2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım ya maşallah bebeğine. Benim ki hiç yakalamadı haftasını

Yalniz bu hep degisiyor ki ben bi gittigimde 141 di sonra 160 oldu en son bu oldu .bu tahminde hafta olayida var mi ki acaba

6+5 ken 128 atmış
erkek hissediyorum kızımdan farklı olunca belirtlerim bebişin durumu yerleşimi vs.
bakalım doğru mu çıkacak :)

wiha02 okuyorum canım dua okumadan yatmam asla ama bunlar normalmiş galiba hamilelikte bu tarz kabus tarzı rüyalar görülüyomuşta etkisinde kalıyom ama ya

Canım steteskopla bebişin kalp atışını duyamaz :) dopler olur ama. Sağlık ocaklarında var. Biraz büyüdüklerinde karından ultrasonla bakılıyormuş gibi kalp atışını duyuruyor
Esime kalsa karton bardak dayayip duyma ihtimali bile var pehhh o kesin emin o herseyi bilir

Hanımlar merhaba. 3,5 yaşındaki oğlumla, mide yanmasıyla, yorgunlukla uğraşayım derken burayı takip edemiyorum. Maşallahınız var vallahi mesajlar nasıl hızla akıyor. Meraktan hepsini okuyayım dedim iki saattir telefona kilitlendim. Ama sayenizde biraz midemi unutmayı başardım. çok geçmiş olsun canım. Allah sabır versin hiç kolay değil. Ama yazdıklarına bakınca çok güçlü bir kadın olduğun belli. Rabbim mutlu haberler almana vesile olsun inş.

sırf bu yüzde şeker emmeye başladım ya

Yakinimda avm yok cnm ya malesef :-\ cocujlarimda bana resmen tapmislar tabiri caizse durmuyorlar bir dakkika
canım hangi şehirdesin?

Reactions: H E
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…