2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yok kuzu şaka yapıyorum zaten ben burayı takip ediyorum da çok fazla yazmıyorum mide bulantısından ötürü yatıyom bütün gün sen niye gece 3te uyandın ?
bilmiyorum ki aşırı sıkışık uyandım wcye gittim geldim yatağa girdim bir sancım başladı uyutmadı beni 5bucuga kadar

Benim 180 di en son gittigimde bakalim tutacak mi

masallah.ve gözün aydin.darisi basimiza guzel haberlerin

Cin takviminden anlayan varmi.
Son adet tarihini girin diyor mesela giriyorum sonucta gebe kaldiginiz aya gore erkek diyor.ama benim son adetimin oldugu ay gebe kaldigim ay degil ki.29 agustos sat cunku

Kızlar bugün kontrole gittim.
Her şey çok sukur yolunda gidiyormuş.
Kocaman olmuş..
Kıpır kıpır hareket Edip durdu bir ileri bir geri kendini itiyor
2 hafta sonra ikili teste gideceğim
ya yerim bu tombiki beeen :))

aynı durumdayım ve ben o tat gecsin diye habire ağzıma bişeyler atıyorum

canım ben olayı yeni gördüm
çok sevindim kalp atışını görmene
olay için üzüldüm
kendine dikkat et lütfen

Annemler Emin’im git kardeşine yardımcı ol demişlerdir canım :)) Ama maalesef .. Allah’a şükür şimdi daha iyiyim sabahki kadar kötü değilim.

maaşAllah size :)) ne güzel olmuş

Kötüyüm de yapamam de ay valla sinir oldum burda bi de ablam diyorsun küçük şımarık kardeş gibi ki öyle olsa biraz da olsa hoş görebilirdim
Eşim işten erken çıktı canım hallettik Allah’a şükür :)) Ben alıştım artık bu durumlara öyle çok sinir olmuyorum ama üzülüyorum destek göremeyince..

Benimde 176ydı en son gittiğimde bakalım tutacak mı o güzel günleride görmek nasip olsun sağlıkla inşâAllah
Bugun yeni tahminler ogrendim.arkadaslarimlaydim biri sabah miden bulaniyoraa kiz bulanmiyorsa erkek dedi
Alakasi yok kizimda hic bulanmamisti.
Biride bu haftalarda basin agriyorsa erkek dedi.
Fikrim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…