yok ama burda kalmak istiyor beni zorlayan da bu şuanda. Abla deyince kafanızda canlanan karakter değil maalesef benim ablam 28 yaşında ama çocuk gibi anlayış falan sıfır..valla kim olursa olsun şu hassas dönemde beni strese sokacak, üzecek canımı sıkacak insanlardan uzak durmaya çalışıyorum size de tavsiye ederim hele ki abla anne en anlayışlı olması gereken kişiler, yapmayın ne yapabilir ki en fazla surat asar yada küser hamile halimle ona yemek yapmadığım için küsecek ablam da küssün zaten
Amin canım Rabbim herkese hayırlı evlat versin kimseyi kimseyede muhtaç etmesin. Evlenmeyi düşünüyor eğer evlenirse beni anlayacağını düşünüyorum çünkü o evde hiç iş yapmadığı için benimde yapmadığımı düşünüyor büyük ihtimalle bulaşıklar kendisi yıkanıyor çamaşırlar kendisi katlanıyor falan :)) Annemler olmadığı için çamaşırlarını da getirir şimdi yıkatmak için çok muhtaç yaşıyor maalesef hayatı..anneciğine de yazık valla,Allah hayırlı evlat versin,ablan da inşallah kendini değiştirebilir ,eminim o da daha mutlu olur insanlara faydası olunca
anladım zor bir durum öncelikle annenize geçmiş olsun inşallah bir an önce sağlığına kavuşur, 28 yaşına kadar anlamadıysa evlenince de anlamaz gibi ama umarım anlar , size de sabırlar diliyorumBen zaten Ablam küsücek diye düşünmüyorum hiçbir zaman canım çünkü onu memnun edebilecek bir insan daha dünyaya gelmemiştir eminim. Benim tek düşündüğüm annemle babama olay yansıyıp onlar üzülmesin çünkü annem kanser hastası Ve benim için onun hastalığı en öncelikli durum.. Yani o da birgün evlenince anlayacak neyin ne olduğunu. Yemek konusu zaten hergün yapıyorum onda sıkıntı yok ama burda kalmak istiyor beni zorlayan da bu şuanda. Abla deyince kafanızda canlanan karakter değil maalesef benim ablam 28 yaşında ama çocuk gibi anlayış falan sıfır..
Geçmiş olsun canım inş hemen iyileşirsinKizlar merhaba ben birkac gün olmayacağım çok rahatsızım hepimize saglikli günler diliyorum. Ben dönene dek minişlerinize iyi bakın hepinize sevgiler görüşmek dileğiyle
Amin canım Rabbim herkese hayırlı evlat versin kimseyi kimseyede muhtaç etmesin. Evlenmeyi düşünüyor eğer evlenirse beni anlayacağını düşünüyorum çünkü o evde hiç iş yapmadığı için benimde yapmadığımı düşünüyor büyük ihtimalle bulaşıklar kendisi yıkanıyor çamaşırlar kendisi katlanıyor falan :)) Annemler olmadığı için çamaşırlarını da getirir şimdi yıkatmak için çok muhtaç yaşıyor maalesef hayatı..
Yok canım benim belli değil daha haftaya perşembe gidicem ikili tarama için ama tahmin istemicem doktordan iyice belli olsun öyle söylesin.Kimler öğrendi acabaFeeling07 belli oldumu senin
Ben öğrendim bir iki kişi daha var diye biliyorum ama karıştırıyorum kimdi :)Kimler öğrendi acabaFeeling07 belli oldumu senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?