Kolan bize cok yakin muayenesi 175 tl ama oraninda bizim burdaki ssk da berbat yakin cevreye bakiyorum artik ozelde olur ama gereksiz para alan ozel istemiyorum acikcasiWala canım bizim burda devlet hastanesi çok kötğ doğum kıonusunda sizin oralarda varsa çok iyi araştırmanı öneririm heryerdemi öyle bilmiyorum aMa bizim burda devlette doğuma akşam saatleri okursa doktorlar girmiyor ebeler yaptırıyor doğumu benim gittim özel hastane yarı ssk karşılıyor kolan hastanesi böyle bi hastane bulabilirsen fiyatlar baya uygun
Sanirim arastirma hastaneleri oyle degildir herseyi yapıyorlardır diye dusunmustum ben sadece cok kalabalik ve temizlik olayindan cok cekiniyorum ben acikcasi yoksa hic dusunmemBüyük şehirlerde durum nasıldır bilmiyorum ama benim bulunduğum şehirde devlette epiduralli normal doğum yapmıyorlarmış ben o yüzden devlet hastanesini eledim
Ay bu minnak parmağını mı emiyor12 haftalık minik oglumdan tum teyzelerine selam
Bugün ikili tarama testini yaptik ense kalinligi vs hepsi normal değerinde cikti.
Kan verdim yarın sonuçlarını alacağım umarım onlarda iyi çıkar.
Folik Asit artık kullanmayacağım yerine vitamin ve demir ilaçları verdi.
Doktorum bir sürü ultrason görüntüsü ve videolar verdi CD yapıp ..Sizin için bol bol poz verdi
Ben ozele gidiyorum canim suan ama bana biraz gereksiz cagiriyorlar gibi geliyor. Gidiyorsun icerde 15 dakka kaliyorsun parayi verip cikiyorsun ekstra olarak cok guleryuzlu ve temizler bu kadar testleri falan cok pahali ikili test icin bile 2000 tl istediler yani ne gerek var burdaki devlet hastanesi cok kotu o yuzden cevredeki özelleri ve devletleri arastiriyorum haydarpasa numune burdakilerden bin kat iyi ama ben karsidayim bana cok uzak arti olarak 2 arkadasimda dogumunu cakmak erdem de yaptilar cok memnun kaldilar ama orasi da bana uzakCanim bende sultan beyli devlet hastanesine gidiyorum araştırma hastanesi değil ondan tercih ettim doktor bayansa bayan giriyor erkek stajyerler olmuyor . Eşimi içeri almıyorlar malesef. Ama haydarpasa numune almıştı. Uzun uzadıya bir şey anlatmıyor iyimi ıyi değerlerin de ekstra bir şey varsa söylüyor. 2 dk da hallediyorlar ultrason da bebeğimin hareketini falan ben hiç görmedim ölçüyor iyiyse ıyi sağlık li diyor o kadar:)) Şimdilik tahliller cep yaktığı için orayı tercih ettim hamileliğimin ilerleyen zamanlarında erdem çakmak hastanesine gitmeyi düşünüyorum. Ay çok mu uzun yazdım ne :)
Amin canım benim en önemlisi bu zaten :)Tekrar baktım ama şimdi paşa gibi yatıyor gerçektenHayırlısı olsun inşallah canım benim hayırlı evlat olsun
Insallah hayirli haberlerle donersin canim ben de randevu alcam ama hangi gune alsam kararsizimAy bu minnak parmağını mı emiyor
Hayırlı olsun canım darısı bize. Yarın sabah kontrolüm var. Haftasonundan beri iyi hissetmiyorum kendimi. Hayırlısı olsun
Ay bu minnak parmağını mı emiyor
Hayırlı olsun canım darısı bize. Yarın sabah kontrolüm var. Haftasonundan beri iyi hissetmiyorum kendimi. Hayırlısı olsun
Sağol canımm allah razı olsun.Geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatirsin
Niyetim oydu canım allah biliyorya nasıl saklıyım ama ben hep dua ettim hangisi hayırlı ve sağlıklı olcaksa o olsun diye. Demekki hayırlısı buymuş birde baya erkek var bizim sitede yaa bu yıl erkek yılı sanırım :))Canim geçmiş olsun dikkat et kendine . Inşallah hemen atlatırsın. Bebeğine de maşallah kocamam olmuş ya kız niyetin di erkek olacak sanırım benimde kız niyet ama benimde erkek olur sanirim:) sağlıklı sıhhatli olsunlar da artık gerisi mühim degil
Maşallah hayırlı olsun bu ara herkesten erkek bebek haberi alıyoruz. Inşallah bende haftaya gideceğim hastaneye güzel haberler alirim
Maşallah senin ki de erkek:))) erkekler den gidiyoruz ne güzel bir sürü görüntü vermiş doktorun hepsi bir anı. Sağlıkla sihhatle büyüsün insallah
Nasılda erkege benzıyor :))))Evet canım allahtan o iyiymiş, çok sağol. Ultrason fotoğrafını atıyım sizede bakın. Elini emiyordu :)
İnşallah canım benim çok sağol valla sanki doğum sancısı gibi karın ağrısı ve acısı çektim mide bulantısıda cabası acile gidene kadar belim bile koptu ağrıdan nasıl üşüttüysem allah herkesin Sağlığını elinden almasın..Ah canım ya cok geçmiş olsunnnnn zor bir gece gecırmıssın Rabbım beterınden korusun... ınsallh bır an önce şifa bulursun..
Sen detaylıca araştır, orda doğum yaptıranlarla görüş bence, çok büyük sıkıntılar olacağını sanmıyorum, bazı insanlar muayeneye devlete gidip doğumu özelde yapıyor ya da tam tersi öyle bi şey de düşünülebilir aslındaSanirim arastirma hastaneleri oyle degildir herseyi yapıyorlardır diye dusunmustum ben sadece cok kalabalik ve temizlik olayindan cok cekiniyorum ben acikcasi yoksa hic dusunmem
Canım sormadım ama doktor oğluşa benziyor dedi sanırım erkek, unuttu bizim cinsiyet öğrenmek istemediğimizi heralde :)Nasılda erkege benzıyor :))))sormadan nasıl duruyorsun
Ilkınde bende yasamıstm yoldaydık ve resmen suratımdan terler akıyordu okadar kotu oldum kı asla unutamıyorm bı gun boyunca halsız yatmıstım :/ ınsallah bebişlere bısey olmasında acıya dayanıyoruz. Dıkkat et amanİnşallah canım benim çok sağol valla sanki doğum sancısı gibi karın ağrısı ve acısı çektim mide bulantısıda cabası acile gidene kadar belim bile koptu ağrıdan nasıl üşüttüysem allah herkesin Sağlığını elinden almasın..
Aaaa ya geçende atmıstın galıba ordada cok oyle hıssettım bu son attıgın cok benzıyor ne bıleyım belkı de degıldır ama erkege benzıyorCanım sormadım ama doktor oğluşa benziyor dedi sanırım erkek, unuttu bizim cinsiyet öğrenmek istemediğimizi heralde :)
Bizim burdaki devlet icin herkes berbat orda yapamazsin diyorlar ama kontrollere oraya gidebilirim dogru soluyorsun dogum icin ozeli tercih ederim yineSen detaylıca araştır, orda doğum yaptıranlarla görüş bence, çok büyük sıkıntılar olacağını sanmıyorum, bazı insanlar muayeneye devlete gidip doğumu özelde yapıyor ya da tam tersi öyle bi şey de düşünülebilir aslında
Ben ozele gidiyorum canim suan ama bana biraz gereksiz cagiriyorlar gibi geliyor. Gidiyorsun icerde 15 dakka kaliyorsun parayi verip cikiyorsun ekstra olarak cok guleryuzlu ve temizler bu kadar testleri falan cok pahali ikili test icin bile 2000 tl istediler yani ne gerek var burdaki devlet hastanesi cok kotu o yuzden cevredeki özelleri ve devletleri arastiriyorum haydarpasa numune burdakilerden bin kat iyi ama ben karsidayim bana cok uzak arti olarak 2 arkadasimda dogumunu cakmak erdem de yaptilar cok memnun kaldilar ama orasi da bana uzak
Sen nerelerdesin ? Nasil gidiyor canimAaaa ya geçende atmıstın galıba ordada cok oyle hıssettım bu son attıgın cok benzıyor ne bıleyım belkı de degıldır ama erkege benzıyor
Parfumlerden rujlardan yırttın bak benım kı bulmus yıne sıkmıs kokla anne dıyor
Çok sağol canım amin inşallah hepimiz dikkat edelim..Ilkınde bende yasamıstm yoldaydık ve resmen suratımdan terler akıyordu okadar kotu oldum kı asla unutamıyorm bı gun boyunca halsız yatmıstım :/ ınsallah bebişlere bısey olmasında acıya dayanıyoruz. Dıkkat et aman
Ya ben bunu gormedımmmmm yazmamıs dıyormmmmmm12 haftalık minik oglumdan tum teyzelerine selam
Bugün ikili tarama testini yaptik ense kalinligi vs hepsi normal değerinde cikti.
Kan verdim yarın sonuçlarını alacağım umarım onlarda iyi çıkar.
Folik Asit artık kullanmayacağım yerine vitamin ve demir ilaçları verdi.
Doktorum bir sürü ultrason görüntüsü ve videolar verdi CD yapıp ..Sizin için bol bol poz verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?