2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım çıktın mı ?Beni de bilgilendirirmisin,nasıl bakılıyor,ne kadar süre de çıkıyor?Kan verdin mi ?Benim de Çarşamba günü randevum var,çok heyecanlıyım
Kız benim randevum daha Perşembe günü :)) arkadaş yaptırdığında bizlede paylaş dedide ben ondan çıkınca yazarım buraya dedim :)) Yerim seni

Bende kullanmadım canım hiç bilmiyorum ama inşallah biraz hafifler de rahat edersin.

Hadi nub sallayın bana :))))) bılenler

Eklentiler

• B522BF92-1393-4BD6-806C-F56861FA11DA.webp
    30 KB · Görüntüleme: 98
Kızlar ben cuma günü ikili test yaptırdım aklına takılanlar için diyorum :)
Ultrasondan bebeğin ense kalınlığın ölçüyor bir de kan veriyosun 6 tüp onunda sonuçlarının bazıları hemen çıkıyor bazıları uzun sürebiliyor sonra doktor değerlendiriyor işte. Ben öylesine doktora gitmiştim ikili test zamanın gelmiş deyip baktı hemen 11+2 de baktı

Kız benim randevum daha Perşembe günü :)) arkadaş yaptırdığında bizlede paylaş dedide ben ondan çıkınca yazarım buraya dedim :)) Yerim seni
Ayyy tmm o zaman canım benim,sağlıkla,sıhhatle İnşallah alırız sonuçlarımızı ben senden önce gidicem ben deneyimlerimi yazarım

Arkadaşım orda aylin hanımda takipte.Memnun olduğunu söylüyor sanırım artık sgk ile anlaşması yokmuş heralde. Demir hayat mi aldın hastaneden mi aldın ne kadar tuttu.

Ayyy tmm o zaman canım benim,sağlıkla,sıhhatle İnşallah alırız sonuçlarımızı ben senden önce gidicem ben deneyimlerimi yazarım
Aynen çok sevinirimm. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz içim çok rahat benim sadece bebeğimi çok merak ediyorum nasıl olduğunu büyüdümü gelişimi iyimi inşallah iyidir :)

Ayy canım cok arada kalmıssın ama daha cok oturarak yapsam olmuyor mu? Ama ınsan cıdden bazen otururken bıle agrısı oluyor:/ kolaylık dılıyorummm

Canım peki kabızlık yada fazla kilo yapar mı bilgin var mı? Doktorum bunu kullanmamı istedi ama hiç bilgim yok sormakta aklıma gelmedi
Kabızlığı bu yapmıyor da demir ilacı kullanıyorum o fena kabız yaptı.
Herhangi bir kilo etkisi de görmedim henüz

Rabbim kızına hayırlı uzun ömürler nasip etsin canım Allah sana birdaha nasip eder inşallah güzel dileklrin için teşekkür ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…