2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Amin Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah Allah razı olsun :)

Şakayla karışık söylesen artık teyze oluyosun sen bana yardım etceksin biraz desen?
Gerçi kişiliği öyle olan insanı kimse değiştiremez de... bir umut işte :))
Sen çalışmadığın için anlayamazsın der :) Yani sus otur huzurun olsun misali bizimki.. Evet bu yaştan sonra çok çok zor.

Ne güzel yapıyorsun ben normalde hep dikkat ederdim su içmeye ama 2 haftadır nerdeyse hiç içemiyorum midem bulanıyor diye korkumdan :/
Canım yudum yudumda olsa içmeye çalış lütfen su gerçekten çok önemli InşAllah gec er bulantılarımıźda kaldığımız yerden devam ederiz

Allah yardımcımız olsun InşAllah hafifler ya hep böyle gidicek değil dimi

Hic kafana takma inan benim ki kadar değildir. Hic yoktu ucu.hatta hemsire kizimi getirip bakinca aa bu memeyi nasil tutsun bebek biberon getirdiniz mi dedi.ya ver deneyecegim ben demistim cok sukurde hemencik bulmus cabalamis emmişti kizim.
Oy maşallah ne güzel bizlere de nasip olur InşAllah kolaycık emzirmek .

InşAllah yaşamayalım canım ya mama vermek hiç istemiyorum anne sütünün yerini bişey tutmaz Allah da nasip eylesin InşAllah sıkıntısız atlatalım bu süreci

Ay ne güzel canım hadi hayırlı olsun güzel güzel büyüsün bebişin

Ne kadar kötü bi hayat bu böyle insan çamaşırını atamaz mı makinaya bide kız evladısın sen. Bilemiyorum canım sonuçta ablandir ama annenlerde illaki senin durumunu biliyodur keşke kardeşine gitme diye tembih de bulunsalardı

görmedim valla mesajını canım gece 3 gibi uyandım seni buraya çağırcaktım link atıp sonra uyumuşum
Yok kuzu şaka yapıyorum zaten ben burayı takip ediyorum da çok fazla yazmıyorum mide bulantısından ötürü yatıyom bütün gün sen niye gece 3te uyandın ?

Gozunaydin canim. Benimde oyle oldu. Bir hafta geriden geliyordu yakaladi haftasini. Insanin ici rahatliyor valla. 9 ay bir an once gecsede sag salim kucagimiza alsak bebisleri

Aksamlari bi kase yoğurt veya ayran içip yatmayi deneyebilirisn
Cig sebze gaz yapiyo olabilir

Kötüyüm de yapamam de ay valla sinir oldum burda bi de ablam diyorsun küçük şımarık kardeş gibi ki öyle olsa biraz da olsa hoş görebilirdim

Kızlar bebeğimizin kalp atış hızıyla cinsiyet tahmini yapılıyormuş doğru mu acaba? 140 üstü kız altında olursa erkekmiş sağlıklı olsun kız erkek farketmez Ama doğru mu diye insan merak ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…