valla benim 120-130 yazıyor dur bakalımKızlar bebeğimizin kalp atış hızıyla cinsiyet tahmini yapılıyormuş doğru mu acaba? 140 üstü kız altında olursa erkekmiş sağlıklı olsun kız erkek farketmezAma doğru mu diye insan merak ediyor
bilmiyorum ki aşırı sıkışık uyandım wcye gittim geldim yatağa girdim bir sancım başladı uyutmadı beni 5bucuga kadarYok kuzu şaka yapıyorum zaten ben burayı takip ediyorum da çok fazla yazmıyorum mide bulantısından ötürü yatıyom bütün gün sen niye gece 3te uyandın ?
allah gonlunden gecene gore versin herseyi : ) benim belli degil daha ama ogrenenler var bakalim hayirlisi ne ise o olsunÇok çok sağol canim simdi değilde belki zamanla cinsiyet tahmini varmi cnm inşallah sorunsuz bir hamilelik gecirirsiniz
Acayip istekliyiz,bu bizi ışınlarsa ışınlarYalnız doğduktan sonra da bugünlere dönmek istemeyelim ???
Insaallah arkadasim hepimiz sorunsuz emzirebilirizOy maşallah ne güzel bizlere de nasip olur InşAllah kolaycık emzirmek .
Benim 180 di en son gittigimde bakalim tutacak miKızlar bebeğimizin kalp atış hızıyla cinsiyet tahmini yapılıyormuş doğru mu acaba? 140 üstü kız altında olursa erkekmiş sağlıklı olsun kız erkek farketmezAma doğru mu diye insan merak ediyor
Kızlar bugün hiç aklımızda yokken hastaneye gittik benim kayınvalidem çocuk hastanesinden emekli. Onun hastanesine gittik , bebişimi gördüm 4.5 cm olmuşdoktor ikili test zamanın dedi daha 10+5 dedim geç döllenme dedim ultrasonda 11+2 çıktı büyümüş yine hızlıca sıpam o geç döllenme farkını kapattı baya ikili test yaptı hemen çok şükür normal çıktı ben de şok oldm her şey çok hızlı gelişti hiç aklımda yokken doktora gittim tabi devlet olduğu için kalbini dinletmedi sadece kısacık baktı
O bende de oluyo canım bide şimdi kabuslarım başladı hep korkarak uyanıyom geceleri:/bilmiyorum ki aşırı sıkışık uyandım wcye gittim geldim yatağa girdim bir sancım başladı uyutmadı beni 5bucuga kadar
ya yerim bu tombiki beeen :))Kızlar bugün kontrole gittim.
Her şey çok sukur yolunda gidiyormuş.
Kocaman olmuş..
Kıpır kıpır hareket Edip durdu bir ileri bir geri kendini itiyor
2 hafta sonra ikili teste gideceğim
bir de simdi aklima geldi kizlar az da olsa bi seyler yemeye calisiyorum yerken tadini aliyorum ama yiyecek bittikten sonra agzimin ici zehir oluyor. dis fircalamak falan kar etmiyor. agzimda igrenc tat ama hep ayni tat.. sizde de var mi? gercekten su ilk 3ay bi bitse
Canım öğleden sonra gittim boş değilmiş kalp atışını duydum bin şükür. Ultrasonra kan alanı görüldü. Doktor stresten dedi. Dünkü olaydan oldu diye tahmin ediyorum. Okulda sinirlerim aşırı bozuldu eve geldim saatlerce ağladım. Sanırım ondan oldu vicdan azabı çekiyorum biraz. Ama istemsiz oldu yani. Doktor progestan verdi vajinal onu kullanıyorum şimdi. Okulda rahat etmek için çözüm bulmam lazım ikinci krizi geçirmek istemem yani
Annemler Emin’im git kardeşine yardımcı ol demişlerdir canım :)) Ama maalesef .. Allah’a şükür şimdi daha iyiyim sabahki kadar kötü değilim.Ne kadar kötü bi hayat bu böyle insan çamaşırını atamaz mı makinaya bide kız evladısın sen. Bilemiyorum canım sonuçta ablandir ama annenlerde illaki senin durumunu biliyodur keşke kardeşine gitme diye tembih de bulunsalardı
maaşAllah size :)) ne güzel olmuşKızlar bugün hiç aklımızda yokken hastaneye gittik benim kayınvalidem çocuk hastanesinden emekli. Onun hastanesine gittik , bebişimi gördüm 4.5 cm olmuşdoktor ikili test zamanın dedi daha 10+5 dedim geç döllenme dedim ultrasonda 11+2 çıktı büyümüş yine hızlıca sıpam o geç döllenme farkını kapattı baya ikili test yaptı hemen çok şükür normal çıktı ben de şok oldm her şey çok hızlı gelişti hiç aklımda yokken doktora gittim tabi devlet olduğu için kalbini dinletmedi sadece kısacık baktı
Eşim işten erken çıktı canım hallettik Allah’a şükür :)) Ben alıştım artık bu durumlara öyle çok sinir olmuyorum ama üzülüyorum destek göremeyince..Kötüyüm de yapamam de ay valla sinir oldum burda bi de ablam diyorsun küçük şımarık kardeş gibi ki öyle olsa biraz da olsa hoş görebilirdim
canım en etkili yöntemİnanılmaz geniz akintim var ya böyle kafam çok ağır dolu hissediyorum..
Grip mi olacağım ne ?
Nasıl geçecek bu ya.
valla benim 120-130 yazıyor dur bakalım
Benimde 176ydı en son gittiğimde bakalım tutacak mı o güzel günleride görmek nasip olsun sağlıkla inşâAllahBenim 180 di en son gittigimde bakalim tutacak mi
Bugun yeni tahminler ogrendim.arkadaslarimlaydim biri sabah miden bulaniyoraa kiz bulanmiyorsa erkek dediBenimde 176ydı en son gittiğimde bakalım tutacak mı o güzel günleride görmek nasip olsun sağlıkla inşâAllah
Evet kesin kesinkarnimizdayken en azindan uyuyabiliyorduk diyecegiz kesin
ne çok şehir efsanesi varmış maaşAllah yaa :))Bugun yeni tahminler ogrendim.arkadaslarimlaydim biri sabah miden bulaniyoraa kiz bulanmiyorsa erkek dedi
Alakasi yok kizimda hic bulanmamisti.
Biride bu haftalarda basin agriyorsa erkek dedi.
Fikrim yok.
Doktor mu söylüyor canım kaç olduğunuBenimde 176ydı en son gittiğimde bakalım tutacak mı o güzel günleride görmek nasip olsun sağlıkla inşâAllah
Doktorda soyluyor usg kagidinda da yaziyor : )Doktor mu söylüyor canım kaç olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?