2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

bizzat iki kişi tanıyorum hamileliğinı bu testler yüzünden ağlayarak geçiren ve sonrasında sağlıklı bebek dünyaya getiren. Sen dua et içini ferah tut.
Hatta biri yurt dışında yapılan pahalı testi yaptırdı ve stresten erken doğum yaptı ama bebeği sağlıklı..
Sağlıkla gelsin hepimizin bebeği..

dualarımız seninle abimin eşi yengem içinde amiyosentez yapalım bebeklerden biri sıkıntılı demişti ikili test sonucuna göre ama kendisi amiyosentez yaptırmadı ikiz lerde risk daha çok diye biliyorum Allah bağışlarsa ikiz prenseslerimiz var.4. aya girdiler.sağlık durumları cok iyi.gönlünü ferah tut

inşallah tek dileğim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah, bende yaptırdım o testi 10 güne çıkacak sonuç ama beklemek çok zor inşallah güzel çıkar sonuç , çok saolun

amin canım inşallah, Allah bağışlasın ikizlerinizi, sağlıkla doğsun tüm bebekler inşallah

Kizlar gebelikte istenen ilk tahlilleri saglik ocagi yapiyor mu tokso rubella vs.

Canim benim sağlık ocağı yapmadı burda bunları yapamıyoruz dedi devlette yaptırdım bende

Benim de düşüktü 0.24 mu neydi dahiliyeye yönlendirdiler tam sınırda dedi az düşükmus ilaçlık bi durum yok dedi dahiliye haftaya kadın doğuma sonucları götürücem bakalim o ne diyecek

Neden bazıları yapıyor bazıları yapmıyor sız sordunuz mu nedenini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…