Kızlar benim kanamam oldu gece saat 4te wc için kalktığımda çok korktum hastanedeyiz şuan iğne yapıldı yatış verdiler nolur dua edin bu sefer bize bağışlasın Rabbim
Hayırlı kandiller herkeze bu mübarek günde Allah 'ım tüm duaları kabul etsin herkezin minik yawrusunu anne babasına bağışlasın inş sağlıkla hamileliğimizi geçiririz ve kolay doğumlar bizim olur
Kızlar benim kanamam oldu gece saat 4te wc için kalktığımda çok korktum hastanedeyiz şuan iğne yapıldı yatış verdiler nolur dua edin bu sefer bize bağışlasın Rabbim
Canim geçmiş olsun inşallah bebisine bir şey olmaz güzel haberlerle çıkarsın hastaneden . Haberlerini bekliyoruz.
Ben de yarin hastaneye gidiyorum dahiliyeye tiroid için şu 9 gündür hep kotu ruyalar gördüm çok etkilendim sanırım inşallah güzel haberler alırım . Pek yazmıyorum ama her satırı okuyorum:)
Korkma kuzum Rabbimden gelen bişey sonuçta biz genetiğe gönderdik kromozom bozukluğu çıktı yaşasa hasta bi çocuk olacaktı herşeyin en iyisini Rabbim bilir biz O'na emanet ettik kucağımıza almayı nasip etsin.
Bu arada hiç hissetmedim canım 2 hafta olmuş kalbi duralı ama bulantım hafiflemişti biraz hiç aklıma gelmedi öyle bişey olacağı