2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Merhaba hanimlar

Bugün ilk defa Dr a gittim. Bebek büyümüş gecikmissin dedi. Ellerini oynatıyordu çok güzeldi Rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah.
Ultrason fotosunu atayimda bi bakın cinsiyeti ne olabilir.
Masallah
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canim

Bu testler ne için ?Doktorunuz mu istedi sizden,sizin bebekleriniz ikiz mi ?Ben bir ay sonra üçlü tarama ve detaylı ultrasyon yaptırcam ama doktorum bu testlerden hiçbirisini istemedi

Benim ikiz olduğu için ikili tarama kesin sonuç vermiyor. O yüzden sadece prenatest yapılacak. Tarama testleri yapılmayacak bana. Evet doktorum istedi.

Devlete giden hamişlerr ultrasonu videoya almaya izin verilir mi acaba

Ben gidiyorum izin veriyor zaten kendi inceledikten sonra ekranı sana döndürüyor benim 2.gidişimde aklıma geldi video çekebilirmiyim dedim tabiki dedi ve video sırasında da anlatmıştı kalbinin oldugu yeri fln göstererek bundan sonra her gittiğimde çekicem mutlaka güzel anı kalıyor :)

ay saol canım iyi oldu öğrendiğim bende izin verilmez kesin diye sormaya çekiniyordum :))

Kizlar bisey sorcam size kan sulandirici igne kullananlar cevaplarsa sevinirim. Bazen igneyi vurduktan sonra yanma oluyor bazen hic hissetmiyorum yanlis biseyler yapmiyorum dimi? Sizde de oluyor mu?
Aynen canım bende clexane 0.4 kullanıyorum bazen çok yakıyor dayanılmayacak gibi bazen daha hafif göbeğimde hep bezeler oluştu bi kaç gündür bacaktan yapıyorum daha kolay oluyor
Bu testler ne için ?Doktorunuz mu istedi sizden,sizin bebekleriniz ikiz mi ?Ben bir ay sonra üçlü tarama ve detaylı ultrasyon yaptırcam ama doktorum bu testlerden hiçbirisini istemedi
Bizim tüp bebek canım Turkuazvesari arkadaşımız embriyolarına ngs yaptırmış o arkadaşımızın ki ikiz benim tek :)
Evet ngs’nin yüzde 3-5 görmediği ihtimali için yapılıyor. Yüzde 99.9 kesinliği varmış.
anladım canım benim dr ikiliye bile gerek yok demişti ama ben yaptırırım belki birde biliyosun memorial topiğinde 12. Haftada arkadaşlar hep Prof. Dr. Recep Has'a gittiler bende kararsız kaldım

anladım canım bizden istemediler ,merak ettim ben de o yüzden sordum.Kuzeniminki de tek,ona söyleyim de o yaptırsın o zaman

Merhaba hanimlar

Bugün ilk defa Dr a gittim. Bebek büyümüş gecikmissin dedi. Ellerini oynatıyordu çok güzeldi Rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah.
Ultrason fotosunu atayimda bi bakın cinsiyeti ne olabilir.
Allah bagislasin canim. Nasil bu kadar sabrettin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…