2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bence sizin kızınız olucak öyle hissettim hayırlısı tabi herşeyin :) Bende bi kızım olmasını çok istiyorum allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.
ıcıne mı dogdu ya herkesss erkek dıyor herkess annemle ben harıc ben hc kg almadım annem bugun bıraz degısım olmus kalcalarında dedı gobek yokta herkesınnnnn ruyalarında oglum oluyomussss mıllet taktı kaç kısı soyledı ınan sayamadım.( ben daha ruyamda goremedım pf)
Bende kızım olcak dıye hıssedıyorum neden bılmıyorum ama belkıde ben yanılıyorum herkes dogruyu soyluyor :)
Doktor ılk daha erken dedı sonra bısey gosterdı bak deıd ama bu kesın degıl oyuzden sen bunu cıddıye alma cok ufak cunku dedı:) bende almıyorum
Neyse artık saglıklı olsun nasipppp

Ben de 12. Haftada gideceğim kesiN tahminde bulunur diyordum :)
Bulunuyo erkekse soyler ama bence sorma cunku bu haftalarda ogrenıp sonradan kız dıyen cok
Heee anladım vay be ben de atarım gidince
vaaay ama bazen anlamıyoruz kı aha arada kaldık

Kızlar imom omega 3 kullanan var mı?
Ben regenesis max kullanıyorum maşallah içinde Yok yok :)

Ben bu haftalık aldım valla 5 gün artı annemi de özledim yalnızım hiç kimde Yok

Kilo alınca hangisi oluyormuş :)) Ben şuan söylemiyim kaç kilo aldığımı ama rekor bende

Kabızlığı bu yapmıyor da demir ilacı kullanıyorum o fena kabız yaptı.
Herhangi bir kilo etkisi de görmedim henüz

Kilo etkisi görmemene çok sevindim çünkü omurgamda sıkıntı var bel ağrısından ölüyorum doktor kilo alımına dikkat et diye uyardı. Bunun içindede Demir var kabızlıktan o yüzden korkuyorum, folbiol kullanıyorum 3 aydır mahvetti beni. Baktım bunda da Demir var ama doktor verdi kullanıcam tabiki Çok teşekkür ederim canım

Bilmem öyle hissettim nedense. Bi tane kızınız vardı sanki öyle hatırlıyorum doğrumu? Benimde şuan göbeğim yok çok merak ediyorum bide hareket ediyomuydu ultrasonda?

Folbiolden neden memnun değildin canım

Maksat eğlenmek yoksa görmeden inanmam

Bilmem öyle hissettim nedense. Bi tane kızınız vardı sanki öyle hatırlıyorum doğrumu? Benimde şuan göbeğim yok çok merak ediyorum bide hareket ediyomuydu ultrasonda?
Evet bır tane prensesim var
Hareket edıyodu hemde nasıl kafasını oynatıyodu bı anda sallandı sallandı ayagaaa kalkar gıbı olduuu hooop atladıyerını degıstırdı taklaaaa attı sankı aaaaa dıye sok oldukkk allahhhh bır taneeeee duvara tırmanan yetmemıstı sankı
Ayrıca ayaklar falan zaten kıpır kıpır cokkk guzeldıııı kızım cok hreketlı cooook halaa hareketli ama böyle hareket ılkkez gordum cok guzeldı

Kilo alınca hangisi oluyormuş :)) Ben şuan söylemiyim kaç kilo aldığımı ama rekor bende
hahhah sanmıyorum alakası oldugunu şöyle derler ya kız olursa kalca genısler gobek yayık olur top gıbı olmaz erkek dık olur top gıbı :) tutmayan var mı var hemde coktur :) ay bır bellı olsaa neyse cok kalmadı kızlaaar yaa

Bakıp bakıp duruyorum hala çözemedim
Minnos bacaklar nerede diye
aaa noktaa gıbı hanı alttaaaa
Naptı bıde ayakları bırlestırdı ucgen gıbı yaptı resmen bacak arama bakın dedı hahhahahahahaha
Cok fenaa cok ama gozumu korkutamaz kızımda fena
Ultrsnda bıde cekerken cıkmıyo aslında usg de herseyını net gordum ::)))

Maşallah :)) ben 10 haftanın başında gittim hiç hareket etmiyordu doktor neler neler yaptı etsin diye banamısın demedi doktor ya çok uslu olucak yada uykusu ağır dedi gülerek bakalım bu gittiğimde napıcak bu seferde hareket etmesse korkarım valla.

Çok üzüldüm canım gelmiş geçmiş olsun. Tekrardan sağlıklı bir hamilelik yaşarsın inş. Yavruna da uzun ömürler
Canım peki kabızlık yada fazla kilo yapar mı bilgin var mı? Doktorum bunu kullanmamı istedi ama hiç bilgim yok sormakta aklıma gelmedi
Olmadı galiba canım. 3 yıl geçti hatırlamıyorum tam :)
Ayy canım cok arada kalmıssın ama daha cok oturarak yapsam olmuyor mu? Ama ınsan cıdden bazen otururken bıle agrısı oluyor:/ kolaylık dılıyorummm
Anasınıfı branşım. Oturmak mümkün değil amin
Ben regenesis max kullanıyorum maşallah içinde Yok yok :)

Ben bu haftalık aldım valla 5 gün artı annemi de özledim yalnızım hiç kimde Yok
Bende gurbetteyim ve şu dönem anneme çok ihtiyacım var dizine yatsam bir saatcik. Yeterdi bana
Mesafemizde az değil. Ben aydındayım tüm ailem Ankara’da. Ve annem bugün ameliyat oldu. Ne ben onun yanına gidebiliyorum ne de o benim yanıma gelebiliyor
Çok kırılganım bu aralar. Oğluma hamileyken böyle olmamıştım sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…